Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@clauduska17 aha takze mas vlastne predmesnturacny syndrom, (ten som mavala aj ja hned po ovulacii !! ma bolelo 10-12dni pred MS ( zacala som brat spirulinu a predmenstruacny syndrom zmizol ..) mavam bolesti len 1-2dni pred MS ......tieto moje trvaju uz ale asi tyzden,(sme sa snazilkovali) ale mozem byt aj nachladnuta ....... dnes uz citim ze sa spustia, takze cakam len........................... 😠 ☹ 🙄
@sara34valentina Dostala si? Lebo ja mám za sebou samovolny potrat v januari,takže som už bola tehotná a presne ako to opisuješ ty-to som cítila...úplne akoby som mala každú chvílu dostať...som sa chodila len na zachod pozerať,že či už...Rozdiel je ale v tom,že ma brucho -resp.vaječníky boleli neustále a predtým,vždy keď som mala dostať,tak ma boleli len pár dní predtým..potom nič...a až potom som dostala krámy..
A ďalšia vec,nám sa to v tom januari podarilo na prvý šup..a manželovi som vravela-spätne to bolo pár dní po oplodnení-vtedy som to ešte nevedela...že mám take divné pochody vo vaječníkoch...že to úplne cítim...že buď tehotniem,alebo mám zastavené vetry 😀 😀 😀 😀 Presne takto som to cítila...inak to neviem popísať... 😅
@ninka214 ahoj , este som nedostala,,,,,!! uz ma tak moc vsetko boli ze by si dala ibuprofen :( ale este pockam, ...................uz ma bolia dnes vzadu (krize, sedacia cast ) ta uz sa spustia dneska :((((( ale mala som pocit, ze som fakt tehotna.. .. take tie krce a stahovanie maternice intenzivne 2dni som este nikdy nemala :( mozno dostanem a sa to vajko*neujalo v maternici * ( brala som antibitoika v strede marca ....moze byt ze preto....ale ja uz citim ze dostanem........................ uvidime,,,,,,,,,,,,musim do prace az do 19tej pracujem, a najradsej by som ostala domka :( KYM ALE NEKRVACAM STALE JE TU NADEJ 😝 ozvem sa vecer co a ako .....ale ASI sa spustaju :((((((
a co sa tyka vetrov, tie mam kazdy den v norme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina Mysli pozitívne!!!
@ninka214 niekedy som citala ze na jar sa lahsie otehotnie, tak teda POME VSETKY NA TO AT TO STOJI ZA TO 🙂 vsak je len april,,,,maj sa zadari ...keby to clovek vedel kedy a ako ...... (lebo su ovu testiky, a kadeco, ja to viem tak, ze sa citim krasna vtedy a mam mokro v nohavickach a boli ma asi 6hodin ako ked mam dostat ms,,,,,,,,,) drzim nam palce ♥
@ninka214 skusma eprvy krat .....jasne ze myslim pozitivne, ale ked som bola pred 10r tehu som nemala ziadne (na zaciatku) bolesti .............. som proste nedostala a bola som unavena a nechutila mi kava,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, teraz mam bolesti a kava mi moc chuti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vsak nevadi........ ved sme len raz skusali,,,,,,, ozvem sa vecer, letim do prace 🙂)))) Moj priatel chce dve deti, preto sme si povedali ze zacneme uz teraz ,,,,,,,,
@sara34valentina AHoj, no ja rano dnes som sa zobudila presne s tym istym, ze brutal citim brucho na kramy.. idem na wc a nic.. Len vcera spinenie take, hnede, tmave, tuhe.. netreba ani vlozku nic, dala som intimku pre istotu, ale dnes zatial mam nutkanie furt ist na wc a kukat ze ci uz abo ne 🙂 Najradsej by som cely den sedela na wc a kukala, abo nech to potom prejde uz :D Jooj, dlhy cas do soboty bude :D
Ty si uz robila test ci ne ?🙂
@sara34valentina dakujem ti za podporu, dufam ze sa zadari 😉
@littledesire no mas asi uhniezdovanie...... alebo sa ti spustaju, vyckaj do vecera !! no vies vcera mi nic nebolo a dnes tie krize nehorazna bolest a aj bradavky ,,,,a krize ma zvyknu malokedy boliet, ale uz citim proste ze sa spustia :((((((( takze vlozka a budem sa modlit aby nedosli, vecer sa ozvem....a sobota je o 2dni to uz pockam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@dzanem ano zadari sa, do jula si tehotna !!
