Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@juliett99 to je na plodny hlien.
@butterfly333 myslim ten grep
@butterfly333 ahoj moja tak ako u doktora dufam že máš dobre správy.
@sara34valentina ahoj moja tak ako si dopadla u doktora dufam že maš dobre spravy.
Ahojte tak uz druhy den mi meska dnes som mala len taky slabunko ruzovy vytok co myslite je to prichadzajuca ms?
@maruskamolny oki dame 🙂 ved to, ze to dopadne tak ako ma 🙂
@marika007 jojo..nic s tym nespravime....ake mas stare dietatko?Ja mam dievcatko, má 2roky a 5mesiacov...ona ma drží nad vodou🙂
@butterfly333 ma dovolenku do stvrtku ... ale som v pohode, urobim si test v stredu , mam ale pocit ze nie som, lebo uz ma nic neboli, ...ale VIEM ze som tehotna bola ,,,,to stahovanie maternice mala aj moja kamaratka a presne tak to aj ona opisala..................nevadi, mozno tymi antibiotikami co som brala, sa to neudrzalo,,,,,,
ale viem ze coskoto budem, citim to ♥
ty sa mas ako moja? noha lepsie ? vies aj stupat uz?
@clauduska17 stredu si urobim test ..... pride priatel tak s nim....ale uz mi nic nie je , takze sa to asi vyplavilo spontanne, vies v den mrchy sa mi zmanili oci uz som nevidela to co v nich bolo, a ta maternica tie 2dni fakt sa stahovala...... asi som mala spontanny potrat, som si ista ze som tehotna bola,,,,urobim si test a ideme skusat dalej
@petra212 pasienkova a zltozelena , ucinky na to aby si otehotnela sa ma pit ta zltozelena 😀
Ja tiez cakam ci dorazi mrcha vez vikend. Ale mam pocit ze ano
@sara34valentina noo tak dufam ze budu čoskoro //. Ja sa tento mesiac na to vykašlem. Nechame to tak kym sa noha nezahoji. Bolí stále stupat na nu nemôže a aj keby chcem nejde to lebo to velmi bolí a su tam ešte stehy a tie šroby no zatial nemôžem len chodim po dome o barlách.
@maruskamolny moje ma 2 a pol. obcas mi pride luto, ze sa nema s kym hrat 🙂 vonku uteka za detickami, babenka by chcela vozit 🙂 hadam uz coskoro bude mat 😀 verim tomu, musim verit 😀
Baby ktora berete INOFOLIC?Ako ho beriete? Každý deň? Alebo len od začiatku cyklu do ovulky?
@marika007 Ak Ti zase ja mozem poradit-ten inofolic je dobry na tvorbu vajicok,ale obsahuje malo kys.listovej-pred otehotnenim a pocas prveho trimestru,by mala žena prijat denne 800mg kys.listovej,v inofolicu je len 200,takže pred otehotnenim na tvorbu vajicok ber inofolic plus kyselinu listovu-tych 800mg(ked je budes mat prebytok,tak ju vycikas,takže kludne mozes aj 1000mg denne brat) a ked otehotnies,tak staci kys.listova...inofolic ti uz bude zbytocny,kedze uz nebudes potrebovat podporu na dozrievanie vajicok... 🙂 Vcera som bola u doktorky,takze toto info mam priamo od nej.. Ale niekde som citala,že baby beru inofolic len do ovulky-kvoli tym vajickam a potom zase az od dalsieho cyklu...
@sara34valentina
hmm a tako teda zistím ktorú to pestujem? podľa obrázkov čo som vyguglila sa mi zdá, že je to tá žltozelená, ale nie som si istá, však sú skoro rovnaké
@sara34valentina
tak som si čo to poprečitovala na nete a je to jedno ktorú alchemilku máš ... všetky majú rovnaké účinky
aha

@butterfly333 mozem sa spytat ohladom toho dzusu?? prvy x pocujem ze treba pit grepovy dzus.. malo by to posilnit ovulaciu?? dakujem za odpoved 😉