icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

lucinka3289
6. máj 2015

@lenkaoravcova ja ho beriem

ninka214
6. máj 2015

@ajajaj00 robila vcera rano clearblu,takže ten by mi ukazal uz...a negativny...Ani sa necitim na tehu...Tak daj vediet co Ti zajtra povedia 😉 A moc drzim palce !!!! Inak robievas aj ovu testy?

zuzickaaak
6. máj 2015

Ahojte snazilky. Prosim ake mate skustenosti s ovutestami Lady Max od Dr.Maxa? Vcera som si robila a bola tam slaba ciarka a dnes citim ,ze mam ovul.,ale test bol iba s jednou ciarkou. Som teraz z toho zmatena,ci je teda uz ovul alebo co 🙂)

lenkaoravcova
6. máj 2015

@ninka214 praveze som mala citlive prsia tak vyse tyzdna dozadu, jeden den aj trosku spinenie a krize a podbrusko tuto nedelu zase krize a odvtedy nic ja uz neviem ked tak skusim az dalsi pondelok ak nedostanem
ale doteraz mi test vzdy ukazal ked som bola

lenkaoravcova
6. máj 2015

@lucinka3289 a brala si aj pred tehu nerozhadzal ti cyklus?

ninka214
6. máj 2015

@lenkaoravcova mna prvy krat v zivote bolia krize!!! Tiez som mala pred tyzdnom pocit,ze uz to dostanem...potom nic... Predvcerom som si bola ista,ze to dostanem...a stale nic...Ale prsia ma nebolia..Len mam brucho nafuknute..Aj mne v januari ukazal tehu test už na 10ty den ale mna prsia boleli,aj brucho,aj navaly tepla som mala...Teraz nemam ani jedno,takže tehotna urcite nie som..Ale tak ak nedostanem ,tak cez vikend pre istotu urobim este jeden..Ale necitim,že by som bola... Ale podla mna ty by si tehu byt mohla 😒 Kazdopadne,bodaj by!!!!Ani nevies ako Ti/nám všetkym/ to prajem 😉 🙂

ajajaj00
6. máj 2015

@ninka214 jasne dam vediet sama som zvedava..ovu testy som nikdy nerobil..ty mas s tym skusenosti?
Ale vies ze niekedy test moze byt negativny a tehu mozes byt

sara34valentina
6. máj 2015

@butterfly333 jaaaaj oki 🙂)))) tak drz teraz palce ty mne 🙂

sara34valentina
6. máj 2015

@zuzickaaak ahoj zuzicka ja mam ovu testy one step mi darovala kamoska co tak otehotnela, mala ich vela lacno objednane a su presne, napis mi aky dlhy mas cyklus a kedy bol 1DC ..ak je slabunka ciarka nie je to ovulacia este....musi byt silna ako kontrolan ciarka alebo silnejsia !! ak je silna treba si robit aj 3x test aby si to zachytila ....skusim ofotit moj test 🙂

ninka214
6. máj 2015

@sara34valentina A nahodou nemas nejake ovu testy na predaj?Prip.kde sa daju kupit?Myslim tieto konkretne s ktorymi mas dobre skusenosti.

ninka214
6. máj 2015

@ajajaj00 Viem,ale tak to sa stava babam jednej z velkeho poctu a takej,co este nebola tehu..ale ja ked som bola,tak mi hned ukazal test,takže si myslim,že nic..Teda ratam s tou variantou... 😉 Snažím sa na to tak netlacit,lebo už som bola z toho dosť prepnuta a len som si privodila nejaky dokaslany cyklus...Teraz sa snazim byt v poho..Robila som si ovu test DR.max-prvy mesiac mi ukazkovo vysi a tento cyklus boli snehobiele-a to mi DR. na kontrole povedala,ze ovulka u mna prebehla..Takže nerozumiem..Robila som ich poctivo kazdy den... 😕

