icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

marika007
1. máj 2015

@33aduska33 neviem kolko ta vysiel inofolic. teraz som objednala z pilulka24 partnersky balicek. vychadza to vyhodnejsie

maruskamolny
1. máj 2015

@marika007 uz som objednala partnersky balicek🙂na moja lekaren... a vyslo to nejakych 24eur. postovne je zadarmo

marika007
1. máj 2015

@maruskamolny a kde tam? mne to nenaslo iba zvlast. ale super, potom daj vedeit vysledky 😀

maruskamolny
1. máj 2015

@marika007 mne vyhodilo ze vyhodny balicek...neviem...tento mesiac to uz beriem tak najhorsie...uvedomila som si ze uz je rok co sa snazime...a uz zacinam byt psychicky unavena...uvidime ci to pomoze...mam podozrenie ze aj dojde k tomu ale potom sa cosi pokazi..lebo som nenormalne krvacala..mozno to bude aj tou zrazanlivostou krvou co mam zlu...ale niekedy si poviem ved ked uz jedno dieta mame tak hadam sa este podari...

33aduska33
1. máj 2015

@marika007 ja som kupila v lekarni INOFOLIC 20 vrecusok cnecelych 16 eur. zatial som na nete nepozerala v akych cenach sa pohybuju

sara34valentina
1. máj 2015

@lulikmajko ovulacia je skoro kazdy mes v iny den nemusi byt v rovanaky, ja som sa najprv merala bazalnu teplotu asi rok a zapisovala si to ......ja ovulaciu citim .... ( raz ju mam na 10den raz na 14den raz na 17den dokonca som ju mala uz aj na 24den !!) kamoska otehotnela den pred MS !! musis sa merat alebo si kup ovu testy su presne !

sara34valentina
1. máj 2015

@butterfly333 ahoj , jooooj tak snad ti bude dobre, boze ved to ni sranda...snad si tvoje telo zvykne 🙂 ja stres , balim veci, stahujeme postupne ......... pondelok mam mat ovulaciu tak sa tesim ako priatela pomilujem 🙂 beriem femibion a tesim sa na tehotenstvo 🙂 dam Ti vediet ked sa podari 🙂)))))))

marika007
1. máj 2015

@maruskamolny neboj podari sa. my sa snazime tak isto a snazim sa to brat tak, ze babenko este caka na pravu chvilu. tak si hovorim, uvidime ci to bude jarne, letne, ... 🙂 tiez si myslim, ze ked mame jedno bude aj druhe 🙂 mozno je to iba tym stresom, ze sa nato moc zameriavame. po rodicovskej ides hned do prace? Ja si vravim, mozno ked pojdem naspet do prace budem mat ine starosti, nebudeme nato tolko mysliet a zrovna sa hned pristasti 🙂

marika007
1. máj 2015

@33aduska33 na nete sa da aj lacnejsie, len ked ti vyjde postovne zadarmo sa oplati

butterfly333
1. máj 2015

@sara34valentina moja ja tento mesiac nič neriešim dnes som 13DC a ešte sme tento cyklus sex nemali. Nemám ako si chut ta bolest nohy dnes som omylom na nu trocha stupila skoro som sa po.... od bolesti. Tak nemám na nič naladu. V pondelom idem ešte len na stehy a zatial neviem hybat s prstami tam uvidim ako.mi bude. A to zajtra ma dcerka 9r a v nedelu má 1.sv prijimanie tak dnes zajtra pečiem tortu.

sara34valentina
1. máj 2015

@butterfly333 moja snad mas pomoc blizkych, budem sa modlit, nech mas skoro zdravu nohu !! vsetko sa zahoji neboj sa 🙂 ano dnes mame ale ak dobre pocitam tak uz 14DC lebo vsak ja som v sobotu ( 18.4.)na obed dostala MS ...no mam pocit ze zajtra mam ovulaciu a tutu mutu moze byt az az v nedelu ( obaja pracujeme ) kupim si ovu testiky aby som vedela ci uz bola a aj sa meriam 🙂 ibaze teplomer ukaze uz ked bola, a sexik bol u nas predvcerom .. tak neviem ci 3dni vydrzia .. snad ju este nemam a len putuje vajicko a este neprasklo 🙂 prajem Ti skore uzdravenie, a aby si vsetko na krasnu oslavu stihla napiect , si sikula 🙂

butterfly333
1. máj 2015

@sara34valentina jaaaj ano sme 14DC vidíš ani neviem. No mm pomaha ako sa dá aj segra nakupila a zajtra nachystame stoli taniere a tak ved ked sa všetci nahrnu 14dospelych 4deti. No musím rezne naklepat obalit atd. No už nech to máme za sebou. Zajtra ti sem hodim foto torty čo robim malej no ešte nieje hotova.

