Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@ajulcca no zajtra pozriem. Aj bromexin sirup je na hlien tak niečo mrknem.
@ajulcca ja som mrkla doma a tie kvapky či čo to je sinupret mám doma.
@butterfly333 tak už len vyskúšať, držím prsty nech zaberie 🙂
@ajulcca a ako si si to davkovala?
@butterfly333 neviem už presne ale myslím, že 25 kvapiek 3x denne
Juuj baby, ja sa od zajtra začínam modliť, aby mrcha neprišla. Cyklus mávam od 28 do 32 dní, takže od pondelka do piatku budem tŕpnuť. Tiež beriem čistú kyselinu listovú už 4 mesiace. Aj pri prvom tehu som brala len KL, a asi v 4. mesiaci som vysadila aj tú...
@2berry ....tak ten vysledok sa uz blizi 🙂 🙂 budeme drzat palce aby mrcha neprisla 😉
@2berry velmi drzim palce aby neprisla minimalne 9 mesiačikov 🙂
Na hlien je vraj dobry aj ACC long
inak baby sledujete si hlien?? po ovu mam taky hustejsi...uvidime 🙂
@weronika94 no u mna bid nie je vobec alebo je vzdy rovnaky takze ja nemam sancu si to podla toho sledovat.Aj ked bolo by fajn vediet podla neho ci je uz ovu fuc 🙂
@nicolettka 2126 ja som to len teraz tak odsledovala..pocas ovu tahavy a po husty...tak uvidime.... 🙂 🙂 hlavny dokaz bude pre nas ked bude mrcha fuc 🙂 🙂 🙂 😉
@weronika94 tak ja som este stale na pochybach ci bola je alebo este len bude 😀 Ale dufam ze uz bola alebo maximalne je teraz 😀
@weronika94
@nicolettka2126 - akurát som na to myslela, že tiež ho mám úplne hustejší, tak som rada, že nie som sama...
najprv má byť číry, potom hutnejší a ku koncu úplne hustý až zmizne?... moja - to nemusí byť pravidlo, každá sme iná 🙂 i ked verím, že by si si to rada odsledovala...mňa páli záha práve ale možno z toho všetkého, čo som pojedla dnes 😀
@nicolettka2126 to aby si nepochybovala musis pomilovat muza pred pocas aj po kedykolvek 🙂 😉
@wewitta paraada sme dveee ..hadam je to dobre znamenie 🙂
@weronika94 dúfam, že áno 🙂 nie dúfam, verím! 😵 pred ovu som ho mala strašne veľa , priateľ sa až smial, že prostredie prispôsobené dostatočne 😀
@wewitta 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 no ved a 🙂 ved to je len dobreee pre oboch 🙂
@weronika94 presne tak 🙂 🙂 ách keby sa dal preskočiť čas,aspoň takto o týždeň 😅
@wewitta
@weronika94
@nicolettka2126 ďakujem 🙂
Ja tiež presne neviem, kedy mávam ovu, ale asi tak v strede cyklu... Presne ako písali kočky, vydedukovala som to z hlienu, naprv byva taký priesvitný a potom asi po ovu až skoro biely. Tak uvidíme, či sme sa trafili 🙂
@wewitta ...tiez by som potrebovala nejaky stroj casu 🙂 🙂 🙂
@weronika94
@2berry
@nicolettka2126 juuj babulky verím, ze sme sa trafili a náš inštinkt nás neklamal 🙂
@wewitta ja tiez velmi verim ze sme posmolkovalu v spravny cas, kiezby sme do seba videli 😀
ahojte, kočky, tak sa pridávam...snažíme sa o ďalšie bábo už od leta, nejako nám to nevychádzalo a keďže aj mm pracuje vonku, tak ťažko je nám trafiť sa do plodných dní, myslím, že od novembra sme sa ani netrafili 🙂
teraz sa nám črtá na lepšie časy, myslím, že sme ich trafili, menzes mám dostať 04.04, ale keďže mi po prvom pôrode chodí menzes medzi 26 - 32, tak budem čakať s testom trochu dlhšie ako do 28.dňa...
Inak ma pobolieva podbruško a prsia mám naliate už tretí deň tak, že sa do podprsenky nevôjdu 🙂 držím palčeky aj ostatným, aby mrcha nedorazila 🙂
@babatenko verim ze ste sa trafili...drzim palce 🙂
@babatenko drzim velmi silno palce aby vam to vyslo 🙂
@weronika94 @ wewitta
díky kočky, ono je to už miestami fakt na palicu, keď viem, ako po ďalšom babu s manželom veľmi túžime, snažím sa nepozorovať sa, lebo tých sklamaní od leta už bolo dosť... obaja sme ale šťastní, že máme doma jedno zdravé krásne dievčatko, ale tá túžba po rozrastaní :D a začínam byť alergická na rady typu: musíte na to prestať mysleiť :D

@butterfly333 sú to bylinkové kvapky pre malé deti, je voľnopredajný, mne to fungovalo.