icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

ninka214
17. apr 2015

@juliett99 Najlepšie su z Dr max-je ich tam 7. Testujes kazdy den,ale nie z ranneho mocu.2hodiny predtym by si nemala pit-kvoli koncentracii mocu. V navode pisu kedy priblizne by si mala mat ovulaciu,ale kedze to ma kazda zena ine,tak kludne zacni uz 10tyden od ms. Princip je ako tehotenske testy,az na to,že pozitivne-resp.jemnu palicku tam mam skoro kazdy den a preto ovulacny test je pozitivny,až ked mas brutal vyraznu palicku-minimalne taku silnu ako testovacia. Pre porovnanie ich po pouziti nevyhadzuj,ale lep pod seba,aby si videla aky je rozdiel,ked ovulaciu mas. Je to velmi jednoduche. Ale Ty uz to nebudes potrebovat 😝

juliett99
17. apr 2015

@ninka214 velmi pekne dakujem... si zlata.. no bodaj by 😀 😀 😀

zuzkasu
17. apr 2015

@juliett99
@dzanem cize aj femibion je pred tehu? a ten fertil Care to som snad este ani nepocula 😀 nejako som si myslela ze kyseliny listova staci, ale nakolko sa nedari mam pocit ze treba nieco pridat, doteraz som to vobec nestudovala. kazdopadne Dakujem
PS: pamatam ked som bola tehu ze mi lekar zakazal jest tieto vitaminy lebo vraj sa potom rodia velke babatka, neviem co je na tom pravdy nejedla som to

arthemiis
17. apr 2015

Ahojte dievčatá, zaujímal by ma váš názor na moju situáciu písala som aj do inej témy, ale tam to nie je ve+mi aktívne. Užívam HAK, no v čase, keď som mala začať užívať nový blister som si myslela, že mi v blízkej dobe sex nehrozí a tak som sa rozhodla, že si trošku posuniem dni, lebo mi vychádzala MS vždy na blbé dni .. a začala som užívať blister o pár dní neskôr cca o 4 dni to znamená, že som v podstate vynechala 4 tabletky... aspoň moje telo si to myslí... no ja som na tento môj počin akosi pozabudla prišiel priateľ a celý týždeň sme mali plnohodnotný sex.. no po nejakom čase asi týždni až dvoch (ťažko povedať keďže deň potencionálneho oplodnenia je v rozmedzí 7 dní :D) ma začalo strááášne nadúvať, začali ma bolieť kríže, mám hroznú zápchu, sem tam ma šklbne v podbrušku a pri sedení mám taký pocit ako keby som mala menštruáciu také tie jemné bolesti alebo ako to nazvať ... a jednu noc ma neuveriteľne pálila záha čo sa mne doteraz nikdy nestalo.. tak som si povedala, že si spravím tehu test, ten však vyšiel negatívny.. ale to sa ani nečudujem, keďže to je zatiaľ pomerne krátka doba.. tabletky mám užívať ešte týždeň takže či by mi prišla MS alebo nie je ešte v nedohľadne.. myslíte si, že by toto mohlo byť tehotenstvo? Pýtam sa najmä preto, pretože mám brigádu kde pracujem v nočných službách a dvíham ťažké veci a nechcela by som ublížiť bábätku ak tam nejaké naozaj je. Taktiež sa často zdržujem v zafajčenom priestore a tomu by som sa takisto v tehotenstve rada vyhla...

dzanem
17. apr 2015

@zuzkasu ano oba su pred otehotnenim)Fertil Care obsahuje vitaminy naviac este

juliett99
17. apr 2015

@zuzkasu ano kyselina listova sa uzi aj pred tehulkovanim aby sa telo pripravilo.. a z mojej skusenosti som kyselinu listovu uzivala a cvrcek nebol veru velke dieta.

lucia1002
17. apr 2015

@limetka713 dakujem aj ja 🙂 snad to tak budu a aj vam sa coskoro zadari 🙂

mojezlate
17. apr 2015

@juliett99 ahoj tak doktor povedal ze mam vsetko v poriadku a ze ak sa mi nepodaeri otehotniet tak mam prist na hormonalne testy, ze potom sa uvidi ale ze vsetko je v poriadku

mojezlate
17. apr 2015

@sara34valentina ja si myslim ze to bude tehu

juliett99
17. apr 2015

@mojezlate tak drzim silno palceky aby sa to cim skor podarilo aj bez testov

mojezlate
17. apr 2015

@juliett99 dakujem

patriziap
17. apr 2015

@juliett99 dnes rano prisla mrcha ☹

juliett99
17. apr 2015

@patriziap skoda a je taka normalna?? neda sa dufat ze by.

patriziap
17. apr 2015

@juliett99 je dost silna a bolestiva, tak myslim, ze nie. Drzim palce Tebe🙂

juliett99
17. apr 2015

@patriziap mrzi ma to ☹ ale dakujem... mna zacinaju pobolievat krize chcelo by to natiahnut sa na chvilku do postielky... ale este som v praci

butterfly333
17. apr 2015

Aj ja som dnes ráno mala dostat no zatial nič a vždy chodí presne.

mojezlate
17. apr 2015

@butterfly333 vyzera to nadejne drzimpalce 😉

butterfly333
17. apr 2015

@mojezlate no vyzerá aj teplota je 37,1 no ms zatial nikde. Aj sex sme dali dnes že ms pride a nič.

mojezlate
17. apr 2015

@butterfly333 A budes aj testovat?

butterfly333
17. apr 2015

@mojezlate dnes som robila tuším som ho sem dala

butterfly333
17. apr 2015
mojezlate
17. apr 2015

@butterfly333 neviem ale ako keby tam nieco slabulinke bolo 😉

butterfly333
17. apr 2015

@mojezlate ved to no možno len kanálik. No ms nikde 😕

clauduska17
17. apr 2015

@zuzkasu mne moj dr.kazal len kyselinu listovu, takze ani iné neužívam

misicka35
17. apr 2015

@butterfly333 No mne sa zda, ze sa tam nieco crta 😀 Bodaj by aspon najblizsi rok ms neprisla ;) Drzim palce 😉

clauduska17
17. apr 2015

@sara34valentina ja som pri prvom tehu bola tiež vyhadzaná skoro od začiatku 😉 takže ďalší tvoj príznak. ja počkam tak do utorka a testujem 🙂 🙂 to už by mi mohlo ukázať, teda ak do vtedy nedostanem. ale myslím že tebe to zajtra vyjde na dve 😉

red_cat
17. apr 2015

@butterfly333 sme na tom rovnako..dnes je 33dni a ms mam vzdy 32-33 den rano..a teraz nikde nic..no robila som testy a ani taky slaby kanalik nebol ako mas ty na teste...uplne nic:-/

butterfly333
17. apr 2015

@red_cat no ja dufam verím že sa nám uź konečne zadarí. Skusiš ráno??

red_cat
17. apr 2015

@butterfly333 aj ja dufam, velmi velmi... no už som taká sklamaná z toho čakania a testovania. Ale asi ešte skusim z ranneho, keďže dnes som robila poobede. A ak bude negatívny, tak to nechám plávať...prestanem testovať a počkám si kým bruško narastie :D držím Ti moc palce nech sa podarí

butterfly333
17. apr 2015

@red_cat aj ja som robila poobede a hento mi vyšlo tak uvidim ráno.