@sara34valentina no drzme si palce aby nedosli.. dnes spinenie uz menej 🙂 Ale nikdy som nemala take spinenie pred kramamy.. nepamatam vobec na take.. ani take bolesti.. ak je to hniezdenie tak uz len nech sa udrzi 🙂
drziiim palcee 🙂
@sara34valentina aháá lebo aj bradavky mam dost citlive. Tak môžem teda očakávať Ms. ☹ dufam že tebe sa nespustí. Mne dr.nič nedal len kyselinu listovú
Ahojte ja mam dnes hrozne krce brucha.
@sara34valentina berem ta za slovo 🙂
Ahojte zeny..tak aj ja sa k vam pridavam..snazime sa od novembra a zatial nic..dnes som 14DC tak snad sa tento mesiac uz konecne zadari..drzim vam palce 🙂
@limetka713 ahoj..necitala som celu diskusiu len tvoj prvy prispevok..som na tom podobne ako ty..snazime sa tiez od novembra a zatial nic..ja mam 27a moj chlap 37..tak snad sa skoro zadari..drzim palce 🙂
baby myslite ze ma vyznam sa testovat ked to mam dostat az 24? nejako mi neni dobre krize ma bolia akoby ma chcelo seknut, uz si asi namyslam :-P
@sara34valentina dufam ze ten máj vsetkym vyjde 😀
@zuzkasu Nemá zmysel sa testovať. Ja som sa testovala 2dni predtým ako som mala dostať a test bol negatívny. Zbytočne by si bola sklamaná..najskôr v utorok si kúp clearblue s indikátorom počatia-ten sa mne najviac osvedčil,ale určite testuj z prvého ranného moču. Držím palčeky 😉
Ach jo... mne tiež meškali 4 dni tak som moc dúfala no dnes mrcha prišla... :( a s ňou i sklamanie. ! No nestrácam nádej a po mrche sa budeme ďalej usilovne snažiť. Držím palčeky tým čo dúfate, že vám nepríde 🙂
Ahojte dievcence,,,aj my sme sa snazili ,,, zatial mrcha nedorazila. V obdobi ovulacie a po som mala dost intenzivne pobolievanie podbruska. Take ako keby vzdurene aj brusko bolo take nafuknute. To uz skoncilo, uz to vyzera ze je vsetko OK. No vcera vecer ma bolili bradavky ...test sme robili v pondelok bol negativny. posledenu mrchu som mala 19.3 myslite ze uz by to ukazalo na teste ak by som bola tehu?? Moc dakujem za radu.
@juliett99 skus prvy den vynecania ms lebo hcg je u kazdej ine moze pomensie stupat a nemusi ti to hned ukazat. Ja som tiez velmi nervozna lebo posledny tyzden ma hrozne bolia krize. Vcera ma zacalo boliet podbrusko ako by som tam mala neaky tlak, no a dnes som mala prestrasne krce v bruchu rano teraz to trosku ustupilo a presunulo sa to do podbruska mam tam tlak a je mi tak zvlastne ale neviem snazim sa nato nemysliet.

@dzanem tak to mi je luto, ja som cakala dvojicky pred 10r presne a tiez som o ne prisla :( (pricina lekarov, zle vysetrenie :( viem ako sa citis..................neboj tento rok to isto vyjde, budem ti (nam )drzat palcoky ♥