icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

sara34valentina
19. apr 2015

@clauduska17 ja nemam ziadne alergie 🙂 😨 😨 😨

butterfly333
20. apr 2015

@sara34valentina a ms sa normalne rozbehla? No ja už mám za sebou dnes krv na HP a teraz sedím na internom idem si dat spravit predoperačne. Sestrička u gyn mi poradila ten ascorutin na zastavenie ms. Tak snad pomôže.

sara34valentina
20. apr 2015

@butterfly333 no mala som len 2dni dnes zase akoby nic...... pockam do konca 🙂

butterfly333
20. apr 2015

@sara34valentina čo dva dni ms? Ja od dnes beriem ascorutin aby ms skôr skončila tak aby ma mohli v stredu operovat.

littledesire
20. apr 2015

@sara34valentina ja som teraz mala ms piatok, sobota, nedelu len doobeda a uz nic .... mozno mi tie vitaminy gs mimistar nejak zmenili cyklus abo co... divne uplne..

praslicka1
20. apr 2015

Ahojte. Tak teraz od apríla ideme nato. Teda už na 3. dieťatko v poradí. Uvidíme kedy sa podarí. Pri prvých 2 to bolo hneď na prvý šup. 🙂 🙂 🙂

mojezlate
20. apr 2015

@praslicka1 Tak drzim palce a vitaj u nas 🙂

praslicka1
20. apr 2015

@mojezlate ďakujem. 🙂

praslicka1
20. apr 2015

nebola som 1,5 roka na preventívnej prehliadke u gynekologa. Dúfam, že bude všetko v poriadku, lebo predtým 1,5 rokom som mala nejaké problémy, maternica mi klesla dole. Mala som ísť na sono maternice, ale akosi som to zanedbala. Pritom si vždy dávam pozor, aby som chodila na prehliadky. Ale nastúpila som do práce a akosi sa mi tam nechcelo. Ale teraz som sa objednala, ale až na máj bol voľný termín. Nemám žiadne problémy, tak dúfam, že bude všetko v poriadku.

zuzkasu
20. apr 2015

@praslicka1 jej ahoh aj my sa snazime o tretie a dufame ze bude dievčatko 😀 držím palce

praslicka1
20. apr 2015

@zuzkasu 🙂 my máme 2 dievčatká. Do tretice skúšame či bude chlapček. Manžel hovorí, kto mi bude pomáhať nosiť skrine. 🙂 Tak uvidíme. Držím palce tiež, nech sa podarí dievčatko. 😉

zuzkasu
20. apr 2015

@praslicka1 Tak dufam ze nam to vyjde aj vám aj nam uz coskoro 🙂

bohjelaska
20. apr 2015

Aj ja už mám dvoch chalaniskov a chcela by som princeznu 🙂

lucka1789
20. apr 2015

Ahojte baby brusko uz pobolieva na tvatetiaku som uz takehe hnede mala tak do dvoch troch dni pride mrcha jedna hnusna ☹ ☹

clauduska17
20. apr 2015

No a ja dnes test biely ako sneh ☹

mojezlate
20. apr 2015

@clauduska17 a uz ti meska?

clauduska17
20. apr 2015

@mojezlate ocakavam ju tak myslim za 2-3dni. Naposledy som mala 20.3.

rooni
20. apr 2015

Pridávam sa k Vám baby, aj my sme sa prvý krát začali snažit tak dufam, ze sa to podari hned na prvy krat 😉

lucia1002
20. apr 2015

@rooni drzim palce 😉

33aduska33
20. apr 2015

ahoj baby, dufam ze mesiac maj lasky cas nam prinesie // . my sa snazime 2 mes. zatial bez uspechu

nika234
20. apr 2015

@rooni vitaj medzi nami a drzim palce 😉

misicka35
20. apr 2015

@bohjelaska
@zuzkasu Ahojte. Budem držať palec, aby to vyslo co najskor 🙂 Inak aj my skúšame tretie a ja by som tiež veľmi chcela dievčatko 🙂 Neviete o niečom, ako by sa podarilo? Nejake typy? Jasne ze najdôležitejšie je, nech zase nepotratim A nech je to zdravucke 🙂

sara34valentina
20. apr 2015

@clauduska17 oje moja, tak asi ti len meska .... neboj podari sa nabuduce,

sara34valentina
20. apr 2015

@butterfly333 ahoj moja, ja mala len 2dni kramy neviem co to uz len spinim,, ale prisa nebolia tak asi njedem rovbit test

sara34valentina
20. apr 2015

@littledesire ja tiez nechapem ja len kusocek skoro nic !! neminula som ani vlozky,,,,,a dne slen spinim trosku som len krvacala,,,,,,nechapem totok ........................co ked so tehtotna a ja drbla ibalginy :(

bohjelaska
20. apr 2015

@misicka35 Ja viem, ze len 2-3 dni pred ovulkou, ale nie je to iste len pravdepodobnejsie. Najhorsie je sa trafit ☹ , nejako to nevychádza, asi na to kašlem a pojdeme aj cez ovulku 🙂 nech je čo má byť

clauduska17
21. apr 2015

@sara34valentina davaj si radšej paralen, ibalgin už si nedavam pre istotu ani ja vobec

22lucina22
21. apr 2015

Ahojte zienky.,vo februari som mala MA. Doktorka povedala ze sa mozme snazit. Davame si pozor ale 10 sme nato nejako zabudli. Myslite ze sa to podarilo. Ja na tych testikoch vidim //. Ta upravena je z dnesneho rana mrcha ma prist v piatok

muskamala
21. apr 2015

Ahojte dievčatá, mne už mešká 4 dni, cyklus bol doteraz presný na deň ako hodinky. Včera som robila test - Mamatest 10-kový, ale bol snehobiely. Necítim sa, že by som mala byť tehotná, nemám žiadne príznaky, ale necítim ani náznaky pred mrchou. Trocha ma síce pobolievajú prsia, ale tie ma zvyknú pobolievať aj uprostred cyklu a trocha sa cítim byť taká spuchnutá, pritom brucho nemám ani nafúknuté, ani zväčšené. Je možné, že mi úplne vynechal cyklus? Ešte skúsim testnúť zajtra ráno....

muskamala
21. apr 2015

@22lucina22 no ja tam nič nevidím, ale ešte je podľa mňa skoro testovať, keď ju čakáš až v piatok.