Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@danulienka78 chodím k Breštanskemu do HC
Ahojte 🙂 tiež som sa snažila o malinke v marci ...a nejak nám to vyšlo na prvýkrát hneď 🙂 V co som nedufala keďže mám zdravotne problemy .
Len neviem či fakt ešte som aj keď 2 testiky vyšli pozitivne...
Lebo ma stále ešte sem tam bruško pobolieva ako pred ms a ms mi mešká 3 dni.No uvidím ;)
Caute babule dnes som bola u dr na sone.uz sme videli malinku fazulku som 5tt+6.kontrolu mam za 2tyzdne
@lucinka3289 supeer tak gratulujem a prajem krasne zdrave tehu.
@butterfly333 dakujem 🙂
Ahojte dufam že môžem aj ja komentovať, baby 4 test mi ukázal 2čiarky. Dnes som bola u Dr povedal že som prišla ešte veľmi skoro že tam ešte nič nevidí, ale zobrali mi krv a zajtra si mám zavolat, čo si O tom myslíte, poraďte diky
Kočky čo si o tomto myslíte? Stredu 8.4 sme mali sexík ... potom som si kukala na nete plodne a neplodne dni a vyšlo mi, že by to mal byť druhý neplodní deň pred ms. Tú som mala dostať zo soboty na nedeľu ... pocity som mala presne ako pred ms mávam ale nič.... nikdy doteraz mi nemeškala myslíte si, že by som i tak mohla byť tehotná?
@dianavaneska moze byt ani u mna nic nevidel ked som tam bola prvy krat a teraz po dvoch tyzdnoch bolo uz pekne vidiet 🙂 drzim palce
@dianavaneska Ahoj. Ked ti testy vysli pozitivne, tak tehotna budes. Len si prisla skoro, tak este sa tam nedalo nic vidiet. Kolko ti meska ms? Dr skontroluje ake vysoke je HCG aby vedel, ci je to v poriadku. Neboj, ked pojdes na buduce uz bude vidiet ;)
@kacenka3000 Ahoj. Ja som otehotnela akoze " neplodne" dni 2 dni po ms... Takze mozne je vsetko, ale tazko povedat... Pockaj este tyzden a ked nepridu, sprav test
@misicka35 NO som veru moc zvedavá 🙂 bola by som rada keby sa podarilo 😅 neostáva mi nič iné len čakať...
@kacenka3000 Ved myslim ze okolo toho 18 by si mohla skusit test
Ďakujem baby, piaty deň meškajú.
@dianavaneska Tak to je ozaj skoro... to tak najskor za 2 tyzdne bude nieco vydiet
Ahojte baby. Pred pol hodinou som si spravila druhy test a opat pozitivny. Wau! Zvlastny pocit 🙂 bolo to hned na prvykrat tak, tak je to take mile velke prekvapenie 🙂 drzim vam palce, nech to ide tak hladko ako nam 😉 😎
@gruzimska Gratulujem 🙂
@dianavaneska Držím place 🙂 musíme spolu pekne čakať 🙂 a dúfať
@misicka35 Určite skúsim neviem sa dočka ť 🙂
Caute baby ....
ahojte pridavam sa, snazime sa vyse roka, prve tehotenstvo nevyslo
Nam to mam pocit tento mesiac zasa nevyslo ☹ zrejme aj veštica sa mýlila 😠

@butterfly333 ao myslím gynekológa