Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@marika007 Inofolic som kupovala v lekarni. A chlapske?Neviem...to neriesime..Ja nie som moc zastanca umelych vitaminov atd...Ale citala som,že tvorbu a kvalitu spermii u chlapov tiež ovplyvnuje kys.listova a omega mastne kyseliny... Ale hovorim,že neviem Ti v tomto poradit...Lebo osobne skusenosti nemam 😉
@mojezlate aky si robila tehot.test? 20dni od ovu by Ti uz malo ukazat... A ked dojdeas k DR. aj ak sa Ta bude pytat ci si robila tehot.test....pockaj este do vikendu a urob si clearblue-ten ma velmi dobre odozvy...
@marika007 nasa si tiez pyta babatko...ale co..ked my o tom nerozhodujeme 😉 zatial som nedostala..ale mylsim ze dostanem...
@mojezlate podla mna ked ti 3 dni meska uz by ti to malo ukazat mas aj nejake pocity?
@lenkaoravcova bolia ma bradavky a brucho mam nafukle ale mam taky slabulinky vytok ruzovkasty ale uplne slabulinky a tlak na konecniku
Mozem sa nieco opytat ak by tam neboli dve ciarky teda ze jedna by bola silna a druha by bola akoby biela tak z druhej strany by bolo vidiet dve ciarky?
Myslim tym ked test otocite z druhej strany.
@maruskamolny ved to, kedy to pride vtedy to pride. ani ja som zatial nedostala, ale chodim casto cikat, trosku ma pobolieval vajecnik a krize. a pocit strasneho mokra. tiez mam pocit, ze uz sa dostavi. zajtra sa hlas 🙂 drzim nam palce nech su to len pocity a mrcha nech si da dovolenku 😀
@maruskamolny a ozaj, ked ti nepride tak uz zajtra testujes? ci ako?
@marika007 neviem....ak som dobre spozrovala na 17dc som mala ovulaciu..nebude skoro?zajtra bduem 29dc...no drzim nam palce aby ani ty ani ja sme zajtra nemali 😒
@maruskamolny uff to budes 12 dpo? Ja budem zajtra uz 14 dpo a cyklus bude 31 DC. rozmyslala som, ze ked nepride testnem rano, uz ma zacinaju palit prsty 😀
@marika007 tak drzim palce aby to vyslo 😎 mne by asi neukazalo este, vsak?
@petra212 je obycajna a ta zltozelena, neviem ako to zisitit ja som si raz kupila cajik ale na menstruaciu a to bola obycajna viem len to ze mi vtedy povedala lekarka ze ta zltozelena s apije ked sa planuje babätko
@mojezlate juj este nemas moja? tak drzim palce 🙂
@petra212 alchemilka obycajna je ta ista ako pasienkova ale nie ta ista ako zltozelena su fakt dva druhy a kazda sa pouziva na nieco ine aj ked ma podobne ucinky nie su tie iste , najdem ti to
@petra212 ok skus inak, mne naslo hned,,,,chod do lekarne a opytaj sa a tak mi uveris, povie ti predavacka ze ma alchemilku obycajnu ( je to napisane na balnicku rastie divo vsade) a potom je ta druha alchemilka zlotzelena o ktorej ja rozpravam :-=)
@sara34valentina vsak ja ti verím, že sú rôzne druhy, ja len hovorím,že je to jedno, ktorý druh piješ lebo všetky majú rovnaké účinky, však to tam píšu na tom linku čo som dala
@maruskamolny ja zatial nic a ty? nalievaju sa mi prsia...myslim, ze to vyjde konecne 😉 idem dnes kupit test...drzim na prsteky.. 😎
@marika007 ja zatial nic a ty? nalievaju sa mi prsia...myslim, ze to vyjde konecne emoticon idem dnes kupit test...drzim na prsteky
@petra212 opytaj sa v lekarni ,,,ked som si ju kupovala sa ma opytala lekarnica naco ju potrebujem ,,,som jej povedala na bolesti pri menstruacii, lebo mi povedala ze aj zltozelena a ma INE ucinky a pije sa ked sa ma maternica stiahnut aby udrzala plod, a preto aby nepredala nespravnu lebo ak ju pijes pocas tehu tu obycajnu mozes potratit, daj si to vysvetlit ale mylis sa nemaju rovnaku ucinky 🙄
@sara34valentina
mne je jedno čo hovoria v lekárni
ja ju v lekárni nekupujem, pestujem ju doma a pijem ju iba od 1 DC do ovu
a v lekárni tiež nemusia vedieť všetko 😉
@sara34valentina nie moja nemam stale
@maruskamolny no rano som testla a biely ako sneh. a na obed sa mi uz spustili 😔 no nic ideme dalej. a drzim ti palce, nech ti to vyjde 😉
Dnes som bola na sone srdiecko nam krasne bije 🙂

@mojezlate fuuuuha no hodne 🙂 a ms zatial nikde? to ti tusim 3 dni meska, ci ako si to pisala. tak by som na tvojom mieste este niekolko dni pockala a isla k dr. Citala som tu, ze baby mali neg. tehu testy a mrcha dost meskala a z krvi im zistili ze tehotne su. Aj to sa stava