icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

petra212
21. apr 2015

@sara34valentina
a ako si dávkuješ tú spirulinu? berieš jednu tabletku? alebo tak ako tam je písané až 5 denne?
berieš ju celý cyklus? či niečo vynechávaš?
to si niekde čítala, alebo ako vieš, že to pomáha? a na čo by to malo pomáhať?

fuuu sorry za tooooľko otázok 🙂

veronikax
21. apr 2015

@petra212 FBI 🙂))))))

zuzkasu
21. apr 2015

@sara34valentina ja som kramovla pri oboch tehu takto pravidelne podla cyklusu a ma s toho dvoch chlapcov 😀

zuzkasu
21. apr 2015

@22lucina22 ja tam tiež nič nevidím skus neskorej ešte,

petra212
21. apr 2015

@veronikax 🙂
to ja preto lebo ju tiež mm kúpil a občas do seba hodím pár tabletiek tak aby som vedela na čo to vlastne pomáha 😀 😀 😀

mojezlate
21. apr 2015
mojezlate
21. apr 2015

@muskamala moja je mi luto ale ja tam tiez nic nevidim

veronikax
21. apr 2015

@petra212 hehe ja len srandujem 🙂) Odpoved si tak isto precitam 🙂 Pocula som o spiruline ...ale neviem na co je dobra 🙂 u mna je teraz Femibion 🙂

petra212
21. apr 2015

@veronikax
ja beriem femi kvapky, sa mi páčia, že je to čisto iba bylinný extrakt zo štyroch byliniek

veronikax
21. apr 2015

@petra212 ja som mala predtym Gynex 🙂 upravilo mi to MS ale vratilo mi ms bolesti :/ A teraz mam Femibion aaa bolesti prestali!! 🙂 a MS ostala taka ako pri gynexe ... konecne ziadne vodopady :D Ak femibion nepomoze tak po nejakych mesiacoch skusim Femi kvapky ;)

petra212
21. apr 2015

@veronikax
a femibion je čo?
to je tuším kyselina listová a ešte čosi v to je?

veronikax
21. apr 2015

@petra212 sa mi zda ze Vit C, E , B12 B1 B2 B6 , kys listova, a este tam nieco pisali...comu nerozumiem 🙂))) Ale vraj pomaha 🙂) tak sa uvidi hehe 🙂))

red_cat
21. apr 2015

Dievcata pomooc, ja uz som na vetvu z toho...ms meska uz 6 dni, prvy krat v zivote sa mi stalo ze by takto neprisla a testy mam stale negativne, ani naznak ciarocky:( viem ze hcg moze rast pomalsie no myslim ze uz by sa to tam ukazalo. A akurat som v tak hlupej situacii ze na gynekologiu mozem ist az o 3 tyzdne, lebo som prechadzala k novej lekarke a u nej mi poistovna preolaca vysetrenie az mesiac po odhlaseni sa od starej mudr. 🙄 ja uz chcem vediet na com som:(

petra212
21. apr 2015

@red_cat
a vieš aj kedy si mala ovulku?

ninka214
21. apr 2015

Ahojte baby. Chcem sa s vami podelit o moju-dost neobvyklu situaciu...Dala som si vypocitat plodne dni Jonasovovu metodou. V januari som mala potrat,takže sme mohli zacat so snazenim až teraz-2.aprila som mala ms.Podla jonasovych vypoctov som mala 10.aprila ostat tehotna,tak sme sa milovali den predtym. Na moje pocudovanie som mala naozaj pocit,ze som tehu-citila som to aj prvy krat,ked som bola. Asi patrim k tym zopar zien,co to presne citia..Este aj manzel mi povedal,že inak vyzeram,ake mam vacsie a naliate prsie-boli aj bolestive..Aj ma podbrusko bolelo presne ako prvy krat..Mavam navaly tepla atd...to,co predtym..Dnes mam narodeniny,tak som si povedala,že ako darcek si urobim tehu test-aj ked teoreticky mam dostat ms az o dva tyzdne,ale mala by som byt 11dni od oplodnenia..A dnes som zacala spinit...Nie je to menzes-ani ma neboli podrusko,len proste spinim a som z toho zufala...nechapem co sa stalo???Tehu test mi dnes rano ukazal negativny.Je to 11dni.takze uz by mi ukazal pozitivny keby bol...A ako to,že spinim 2 tyzdne pred ms??A este som si robila aj ovu test-ci som sa nemohla pomylit a ci nemam ovu,ale test je negativny-bez naznaku ciarky..ani hlien nemam lepkavy..Co to je?

