Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@martinka270888 krcok musi byt tvrdy a uzavrety a vysoko hore a maternica nasiaknuta ...... tak mi to povedala moja gyn ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a ja ju mam tiez taku ale som mala ms .......len 1den preto idem na gyn a urobim si sono ....... vsade pisu inak mas pravdu ja viem podla seba ze ked je dolu a je makky uz dostanem kramy VZDY do 3dni
no presne tak mi to aj vychadza, 2-3 dni pred mrchou mam, no len ja sa kazdy mesiac tak strasne sledujem 🙂 a ako je to s bazalnou teplotou ?? aka by mala byt pred ms ???
@lucinka3289 predtym ked som bola tehotna tak mi to uz ukazalo tri dni predtym pozitivne takze zas z toho nic nebude
Baby,dokelu ziadna nova tehulka? Apríl nam moc neprial sa mi zda...no vidim to tak,ze maj lasky čas ;)
@marika007 ale sme na tom uplne rovnako...dame si v stredu vediet co a ako? 😉 a ak nie, tak sa podporujeme dalej 😉
@ninka214 si tiez dostala ? ja uz davno ''po'' som mala len 1den ms, preto idem na sono,sa mi zda ze som predsa tehulka :P mam zbesile dni 🙂 a ak nie dam si aspon predpsiat kyselinu listovu femibion 🙂
@lucinka3289 viem viem, dakujem, len sa chcem o tom poradit mam uz svoj vek aby som vedela viacej ,,,,,,, a ja pijem aj kavu a bez nej nebudem, ....vies my sa len 1mesiac snazime a som mala pocit ze som tehotna ale som mala 1den ms tak tam radsej skocim
@sara34valentina no ja som mala v januári biochem tehu no to bolo len pár dní cez ms ktorá bola velmi silná. Takže kludne môžeš byt tehu tak moooc držím.palce aby to tak bolo. Daj mi vediet. 😙😘😘
@sara34valentina
to myslíš ako dva druhy toho čaju?
ja mám alchemilku vypestovanú doma a tú pijem, to je potom, ktorý druh toho čaju?
ved teda bud to alchemilka je, alebo nie je
aké dva druhy?
hmm
Baby prosím Vás vobec sa nevyznám kedy po MS mám cca začať robiž ovulačne testy???
@sara34valentina tak teda som zvedavá či si, dúfam, že hej ked to tak cítiš, daj vedieť
@ninka214 já som úplne na máj nachystaná tak snáááád 😀
Ahojte, prosim vas, kedy presne pit/jest grep ? Lepsie dzus pit ci lepsie grep jest??
@butterfly333 tusim ty si ho jedla ci pila ze? 🙂 ktore DC ? 🙂
@littledesire no ja som si kupovala džús 1,5 l a to som pila asi jed dva dni pred ovu a cez ovu.
@littledesire
netuším či je lepší grep alebo džús,
kdesi som čítala, že džús treba piť od 1DC do ovulácie
@littledesire ja od kedy beriem femi kvapky tak som prvy krat spozorovala natahovací hlien.
ahojte dievcata ... ako sa tu mate mame nejaku novu tehulku?? mne vcera dorazila mrcha ☹
ale tak skusime to dalsi mesiac 😉
Mne dr. predpisala duphason - dnes som tam bola,lebo som mala v strede cyklu akoby slabu ms aj s cervenou krvou 6dni.... Tak mi ho dala na upravu cyklu,ale vobec neviem co spravit...ci ho brat..Tak ak s nim kocky mate nejaka skusenosti,tak mi prosim napiste postu 😅 😅 😅
Ďakujeeeeem
@sara34valentina a moc moc drzim palce !!!!!
no ahojte dievcata ja cakam ci dorazi mrcha cez vikend alebo nie uvidime 🙂
@dzanem čo tie femi kvapky? Je toho vela pozri si to na nete tam je to všetko popisane.

@butterfly333 ja si myslim ze som stale tehotna 🙂 dnes mi bolo zle , takze idem na gyn nech mi urobi sono, a som vyhadzana ako pred ms a som uz po asi 4dni !! 😠 lenze aj ked som bola tusim hormony potom este buchaju ci? si mi spominala ze sa ti toto stalo co mne, ze si bolatehotna a dostala si kramy a odislo to ...... ja mam pocit ze som naladova, neviem to opisat ,,,poobede som bola mila a teraz som zase vrcala na priatela,,,,, takze snad ma tento tyzden vezme a budem vediet ci som ci nie !!