Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@sara34valentina no mne sa nejak pomaly rozbieha nevieš čo to urychli? Popijam aj vinko červene. Teda už ked sa rozbieha nech ide a čím skôr skončí aby v stredu už nebola
@sara34valentina aj mne chodi tak isto ovu.😆😆
@rebeka2511 tak teda drzim ti palce, ja kyselinu listovu neberiem, ja ju JEM prirodne ako salatik kazdy druhy den !!! nebudem pchat do sebe kadeco ked viem ze mi staci spirulina a to co jem !! ( salaty skoro kazdy den , ryby, lososy, zeleninu, mäso, ovocie a rozne oriesky a sportujem som bola na preventivku ( vsetko co len sa da vysetrit ) a vsetko mam super v krvi..............................takze naco to brat ......ale mozno si dam femibion aj aj predpista lenze ked je salaty kazdy druhy den (zjem cely na posedenie) tak by to bolo zbytocne tolko jej mat........... ked obsahuje vsetko co je zelene tu kyselinu 😲
@butterfly333 ja mam vinko v ladnicke a dnes asi po mesiaci vyrazim s babami von tak si dam tam lahodne cervene dake )))super teda, tak drzim ti v maji palce 🙂
@sara34valentina držím palčeky aj ja tebe 😙😙
@butterfly333 dakujem 🙂
Joj to ma mrzi:( mysela som ze dnes budu pozitivne testy nafotene....
ja neviem co si mam uz o sebe mysliet...dnes som uz 34dc...krize bolia, brusko citlive, uz par dni mam pocit ze to dostanem a nic neprichadza. Test rano negativny opat.
A mam vytok kremovy ako pocas ovu co sa mi takto pred ms nikdy nestava...
Baby nemate pocit, ze dokial ste sa nezacali snazit tak ste mali bezproblemove cykly (poväčšine ) a odkedy sa snazite o dieta tak si vase telo robi co chce ?? 😀 😀 ja to tak teraz mam ..
@sara34valentina jasné 🙂 ako nebolo by to samozrejme plánované, ale dieťatko je dar takže by som sa tešila 🙂
@red_cat pridu kramy , aj ja som tak mala ...ked bolia krize tak do 3dni dostanes :(
@sara34valentina
@butterfly333 ja vam to vinko taaak zavidim...chladi sa nam ribezlak a bojim sa dat si, Keby predsa.... aaach nech uz tie kramy pridu😊
@red_cat a testik nerobíš? To bude isto tehu 😊😊😊
@red_cat moja ja to som si dala tiež ríbezlove to milujem 🍷
@butterfly333 ved prave ze som robila rano a negativny:( ale inak by som prisahala ze je to tehu, vsetko je ine..vzdy ma chytili krce na 31 den a na 32 rano to vzdy dorazilo, predtym ziadny hlien, pohyb mi vtedy nerobil dobre ked sa blizila ms...a teraz uz 34 dc, obcas ponolieva, ale vzdy mi dobre spravi ked sa prejdem, pohybem a tlaky v krizoch a podbrusku ustupia...
ani by som uz nebola smutna keby ms prisla len uz by som rada vedela na com som, taketo napinanie nemam rada😀 tak sakra bud alebo 🙂)
@red_cat ved to ani ja nemám rada tak ked má ms príst nech príde a je a nie že sa to natahuje a nič z toho. No držím palce dufam že sa zadarilo teraz aspoň teba. Ja som tiež už dufala že sa mi zadarilo ved aj to špineni na 5DPO potom ten.pokles aj teploty vysoke a nič z toho. 😕
@butterfly333 aspon ste ma mohli pockat este den-dva nech zacinam 1dc spolu:D ked nevyslo tento mesiac, dalsi vyjde baby🙂 a ja este chvilku bude v sebe zivit nadej kym to nepride🙂 a potom si dam ribezlaak sladky
@red_cat moja no ja do stredy musim byt čista bez ms idem na operáciu nohy.
@red_cat pockat ? ved mi meskali 6dni .. uz bolo na case 🙂)))) uz mi je aj lepsie, som bola smutna ale uz je dobre, priatel ma podrzal a slubil ze ma potom ......vasnivo pomiluje 😝 😝 😝 😝
@sara34valentina babenky no už som vypila 1l toho vínka ríbezloveho dala kupel horúci no ms nejak sa nechce poriadne rozbehnut. No čo mi to zasa robí? Tal pride či čo? Žeby bola taka nijaka z tych femi kvapiek?
@red_cat
@butterfly333 mojej sa tiez nechce, ale ja mam prvy den vzdy tak a az na druhy den sa mi spusti riadne......mam cistu vlozku....... ha ha ha a zerem za 5tich :P 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@butterfly333 joj ako som to napisala ze *zerem ...aleeee inak to neviem opisat ,,robila som bravcove na zeleninke s ryzou a zjedla som uz 3poricie plus dve velke porcie krupice s grankom az mi je zle 🙂 🙂 😉
@butterfly333 keby som vypila liter vina som opita ...ja max dva pohariky 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 mam v chladnicke este z narodenin ale to uz asi nebudem pit stoji to tam asi 3-4tyzdne
@sara34valentina to niesi sama :D pravidelné nájazdy na chladničku :D a to mi ani krámy ešte nejdu :OD
@woodoo134 mne meskali 6dni a dnes prisli teda zacinaju 🙂 normalne prvy den NIKDY a ani durhy den nejem ................................zaujimave.,, 😖
@sara34valentina 😆😆😆 no ja nepijem vôbec no poslala som mm nech mi kupil to ríbezlove. My doma nepijeme no sem tam na oslave aj to nie moc. A tak som ho dala dole sama 😉 no dufam že sa spusti a do stredy už nebude. No ja som toho moc nepojedla mm piekol makovy koláč závin no vyborny skoro polku som sama dala. 😆😆😆
@butterfly333 ja mafiny dnes :D ale tie som iba tri potlačila:D zato chlebik s tatarku a sunku do mna ide :D
@sara34valentina mne kedbz 6 dni meškaju už som v myšlienkach o tehotenstve :/
@woodoo134 tak ked 6dní meška tak to by mohol test niečo ukázat skušala si? Držím palčeky.
@sara34valentina baby moj nove dalšie tetko práve dokončene.
@woodoo134
@red_cat

@sara34valentina to ma mrzí, že ti to nevyšlo.ved hadam buduci mesiac ano. mne doktor odporucil kyselinu listovú a že uvidime. rozhodla som sa, ze pockam do piatku a ak dovtedy nepride mrcha pojdem k lekarovi. dnes ma trosku pobolievajú kríže a pichlo ma celkom silno vo vajecníkoch,tak uvidim aj ja,ci ma tento vikedn necaka sklamanie. držím ti palceky.