icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

juliett99
12. máj 2015

@ninka214 drzim palcekyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😵 😵 😵 😵

ninka214
12. máj 2015

@sara34valentina
@juliett99 ďakujem baby 😉

lenkaoravcova
12. máj 2015

@ninka214 cize si mala v strede cyklu mrchu a teraz opat ovu no parada tak snazilkujte 🙂

clauduska17
12. máj 2015

@sara34valentina ahoj ako sa dari? ako mavaš dlhý cyklus ked mas ovulku na 19-20 den? som tento mesiac začla prvy krat robiť ovu testy ?

ninka214
12. máj 2015

@clauduska17 ja mavam ovullku na 22hy den a 10dni nato mavam ms

clauduska17
12. máj 2015

@ninka214 ja dostávam ms tak na 35den, dnes som 18dc tak som zvedava kedy mne test ukaže lebo sama to vobec nikdy nedokážem odhadnúť

lenkaoravcova
12. máj 2015

@ninka214 ty mavas tak 32 dnove cykly asi ze? no ja si myslim tiez ze som mala tak 10 dni pred menzesom a tym padom tu akurat nebol moj manzel cely tyzden

ninka214
12. máj 2015

@lenkaoravcova Hej,tak nejak mam. A ovu testiky nerobis? Mne pekne ukazu kedy mam ovulku... Podla mna to nie je zle...Alebo si sleduj aspon hlien...

@clauduska17 Aj ty budes mat asi az tak okolo 22heho dna. Ved testuj a daj vediet ako Ti to vyslo. Drzim palce 😉

marcink
12. máj 2015

dievčata a nepotrebuje niekto ovu testu .. ja som si kupila velke balenie a teraz to uz nepotrebujem 🙂

maruskamolny
12. máj 2015

@marika007 tak každý druhý deń,,včera to bolo deń po dni...,hej pije,,,naprv protestoval,,,ale som dala takú podmienku, že ke´d do konca júna nebudem tehu..tak ideme na dovolenku 😉 čiže sa snaží teraz, nechce na dovolenku, chce ušetriť money...tak má motivaciu🙂 a pre mňa to bude utešenie, keď by to nevyšlo.... 😝 Tebe kedy ide manžel na služobku?

clauduska17
12. máj 2015

@marcink ake mas testy za kolko?

marcink
12. máj 2015

@clauduska17 woman secret a mam ich asi este 10 (ale to sa este pozriem doma presne) a aspon za 6 eur to uz by bolo aj s postovnym)

lenkaoravcova
12. máj 2015

@ninka214 zatial som nemala dovod testovat chalanov sme mali hned ako sme chceli tretie tiez prislo nejako samo necham tomu este cas drzim sa zasady pravidelne sexovat raz za 3 dni aspon 🙂

clauduska17
12. máj 2015

@marcink ok. Odkial si ? Čiťa nemam niekde po ceste? 😀

marcink
12. máj 2015

@clauduska17 košice, trebisov michalovce 🙂

lusitania
12. máj 2015

Ahoj @danulienka78 az dnes som bola u dr.lebo minuly tyzden mal dovolenku.potvrdil tehotenstvo a dal mi uz aj tehotensku knizku.som 8tt a termin vychadza na 24.12 🙂 Ty ako pokracujes?

lenka07
12. máj 2015

Bola som tehotná ale som znovu potratila teraz to bolo 8 tt😭 bola som už aj na poradni a tam mi povedal máte dve cysty jedna na vaječníku druhá blízko pri našom bábetku 😭 a je otázne či to dopadne ok .po týždni som bola na kontrolu čo a ako tá cysta prerástla a spôsobila že to opäť nevyšlo už neviem čo mám robiť 😭 zajtra idem na kyret držte prsty dúfam že tie cysty odstránia a už nikdy tam nebudú 😭😭😭