lenkaoravcova
6. máj 2015

@ninka214 aj ja tebe moooc 🙂

ajajaj00
6. máj 2015

@ninka214 ja som z toho tiez uz uplne prepnuta a presne si pamatam ked som v decembri zistila ze som tehotna test mi vysiel 4 dni po meskani ms najprv slaby a potom kazdym dnom silnel ale potom prisla ta sprava ze mimomaternicove som bola hotova z togo lebo teraz mam polovicnu sancu na normalne otehotnenie..kazdy ze nemysli nato ze sa to podari ale niekedy je to tazke..ja tym ovu testom neverim a ani si nemeram tu bazalnu teplotu

lenkaoravcova
6. máj 2015

@ajajaj00 ja si tiez nemeriam ani nemienim nemali sme predtym problem 3 krat na supu otehotniet tak verim ze aj teraz sa podari, je velmi tazke nato nemysliet ja som potratila v januari v 15 tom tyzdni uz som aj knizku mala a vsetko bolo ukazkove takze viem o com hovoris. Ja som si robila test 1 den po meskani tak ak nedostanem do konca vikendu spravim znova v pondelok.

zuzkasu
6. máj 2015

@ninka214 ja som nedavno tu na MK kupovala od jednej kocky korytnacka81 takze tiez testujem po prve

ajajaj00
6. máj 2015

@lenkaoravcova no ja by som mala termin 1.8.2015 bojim sa ze sa nam to prirodzenou cestou nepodari moj muz je uplne zdravy aj ja som bola nikdy ziadne zenske problemy ani zapaly ms som mala vzdy na cas do konca aj po operacii som hned nabehla na normalny cyklus az teraz posledna ms bola totalne divna..niektore zeny si ani neuvedomuju ake je to velke stastie mam zdrave dieta

ninka214
6. máj 2015

@ajajaj00 A nemala by si uzivat Duphaston aj ty?Lebo to podporuje uhniezdenie..Neviem...spytaj sa pripadne zajtra na to..
No ja mam zo seba lepsi pocit,ked si robim ovu testy...A tento mesiac zacnem aj s meranim tej baz.teploty...Verím tomu celkom..ale tak uvidime..Ja verim,že to pride coskoro a budem mat krasne a zdrave tehotenstvo. A to iste si myslim,že budes mat aj ty! Proste co sa stalo,stalo sa...Je to mozno hlupe,ale ja to beriem tak,že som potratila,už som si teda vyčerpala tuto možnost a uz ma caka len zdrave tehu a 3 deti,ktore mi to vsetko vynahradia! 🙂

ajajaj00
6. máj 2015

@ninka214 vsetko sa vzdy deje pre nieco a vzdy je vsetko tak ako ma byt..uz som s tym zmierena tak sa tesiim aj ja na zdrave babatko..teraz som si robila prvy krat ovu test len neviem ci sa to musi nejako presne kazdy den alebo ako dnes som 13 den po ms pripajam foto

ajajaj00
6. máj 2015

@ninka214 na ten duphaston sa spytam prosim ta vsak ja si vsetko googlim na mk nic mi doktor nepovedal ja s muzom sme si vsetko nastudovali aj ze musim ist na folikulometriu..

ninka214
6. máj 2015

@ajajaj00 Tak sa spytaj na ten duphaston a prip.aj na Clostilbegyt - to je zas na tvorbu vajicok(nieco ako inofolic)
Ovu testy si robis kazdy den priblizne v rovnaky cas a najlepsie rovnaku znacku testov v ten dany mesiac.Dve hodiny predtym by si nemala pit-kvoli koncentracii mocu,najlepsie bude,ak si ich po spravení budes lepit pod sebou na papierik,aby si videla ako Ti pekne stupa ta palicka..Pozitivny ovu test znamena,ze za 24h by mala prist ovulacia,takže najlepsie je mat sex v den pozitivneho ovu testu.Test je pozitivny,ked su obe palicky rovnako silne(cize nie je to ako pri tehu teste,lebo tzv.duchov tam budes mat asi cely cyklus). Skus este raz odfotit ten tvoj testik,lebo sa mi zda,že obe palicky su rovnako silne,takze sup sup na to 😉

