Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
Caute baby.. ja sa tiež pripájam k snažilčíkom 🙂... my sme to teda naplno skúšali cez plodné dni teda ovulku som mala 29. marec a milkovali sme sa 31. marca teda na tretí deň po ovulke ale tak možno by sa mohlo prichytiť....a bolo to krááásne... muž mi spravil krásnu romantiku júúúj 🙂 už od prvého dňa citim pobolievanie v podbrušku dokonca ráno na prvého apríla som malá takú bolesť že som sa až zobudila z toho...no a potom stále mám taký zvláštny pocit šteklenia s miernou bolesťou... proste ako keby mi tam niečo vadilo 😉 problém ale je že som včera dostala krááámy meškali mi dva dni... test pred krámamy bol neg...ale ja neviem to podbruško ja to stále cítim že sa tam niečo deje...aj počas krámov teraz... som taká na Vážkach či môžem byť tehotná aj ked krvácam? 😒 ale veľa známich mi hovorilo, že sa to stáva a že žena môže krvácať aj tri mesiace...ja by som bola veľmi šťastná keby sa nám to podarilo 😅 asi skúsim skočiť ku gyndovi ked mrcha odoznie a uvidíme... ale toto čakanie..juuuj najkrajší darček v živote by to bol teda fakt🙂 a ja akosi tak cítim, že je tam... rozprávam sa s ním... spievam mu... veľmi sa teším....možno nič nebude a my sa budeme snažilkovať dalej...ale čo ak áno... 😀 To bude krááásnych mám na Vianoce... nech Vám to všetkým čoskoro klapne 😀
@mirabellka8 no pockam do zajtra....... dnes uz citim ze sa spustia :( snad ale nieeeeee potom si neviem ako vysvetlim to stahovanie maternice a 2dni bolesti-----
Ahojte 🙂 toto čo píšete tie príznaky som mala aj ja ...pobolievanie ako pred ms a stále nič 🙂 ale to pobolievanie bolo také ze začalo krcami a potom do 1 minúty prestalo a opakovalo sa to stále asi každé 2 hodiny uz som myslela ze aj dostanem ale nič a mešká mi 5 deň 🙂 ako som písala vyššie testiky vyšli pozitívne ...A lekár mi povedal ze hcg mám vyššie nato ze 5 deň meškajú ..že možno to budú aj dvojky 🙂 hlavné držím prsty všetkým snazilkam 🙂 nech máte svoje vytúžené kolajnicky na teste ;)
@monniii urob si test , mozes aj cez kramy , moja kamoska mala 2mes kramy ..testuj !!!!!!!! 🙂 drzim palce
@mojezlate teplotu si merias hned rano a nesmies vstat z postele
@mojezlate hned ráno ako otvoríš oči najlepšie, nevstávať z postele ak sa ti dá a zmerať, odporúčam zapísať ak ti to náhodou neukladá teplomer do pamate, lebo niekedy človek zabudne. Ked si doteraz nemerala, tak z teploty nebudeš vedieť či ovu už prebehla, lebo to nebudeš mať s čím porovnať. Ale možno do budúcna sa to hodí. Všeobecne po ovu bývajú vyššie teploty, v tehu aj okolo 37 st. ale nie je to pravidlo. Každá máme iné rozpätie teploty.
Ahojte, pridávam sa k vám, síce trošku neskôr, ale predsa.Dnes mi konečne doktor dovolil začať pracovať na bábätku.Som totižto po konizácii, ale všetko zahojené a ideme na to 😀 😀 😀
Predtým sme sa snažili 2 roky a nič, tak dúfam, že teraz to vyjde na prvý šup. 😎
Tak nám držím všetkým palce.
@sara34valentina dakujem 😉
@mojezlate ahoj ja som na tom uplne podobne ako ty, vobec neviem kedy mam ovulaciu raz mam cyklus 30 dni potom 36.
@beka25 drzim aj tebe palcoky 🙂 hlavne si uzivaj partnera a spolocne orgazmy 🙂 vraj je vtedy väcsia pravdepodobnost ,,lebo maternica saje vtedy 🙂drzim palceeeeeeeeeeeeeeeee
@clauduska17 ja som skusila tento mesiac len tak.................ale ak sa nezadarilo kupim si ovu testiky, a ak druha palicka je tmavsia ovu nastane do 24-36hodin !! len najprv by som rada skusila bez testikov 🙂 a ovu mam kazdy mes iny den /raz 12den raz 17den raz 20den !!/ viem to podla toho lebo to citim (bolest ako na ms trva presne 12hodin !! bola som aj na gyn ked som mala tieto bolesti a povedala ze patrim ku zenam ktore citia ovulaciu a ta presne vtedy aj prebehla....testy su vraj spolahlive cize ak ti vjyde druha ciarka tmavsia v ten den aj na druhy treba sexik :P
@mojezlate http://www.fertilityfriend.com/home/3eba06/">My Ovulation Chart takto pekne vyznačuje teploty fertilityfriend, ale sú aj iné stránky womenzone.cz je česká, kto nevie anglicky
@clauduska17 ahoj tak som rada ze niesom sama kolko sa snazite?
@mojezlate my štvrtý mesiac a vy?
@sara34valentina ovu testy som este neskusala nikdy a niekedy mam pocit ze to cítim ale to ma pobolieva aj 10dní.takze netuším
@clauduska17 mi 5mes
@mojezlate tak to sme na tom skoro rovnako.kedy si mala naposledy MS?
@clauduska17 ja som mala naposledy 26.3.
@butterfly333 a si s ním spokojná? robí aj folikumetriu, teda povie ti, kedy sa máte snažiť? komu si chodila predtým? ja chodím belanskému v HC, ale ten nič neurobí, iba zoberie krv na hormóny a to je všetko
@danulienka78 no ja som do teraz chodila kubranskemu no oni sa tam striedaju traja a to sa mi nepáči jeden nevie čo robí druhy.A je tam taky krpaty s hrbom je hnusny volala som zo sestričkou ze by som chcela na folik a tak ma ona objednala a bol tam ten hrbaty a hned že to mi kto kázal ist na folik a tak ja že som sa normálne obj a bol taky hnusny odmerany nič mi nepovedal len odmeral folik ani nepovedal že kedy je vhodny čas sa snažit to som bola na 11DC a folik 16mm bol taky neprijemny. A vždy iny gyn tam bol to sa mi nepáčilo každemu vysvetlovat to iste. Tak som odišla k Breštanskemu no na prvej navšteve som mu povedala môj problem teda že sa snažíme pol roka zatial bez uspešne a že som 4x potratila. Chcel mi spravit preventivnu no na tej som bola ešte u svojho chodim pravidelne každy rok v novembri. Tak kazal sestričke aby mi zobrala krv. To som prišla na druhy deň a asi 7ampuliek mi vzala ani neviem presne na čo. No vysledky su v poriadku ešte mám ist na HP. Dnes som 30DC zajtra by mala prist ms tak uvidím. Breštansky je super chodila som tam pred 19r potom sme sa odstahovali a teraz som u neho znova. Chod radšej k nemu zoberu ta.
@sara34valentina 36,na Vianoce som potratila dvojicky

@sara34valentina ja som už vyše týždna pred MS cítila také sťahovanie maternice. bežne ma bolievalo brucho pred MS ale toto trvalo dlhšie a nebolo to také bolestivé a prsia sa mi naliali, ale to sa mi tiež robilo aj predtým. no toto bolo intenzívnejšie.