sara34valentina
1. máj 2015

@butterfly333 sikovna si, ja rada sice varim ale torty nepeciem,,,,(nemam trpezlivost asi 🙂 ale snad sa naucim ked budem tehu bude cas skusat 🙂 oki tesim sa ze ti pomahaju a daj zajtra foto,dobru noc a este raz skore zotavenie 🙂

maruskamolny
1. máj 2015

@marika007 jaj. moja...ja som uz v praci odkedy mala Maruska 9 mesiacov...som ucitelka, trebalo nam peniazky kedze mame hypoteku tak som isla tak skoro do prace, kedze vysiel zakon ze mozme poberat rodicovsky do 3rokov aj ked matka pracuje.....a mam cele leto pre malu, cez zimne prazdniny, jarne...cize celkom sa to da...poobede o 14.00prichadzam do mesta...akurat ze zaciname prvou hodinou o 7..ale tak vyhoda ze som skor doma...mala mi chodi do sukromnej skolky kedze nemala vek...ale buduci rok uz pojde do statnej...

sara34valentina
2. máj 2015

@butterfly333 takze mna uz boli bjusko od vcera vecera ( mna pobolieva 3dni a potom mam ovulku) robila som si ovu testik palicka je silnejsia ako vcera , urobim este vecer a snad to ''sthneme'' lebo az ked je pozitivny testik ovulka nastane 24-48hodin 🙂 ale je dobre ak su spermie uz predtym vnutri a netrpezlivo cakaju na vajicko, ktore musi ale prasknut z folikulu az potom je mozne oplodnenia, 🙂))) takze drz mi palce 🙂))) ozvem sa v utorok 🙂))))

butterfly333
2. máj 2015

@sara34valentina tak moooooc držím palčeky aby sa už zadarilo. Určite sa zadarí. Netreba na to mysliet a pride to samo.

danulienka78
2. máj 2015

@lusitania Ahoj, tak je to potvrdené, si tehotná? lebo ja som dnes ráno mala taký istý tehu test ako ty a stále som si nie istá, či sa to naozaj podarilo

lusitania
2. máj 2015

@danulienka78 ahoj,az v pondelok sa chystam na gyndu takze potvrdene to este nemam.odvtedy som test uz nerobila pretoze prisli podobne priznaky ako pri prvom tehu, ine problemy nemam a nechcela som ist moc skoro aj tak by este nebolo nic vidiet.podla kalkulacky som v 7tt a to by uz mal nieco v pondelok vidiet doktorko 🙂 podla mna ak mas druhu ciarku na teste aj slabulinko viditelnu tak sa vam to podarilo.ved hod sem foto testiku nech ti pogratulujeme 😉

butterfly333
2. máj 2015

@sara34valentina moja tak tu je tá torta práve som ju dokončila viem žiadna sláva no mám bolesti nohy a na prd sa mi robila.

butterfly333
2. máj 2015
marika007
2. máj 2015

@maruskamolny takze si uz zabehnuta. mna toto len caka, ja som chcela ist skorej do prace, ale ked sme sa rozhodli, ze chceme druhe. som tajne dufala, ze sa to podari pocas RD, tak som ostala doma. a stale nic 😠

sara34valentina
2. máj 2015

@butterfly333 je krasna ja viem akurat tak upiect roladu a rada robim tiramisu lebo tu mam hotovu za 15minut 🙂 dufam vam aj chutila 🙂)))

sara34valentina
2. máj 2015

@butterfly333 sa ti povie nemysliet na to, ale ked ja kazdy mes citim ovulaciu :P 2-3dni ma boli bjusko a potom nastane ovulka ,,,,,, takze verim ze sa coskoro zadari 🙂

butterfly333
3. máj 2015

@sara34valentina moja dakujem no to som na dnes piekla na 1.sv prijimanie no dufam že bude chutit.😜

mojezlate
3. máj 2015

@butterfly333 Krasna si velmi sikovna

maruskamolny
3. máj 2015

@marika007 hadam sa nam coskoro podari obom🙂 😉 objednala si si tie partnersky balicek?som zvedava kedy mi to pride, pisali ze 2-3dni.,..

petty12
3. máj 2015

2 dni meškania 🙂

lenkaoravcova
3. máj 2015

@petty12 no parada gratulujem

ninka214
3. máj 2015

@petty12 moc moc moc gratulujem a prajem hlavne zdravicko

dzanem
3. máj 2015

No ja mam ms(nemam chut uz na nic