Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@juliett99 Ale musis verit nadej umiera posledna. Ja idem teraz na kontrolu k obvodnemu a odrazu sa zastavim aj na gyn. lebo zhruba 3roky do zadu mi byvaly lekar povedal ze ak budem chciet babo tak budem musiet prist na inekciu vraj mam nieco znizene tak sa idem nato opytat mozno preto sa mi nedari
http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/prizn... ked som toto citala vela z toho si myslim ze mam 😝
Ahoj aj ja sa ku vam pridavam, snazime sa uz od decembra a zatial nic. mam dostat 27.4 som 4 DPO, Musim uz len cakat . Chodim si sem citat vase prispevky aby mi cakanie skor ubehlo. Drzim vam palceky nech vam to vide.
@mojezlate jaaaaj tak to sa nacakas ,,,,,ja asi dnes dostanem citim krizeeeeeee 😝 😲 ☹
@mojezlate ak nedostanem do zajtra tak robim test a jasne ze dam foto ale mylsim skor ze uz dostanem .... 😠
@ajulcca ha ha ha ha si ma pobavila 🙂)))) nech ocika mozno je fakt tehotny aj on :DDDDD moj je tiez akysi nedockavy .....hovorim uz cotim dnes ze dostanem :( uz to citim tyzden a nic................ale uz fakt citim :((((( budem sklamana, ale tak co cakam po 1mes skusania ? 😢 😀
@caddy20 aj tebe drzime 🙂
@sara34valentina aj krize mozu pobolievat a tehulka mozes byt 😀
@juliett99 presne v sobotu pred tyzdnom /7dnami/ som si drbla ibuprofen take silne bolesti som mala, nevydrzala som,,,celu noc ako ked dostanem !! nechapem uz .. .. preto som neverila ze by som mohla byt kedze az take silne bolesti a krce ...ale ani kvapka ........ a tento mesiac sme sa tak vasnivo vsade furt milovali ze ma bolo pocut na Novy zeland 😀 😀 😀 😀 necitim sa ze som tehotna....... jedno mi ale nejde do hlavy ,,tyzden po milovani to stahovanie v maternici ...... 2dni intenzivna bolest ako ked zvieras hrusku v ruke a myslela som ze sa vyzleciem take uzke mi boli nohavice a neprijmena bolest .....ak neodstanem do zajtra robim test (ale asi dostanem !) a ak je negativny zajtra pondelok bezim na gyn (moze to byt aj cysta) som citla aze ked zena chce dieta sa vytvaraju cysty 😕
ZIENKY prajem vam krasny den , musim do prace, vecer napisem 🙂 moj balicek vloziek je skoro prazdny a dnes dostanem tak ma porazi 😠 😠 😠 😕 😕 😕 😔 😔 😔 😔 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina tak milovali sme sa aj mi vasnivo a vsade. 😀 😀 a viac ako tyzden ma pobolievalo to podbrusko ale ze fakt intenzivne, nafuktnuta som bola jak balon. to preslo a teraz zacina aj mna pobolievat v krizoch. ☹ no bola som s kolegynou sa vyvetrat a fajcili tam zvesela a ze musela som ist prec lebo sa mi tam tazko dychalo tak mi stiahlo v krku ako na zvracanie ale nevracala som. 😀
@sara34valentina nedostanesssssssssssssssssssssssss 😝 😝 😝
@sara34valentina daj vedet)
@juliett99 aj mna dnes krize :((((( a taha mi po stranach vajecniky .... no nechame sa prekvapit, zajtra pisem , drzim palce, ja si mylsim ze si tehotna CITIM TO 🙂
@dzanem jasne ze dam uz len 1den a testujem zajtra♥
@sara34valentina ja mam 25 dnovy cyklus,bohvie kedy je plodny den 😖
mimochodom ako to funguje stymi ovulacnymi testami?? nikdy som si ich nerobila a ani dokonca teplotu nemerala..
Baby mam otázku beriete nejake vitaminy na podporu tehu? ovulacie?? ja si davam len kyseliny listovu. Dakujem

@mojezlate no skor si myslim ze bude negativny pri mojom stastí... ☹ ale tak nikdy nehovor nikdy hadam aj motyka streli niekedy