Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@nicolettka2126 ano dava ziviny babatku, mali by sa jest hlavne zelene veci, spenat, salat...lenze to by sa muselo zjest velke mnozstvo, tak preto sa odporuca kyselina listova.
@weronika94 presne too staci a mam info priamo od primara oddelenia kedze je rodina. A ze velke deti sa rodia po nom, dcerka mala 48 cm a 2900 g ked sa narodila
@pinuska19 oki tak zajtra jednoznacne kupujem 🙂
Este raz velka vdaka 🙂
@nicolettka2126 nie je zaco. uz nech to len vyjde a budeme sa pysit krasnymi bruskami
@pinuska19 juuuuj to by bolo radosti 🙂
@pinuska19 ďakujem za info 🙂
@pinuska19 @nicolettka2126 .... dufam a silno verim ze sa nam to podari 🙂 🙂
@weronika94 musiiiiiiiii 🙂 🙂
@weronika94
@nicolettka2126
@pinuska19 - ďakujem aj ja veľmi pekne za rady 🙂 zajtra si kúpim tu od Jamiesonu a prenesem to troška aj do stravy 😵 a už len teplučko sa obliekať, starať sa o seba 🙂 a čakať 😅 😨 😒 🙂
@wewitta aaach to cakanie...uz teraz som na ihlach kurnik 😀
@nicolettka2126 a to nas caka este tolko dniii 😀 😀 😀
@nicolettka2126
@weronika94 - veď to 😒 ale, týždeň rýchlo ubieha, ani sa nenazdáme bude sa blížiť Veľká Noc, vypekanie,vyváranie a bum bude 8meho 9teho 10teho 🙂 naše dni
@wewitta
@weronika94
@nicolettka2126
nemate vobec ca co, ked viem rada poradim, a inak ked budete uz tehu sprchujte sa len v takej vlaznej vode, hlavne nie horucej...mne tak kazal dr. pri prvom tehu
@wewitta ahaaaa ju potvorku uz si to z 10teho skrátila na 8eho 😀 😀
Ziaaadne takeee az 10teho miciiii 😀
@weronika94 ani mi to nespominaj zosaliem dovtedy 😀
@pinuska19 ..lebo tam hrozi potrat ci preco?
@pinuska19 fuuu tak to bude riadna zmena lleboja sa sprskujem v uuuuuuuuuplne horucej...zo sprchy vychádzam cervena ako rak 🙂
Ale akonahle budem tehu hned sa to zmeniii aj ked zmrznem :-P
@nicolettka2126 ja nemôžem horucu absolutne....by som mala popaleniny 3 stupna 😀
@nicolettka2126
@weronika94 mne tak dr hovoril, moze sa stat cokolvek. ale to nebude nas pripad, kedze myslime pozitivne
@nicolettka2126
@pinuska19
@weronika94 - chichi 😀 tak ja ju mám mať 9teho 🙂 a 8meho je už deň pred,to už nie je až tak úplne skoro, pinuska tak zistila prvé tehu 🙂 🙂 neviem či to vydržím až do dňa MS 🙂 ja zase horúcu nemôžem, vždy používam takú vlažnú ale zas kúpeľ mám rada horúci, no určite sa mu vyhnem 🙂
@weronika94 ja horucu tiez milujem, az sa obaram by som povedala
juuj baby, ale ste sa rozpísali, a toľko pozitívnej energie z vás srší, radosť čítať 🙂 Listovku od Jamiesonu beriem už pol roka aj ja, odporúčam.
@pinuska19 tak ty z nas styroch asi zacnes 😀
Ja by som (ne) mala dostat 10teho eada by som dovtedy vydrzala ale nie som si ista ci tuto skúšku zvladnem 😀
@nicolettka2126 ja už od oktobra beriem tuto kys listovu. A od tohoto cyklu beriem femi kvapky od valoviča na funkciu vaječníkov.
@butterfly333 dakujem veľmi pekne 🙂
Baby niečo na tvorbu hlienu používate dačo?
@butterfly333 ja som pila grepový džús - nepomohol 🙄, ale ked som bola chorá tak som pila sinupret na riedenie hlienu a mala som veľa plodného hlienu mimo ovu dní, tak skúsim teraz ten sinupret znovu
@ajulcca grep som aj ja pila a nič moc. A ten sirup sa da kupit normalne či na predpis? To su kvapky?

No ja dojem ten Femibion, ľuto mi je tych penazi...a potom si kupim cistu co odporuca pinuska19 😉