ajajaj00
6. máj 2015

@ninka214 dnes sme sa uz snazili 🙂 vsak uz sa moj muz smeje ze som blazoon pripajam este jednu foto mam doma jedno balenie ovu testov znacka pepino

ninka214
6. máj 2015

No mne sa zda,že su obe čiarky rovnaké!!!! Skús si urobiť ešte večer a zajtra doobeda(nemalo by sa z prveho ranneho mocu) a uvidis intenzitu(ci este tmavne ciarocka alebo ci bledne)-a porovnaj to aj s tym co Ti zajtra povie dr-no zvedava som!Ty nam teraz mozes dokazat ci tie ovu testy funguju 🙂 🙂
@ajajaj00

ajajaj00
6. máj 2015

@ninka214 no presne zajtra to zistime ci su ovu testy spolahlive alebo nie mam sa u doktorky zastavim medzi 13-15:00 tak dam potom vediet snad nemam plodne dni akurat na tej strane kde nemam ten vajcovod..a ty sa kedy chystat k dokymu?

ajajaj00
6. máj 2015

@ninka214 chcem ti poslat fotku do sukromnej posty to sa neda?

ninka214
6. máj 2015

@ajajaj00 Ja som bola v strede cyklu,ked som mala 6dni krvacanie-takze pred 2tyzdnami cca a dala mi ten duphaston,takze len cakam na ms a mam take tusenie,ze teraz najblizsie mesiace sa to podari 😉 Takze najblizsie k dr. pojdem az ked budem tehuuuuuu 😉 🙂

sara34valentina
6. máj 2015

@ajajaj00 preco pises ze ma slen polovicnu sancu? kvoli tomu ze si mala mimomaternicove ? to je uz aka hlupost ! nemysli na take hluposti! si krasna zena, mas ovu testy rob si ich ak silnie ciarka kazdy den 2x a zachytis ovu a ak je pozitivny (ciarka musi byt silnejsia ako kontrolna , ak sa ti to podari zachytit) tak sup sup sa snazit ! ja tiez tento mes prvy krat robila ovu testy a preco? lebo mna ovulacia hrozne boli a nedokazem furt :P kamoska hend tak otehotnela, a poslala mi jej testy 🙂 pondelok vecer bol silne pozitivny a vcera uz len pozitvny cize ovu mam dnes, vcera sme sa milovali ale bolelo ma to.... nesustred sa na take, neviem odkial take mas, a je tisice zien co maju tehu a potratia alebo mimomaternicove, proste to tak malo byt a uz to neries, !! mas mat zdrave dieta a to sa podari, derzim palce !

lucinka3289
6. máj 2015

@lenkaoravcova brala som ho aj pred tehu cyklus mi nerozhadzal narozdiel od inofolicu cize ho odporucam

ajajaj00
6. máj 2015

@sara34valentina to mi povedal doktor ze uz mam len polovicnu sancu na otehotnenie kedze nemam lavy vajcovod cize som plodna len kazdy druhy mesiac ovu testy som si nikdy nerobila dnes prvykrat som zvedava co mi zajtra povie doktorka na tej folikulometrii dakujem za podporu si velmi zlata

ajajaj00
6. máj 2015

@lucinka3289 a tebe inofolic rozhadzal cyklus?

sara34valentina
6. máj 2015

@ajajaj00 aha, prepac to som neprecitala, ze nemas jeden vajcovod, ale aj tak mysli pozitivne!! podari sa uvidis :D 🙂 ak mas foto vsetkych testov polep si ich a uvidis ktory mes si ovulaciu mala, ))))) drzim palce ! 😉