sara34valentina
12. máj 2015

@butterfly333 pise mi tu Lucinka ze mala priesvitny vytok v tehu pred ms co nikdy predtym nemavala a si predstav ze ja ho mam od vcera noci, ako keby som mala druhu vou 🙂 teraz sa tesim asi predcasne, ale v noci som sa zobudila a vytok !! priesvitny ..zeby sa zadarilo? prsia su ako melony naliate ale bolia len bradavky , juj neviem sa dockat testovania 🙂 ( ano myslim si zeby sa vam zadarilo, ale verim ze sa vam zadari aj ked uz budes FIT )

sara34valentina
12. máj 2015

@clauduska17 ahoj si sa davno neozvala 🙂 ja mavam 29-32dnove cykly, ovu ano zacala som tento mes ovu testy, lenze mna ovu strasne boli , milovali sme sa 2dni pred ovu, tak snad vydrzia spermie, ovu som mala v tento mesiac na 19den tusim 🙂 milovali sme sa den predtym , cize ak aj ovu bola do 48hod tak snad to vydrzi 🙂 dnes som uz 25den :D naliate mam prsia, bolesti mierne ako pred ms, ale tusim trosku miernejsie 🙂 prisa naliate bradavky ma bolia, by vrazdila "! ( pisala mi Lucka ona je tehu ze jej sa zjavil vytok priesvitny pred ms, a mne sa zjavil vcera 🙂 tak v dusku srdci dufam ze sa fakt zadarilo🙂))) citim sa super, obcas mam vlci hlad :D tak uz len cakam bud tyzden stvrtok ak nedostanem ms testnem to uz bude 34den 🙂 drz palce, ak mas otazky pis 🙂))) tie ovu testy su fakt super

sara34valentina
12. máj 2015

@clauduska17 ked mas 35dc cykly tak uvu mas az na 21 -24den 🙂

butterfly333
12. máj 2015

@sara34valentina no ja som tiež pred ms mala vytok ale u každej je to ine. A tie prsia ako melony no ja ich ani pred ms nikdy necitim. Tak to by bolo super dobre znamenie moja držím mooooc palce. 😘😘😘

sara34valentina
12. máj 2015

@butterfly333 dakujem pekne moja 🙂

marika007
12. máj 2015

@maruskamolny hehe tak to je super 🙂 ani moj nechce ist na dovolenku 😉 ale ja ho zasa strasim tym spermiogramom 😀 ze ho to neminie a pojde v juli 😀 Neviem kedy pojde. Mali ist teraz, ale odlozilo sa im to a nevedia na kedy. Dufam, ze stihneme tu ovulku a potom moze ist 🙂

marika007
12. máj 2015

@lenka07 ☹ drzim palce. Neboj odstrania cysty a bude pokoj. Verim, ze sa vam to nabuduce podari do stastneho konca 🙂

ninka214
13. máj 2015

Čaute baby! Čo nové? Ja som mala včera ovulkuuuuuu 🙂 Snažilkovali sme predvčerom aj včera... A uvidíme... Tak ak by to teraz nevyšlo, útechou mi je, že budem mať v tom prípade jarné bábo (úžasné po maminke 😀 😀 😀 )

maruskamolny
13. máj 2015

@marika007 tak sa tesim, ze Vam to takto vyslo 😉 si vravela, ze mas 29dc a na ktory vacsinou mavas ovulaciu?

dzanem
13. máj 2015

@ninka214 ja predvcerom) a teraz som chytila take nachladnutie ze nemozem prehltat a cela hlava ma boli ☹

ninka214
13. máj 2015

@dzanem nevadi...babo sa aj tak uhniezduje az okolo 7meho dna po ovu... 😉 Zelam skore uzdravenie 🙂

dzanem
13. máj 2015

@ninka214 ak sa vobec uhniezdi( dakujem za zelanie je mi biedne 😒

clauduska17
13. máj 2015

@ninka214 ahoj. Držím palce nech sa podarí 🙂 . Myslíš že bude zajtra ešte tmavšia čiarka.? Šak sa v tom nevyznám .