icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

sara34valentina
24. apr 2015

@eri28 neboj sa asi to tak mal byt !tentokrat ptehotnies do augusta a bude vsetko ok neboj ! dakedy sa deju veci a nveiem preco ale ver ze je to tak dobre

sara34valentina
24. apr 2015

@red_cat moja ahoj, som tu 2dni nebola mam vela toho, (stahujem sa, vypoved som dala v praci atd ..) vies ono zalezi na tom kedy bola ovulka priklad ti napsiem, mam 30dnovy cyklus a ovu v 14den, tak ti v den ms uz ukaze test, ak si mala ale ovulku az na 21den tak to na 30 den neukaze ! chapes ?

sara34valentina
24. apr 2015

@butterfly333 skoro sa uzdrav moja ♥

sara34valentina
24. apr 2015

@clauduska17 no mohlo by sa uz podarit, potrebujem si oddychnut ( stahujem sa o mesiac, a koncim aj v praci, som dala vcera vypoved ...sef plakal 🙂 he he ale babätko chceme tak uvidime ako to tento mes vyjde ( ci aj tutu mutu bude kedze som moc unavena ...)

sara34valentina
24. apr 2015

@petra212 su dva druhy toho caju jeden sa pije pocas celeho a ten druhy len par dni

clauduska17
24. apr 2015

@sara34valentina a tak aspon máš myšlienky zaneprazdnene sťahovaním a neni možno ani tolko času aspoň na to myslieť.aj to je dobré. Teraz už si aj po MS? A plodne dni pred sebou, super. Ja stale neviem. Som 36DC a stale čakám

sara34valentina
24. apr 2015

@clauduska17 este stale cakas ? uau, tak mozno si tehulka tesim sa s tebou 🙂))) ano skoncila mrcha a nejdem sa sustrdit na to, a mozno sa podari ked clovek na to nemysli )

clauduska17
24. apr 2015

@sara34valentina myslím že nie som. V pondelok som si robila test a nic.len v decembry som vysadila antikoncepciu. Najprv mi dosla na 30den potom 33 a v marci na 35den.takže stale čakám.a mala si náročnú pracu ked si dala vypoveď? Či kvôli sťahovaniu?

sara34valentina
24. apr 2015

@clauduska17 v nedelu budem mat cas tak ti napisem spravu🙂

butterfly333
25. apr 2015

@sara34valentina ahoj a dakujem no dnes už idem konečne domou. Mám osekane kosti narovnany palec na nohe a 4 šroby tam mám vraj na trvalo. No som zvedava dufam že to nebude robit problem. A ty moja ako sa máš??😘😘😘

clauduska17
25. apr 2015

Ja dnes 1DC 😒

danulienka78
25. apr 2015

@ciernovlaskaboza clostilbetgyt sa užíva na rast folikulov v prvej fáze cyklu. ja ho užívam od 3.do 7. dňa. Vtedy sa nemusíte snažíť, lebo folikuly ešte len rastú. ovulácia prichádza okolo 14. dňa. Ja chodím gynekológovi na kontrolu na 13. deň, zmeria folikuly a povie, kedy sa máme snažiť. Niekedy tam musím ísť aj druhýkrát, ak ešte nie sú dostatočne veľké. Tento cyklus som mala ovuláciu na 16. deň.- v ten deň som bola na opakovanej kontrole a už mi povedal, že do 12 hod. nastane ovulácia.

sara34valentina
25. apr 2015

@butterfly333 ejha to az tak, ja reku len daky maly zakrok,,,tak ti drzim palce aby ti to nerobilo problemy ,,,a skore rychle zotavenie ,,,,ja fajne stres, ( dala som v praci vypoved, stahujem sa ku priatelovi uz na trvalo, 🙂)))) taky prijmeny stres 🙂)))) no a babätko ked sa podari budeme sa tesit, a rozhodla som sa ze sa nebudem sledovat a skusime to tak podla chuti nebudeme na to mysliet 🙂))))

