Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@pinuska19 takze potom od toho 13.DC ste uz neskusali? 🙂
@wewitta tak to som zvedava aj ja 😀
Ale podla mna budeme uplne na nervy lebo nas budu lakat testy a my budeme musiet odolavat 😀
@nicolettka2126 - ách jaj bude to ťažké, budeme sa musieť sústredovať na prípadné príznaky a testovanie do dňa D vyhodit z hlavy🙂 len že ... 😀 sama tomu neverím, čo píšem 😵 😀
@nicolettka2126 zatial nie, kazdy den som v praci do vecera a doma len lahnem a idem spat, a samozrejme este dcerka sem tam v noci sa zobudi, takze to je uz taky spanok....uz 3 roky som normalne nespala
@nicolettka2126 vy ste este skusali?
@pinuska19 fuu tak to ti verim...tiez pracujem od rana do vecera do 8ej cize v tych dnoch ked robim iba pridem domov hodim sprchu a K.O.
Takze som rada ze tento vikend som bola doma, len uvidime ci to vyslo 🙂
@nicolettka2126 ja som aj teraz v praci, a zajtra detto. uz taham od vcera. a to mam do maja rodicovsku. len chodim na brigadu do prace
@wewitta ani ja neverim ze vydrzim 😀 Ale budem sa naozaj veeeeeelmi snazit 😀
@nicolettka2126
@pinuska19 - tiež si myslím 🙂 a teším sa na to! 😵
@pinuska19 ja mam tiez teraz dlhy tyzden tak verim ze to raz dva ubbehne...a tebe vela sil nech ti to rychlo zbehne 🙂
@nicolettka2126 dakujem, este hodinku a padla na dnes...drzim palce aj ja. hlavne kyselinu listovu papajte dievcence, cistu, urcite nie Femibion...ja mam tu od Johnson tusim
nie Jamieson? 🙂 či to je zas dalsi druh?
Vám aspoň prejde čas v práci ...ja chodím na VŠ a budem teraz týždeň doma..takže mi to pôjde strááášne pomaly 😀
wewitta ja som si kúpila Femibion na odporúčanie , ale už si to nekúpim je tam nejak veľa sračiek... Éčka a pod ....
@weronika94 - ale aspoň budeš oddychovať a nenamáhať sa 🙂 rýchlo to zbehne uvidíš,lebo ti bude domka dobre 🙂 heej? tak ešte, že ste dali vedieť,dosť o tom čítam ako to ženy užívajú ,ani som nevedela, že to nie je dobré...
@weronika94 manzel ma krstneho porodnika, gynekologa a ten mi kazal len cistu kyselimu listovu, ze Femibion je len obchodny tah, a rodia sa z neho velke deti
@weronika94 neboooj zbehne to aj tebe raz dva 😉
Budeme tu spolu vypisovat a hned to pojde rychlejsie 🙂
@pinuska19 dostat to v lekarni?? Zajtra sa po tom pokukam 🙂
A ako to treba brat?? Nevadi ked uz je po ovu(pravdepodobne)?? 🙂
@wewitta ja tiež budeme mat cikaci maratón 😀
@nicolettka2126 kazdy den jednu tabletku, aj pocas celeho tehu, malo by sa zacat cca uz 2-3 mesiace pred tehu. ale nevadi ked zacnes aj teraz. ano v kazdej lekarni a stoji okolo 5 eur a je tam cca 100 tabliet
@pinuska19 a pocas tehu to pomáha k zdravému tehulkovaniu?? No zahtra si urcite zadovazim, dakujem za info a za pomoc 🙂

@wewitta vtedy sme skusili len raz presne na 14 den a vyslo to. mali sme tesne pred svadbou, do toho aj tie zhony, stresy a aj tak to vyslo. takze sa nevzdavat babule