misicka35
21. apr 2015

@bohjelaska No to, ze to ma byt 2-3 dni pred ovulkou som pocula aj ja 😉 Ale veru je to tazko odhadnut ☹ Mu sme to tak skúšali minuly mesiac a veru tiez to nevyslo 😒 Tak neviem, ci to ešte skúšať, ci tiež kaslem na to. Ja mam aj výpočet od Jonáša a to mi vychadza dievčatko na buduci mesiac, tak uvidime 😉 A ako stare máš deti?

zabudnuta
21. apr 2015

@misicka35 ahoj mozes mi prosim vysvetlit co je to ten vypocet od jonasa? dakujem

misicka35
21. apr 2015

@ninka214 Ahoj. A nemohlo by to byt uhniezdovanie? Tak čisto teoreticky, jedno to asi neskoro, ale tak moznoooo.... Ináč aj ja som mala v januári MA a my sme si už prestali davat pozor už v marci. A tiež mam výpočet od Jonáš, ale mne to ako naschvál vychadza na ms 😒

misicka35
21. apr 2015

@zabudnuta To je výpočet, kedy je pravdepodobnost pocatia na 85%, podla neho. Je to na celý rok, vypocita len jeden deň v mesiaci a keď vies aj presnu hodinu svojho narodenia, tak ti k tomu datumu napise aj pohlavie, ake by to malo byť a aj zivotaschpnost na urcity mesiac, podla toho ako ti to vychádza. Mne napr. teraz vysla zivotaschonost len jeden mesiac v roku ☹

red_cat
21. apr 2015

@petra212 ano, podla hlienu a bolesti viem...takze je to dost odveci ze ms neprisla a test ma len 1 ciarku stale...nechapem

red_cat
21. apr 2015

@petra212 a ked mala ms prist tak ma bolelo brucho, aj krize nic....uz ma dva dni nic neboli, nepicha:D uplme to odoznelo..

sara34valentina
21. apr 2015

@22lucina22 test je negativny (tehotna nie si)a precitaj si co si hore napisala, v tom sa ani somar nevysomari!! *davame pozor, *mame snazit, tak A alebo B !???? 😀 😀 😀 😀 😀

red_cat
21. apr 2015

@muskamala tak sme na tom podobne, tiez mam cyklus ako hodinky a meska uz 6 dni. 🙂 ale nas to telo trapi:D

sara34valentina
21. apr 2015

@petra212 spirulina ma vsetky vitaminy a naj bude ak si precitas o tom na internete , z coho to pochadza je to milardova rastlina a mne to upravilo cyklus !! a nemam bolesti .. dalsia vec ak planujes dieta je to lepsie ako brat ten drahy femibion ! pretoze to ma aj kys.listovu aj vsetko co mas mat na vyvin dietatka !ja si objednavam na internen 250mg 2000 ks, ( je to cisto prirodna zlisovana rastlina) a beriem tak mozes 20ks denne ja si davam 10ks 🙂 citim sa super a krv mam uplne zdravu !!ak este mas otazky pytaj sa 🙂 😉

sara34valentina
21. apr 2015

@zuzkasu no asi sa testnem dneska 🙂 aj ked si mylsim ze nie som tehotna, len mne sa ti tento mesiac zmenili oci, to si kazdy vsimol!!! bola som si ista ked meskali ze som tehotna, lenze ma prestali boliet prsia :( a kramovala som len den max 2dni a nic ...tak neviem co to 🙂 asi testnem 😉

sara34valentina
21. apr 2015

@ninka214 mas az teraz ovulaciu moja, ja som raz spinila a sla ku lekarke a bola to ovulacia,!!!!! dnes sa milujte a kasli na metody a teorie !! sa zadari ked je chut !! 😉

sara34valentina
21. apr 2015

@red_cat ked sa budes sprchovat skus si nahmatat cipok ( pred kramami zide pekne dolu a je mäkkunky potom sa ti spustia kramy ) ak je zena tehotna je vysoko hore a nenahmatas ho len tak !! a je tvrdy uzavrety vtedy je zena tehotna!

petra212
21. apr 2015

@red_cat
no dobre a kedy si mala teda ovu?

@sara34valentina
akurát by ma zaujímal link odkiaľ si to objednávala, môžeš poslať? a koľko tých 2000 ks stálo?
ano my máme doma takú flasticku kde ich je sto ... tak viem že je to zlisovaná rastlina

sara34valentina
21. apr 2015

@clauduska17 moja ja mala kramy len 1-2dni 🙂 neviem co to .. .. asi si testnem predsa ...nech mam istotu .. .. ale nie so tehu lebo ma prestali boliet ciciky, ale tie oci, take zmenene nechapem uz

sara34valentina
21. apr 2015

@petra212 no na amzon.de je to prirodne centrum vola sa to Vivanutria green food & more... Spirulina, 2000ks 500g pro 1ks 250mg 🙂 🙂