sara34valentina
25. apr 2015

@clauduska17 oje dostala si aj ty :((((( oje ,,,,drzim palce v maji 🙂)))) ♥

butterfly333
26. apr 2015

@sara34valentina no ano moja aj ja som si myslela že to bude len menší zákrok že mi tie kosti obrusia a tak no a on že mi tam dal 4 šroby a to na trvalo no reku fuuuha tak uvidím ako sa to bude hojit. Dali mi aj injekcie si musím pichat do brucha tak aj to je take nepríjemne že sama sebe. No čo už. Tak stahovanie? Uvidíš mozno prave pri tom zhone sa ti podarí byt tehu lebo budeš mat toho vela okolo stahovania a nebudeš mysliet na bábo. Čo som v jednej skupine tam sa dve baby tiež stahovali a prave im sa podarilo vtedy a su tehu. Tak držím palce aj tebe.

blekotacarna
26. apr 2015

dzanem Maca je prirodny produkt a vela zien po nej otehotneli.precitaj si recenzie a skusenosti na nete.v pripade otazok rada poinformujem.inac uz sme doma a beriem duphaston

dzanem
26. apr 2015

@blekotacarna jj pozerala som aj dobre sumy zato chcu

dzanem
26. apr 2015

Ja dnes test negativny,takze streda,svrtok cakam ms tiez(

lucinka3289
26. apr 2015

@dzanem skus testnut este v den ms.

mojezlate
26. apr 2015

@dzanem Ahoj ja som vcera testovala a mala som negativny a dnes mi mali prist ale zatial nic

maruskamolny
26. apr 2015

@marika007 ja neviem....nechcem si domyslat, aby som nebola sklamana....sem tam ma picha na jednej potom na druhej strane...ale to moze byt aj znak men...tak uvidíme no...uz nej je utorok aby som vedela na com som....a ked mi ma prist nech radsej pride presne...aby som si nedomyslala potomm... ja mam stale presne na 28dni raz za cas na 29...

martinka270888
26. apr 2015

Ahojte žienky som tu nová, konečne som sa zaregistrovala doteraz som Vás len čítala.
Snažíme sa o bábo už pomaly rok a stále nič :( babenky viete mi poradiť ako je to s krčom na začiatku tehu ?? aký by mal byt ?? tuhý, mäkký, dole, hore ?? ďakujem za odpoveď ;)

eri28
26. apr 2015

@martinka270888 ked sa nemylim pri tehu hore tazko hmatatelny pred mrchou dole hmatatelny.

martinka270888
26. apr 2015

@eri28 ahaa, no ďakujem za odpoveď :( čítala som rôzne fóra a všade to bolo inak, tak som si už začala robiť nádeje :( mám tesne pred mrchou a presne ako si napísala, úplne dole hmatateľný, tvrdý..to asi tehu nebude

eri28
26. apr 2015

@martinka270888 podla mna nie.

marika007
26. apr 2015

@maruskamolny sak jasne, ani ja si nechcem zbytocne namyslat. ale uz som mala vsetky mozne priznaky a nic. tie hormony si robia co chcu 🙂 tak sa na ziadne priznaky nespolieham. tiez dufam, ze ked maju prist nech aspon pridu na cas 🙂

sara34valentina
26. apr 2015

@martinka270888 ak je tuhy tak mozes byt tehu a ak je mäkky tak dojde mrcha

sara34valentina
26. apr 2015

@butterfly333 ja si zajtra dam termin na gyn pretoze si mylsim ze som tehotna bola nech ma kukne radsej, kramy som mala len 1den, tie oci nezabudnem nikdy, a tie stahovanie v maternici tiez nie .....ppjdem sa datkuknut a mozno som aj s Ms spontanne potratila ....ale citim ze sa coskoro podari 🙂

butterfly333
26. apr 2015

@sara34valentina no dufam že sa zadarí čoskoro. Ja neviem či nepočkám ked som po operacii vieš infuzie injekcie tabletky. Tak neviem. Neboj moja určite sa to podarí. Držím palce.

martinka270888
26. apr 2015

@sara34valentina no to sú už dva rôzne názory :( tak teda ako to je ?? no každopádne ďakujem za odpoveď🙂