Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@marika007
@sara34valentina
@ajajaj00
@lucinka3289
@limetka713
ďakujem Vám veľmi pekne dievčatá ...🙂 budúci týždeň idem k dr aby som to mala pekne oficialne 🙂
ahojte dievcata! existuje uz skupina januarovky 2016? Neviete?
Nic take mi nenaslo.
Dakujem.
@ajajaj00 Ahoj moja!Boli sme cez vikend prec,tak som ani moc nebola na nete...Len cez telefon...Nové nemam nic...stale nemam ms..Vcera som vypila aj flasu cerveneho 🙂 Tak si vies predstavit ako mi dnes je 😀 Ty máš čo nové?
@sara34valentina Takže podľa mňa to je kvôli tomu...tak uvidim! Už sa jej neviem dočkať 🙂 Som akurat dne vravela manželovi,že kedysi keď sme spolu začínali a ja som za ním chodievala do BA,tak mi prišlo,že som mala ms furt... 🙂 Vtedy mi tak dlho nemeškala...A teraz,keď konečne-asi prvýkrát sa na ňu už teším,tak sviňucha meška... 😖
@lucia1002 Pôjdeš na tú vyvolávačku? Vstredu pôjdem aj ja ak nedostanem...
tak znovu mam bolesti v podbrusku od cca soboty a stale pretrvavaju neviete mi prosim povedat ako dlho pretrvava pobolievanie podbruska pri ovulacii... a len tak mimochodom velice silno sme sa snazili ... tak cakame ci sa nieco nezahniezdi 😀 😀 😀
@marika007 tak uvidime🙂ja som to netestovala..ale citim ze ju mam,,,,uvidime ako sa vyvinie situacia... 😉
@juliett99 mna boli brusko pri ovulacii 4dni a ptom na 5den je ovulacia
@sara34valentina dakujem za odpoved :- 😉
@sara34valentina ahoj moja no ja ani neviem že som bola tehu teda vôbec som to netušila lebo chystali sme si svadbu s mm a piekli upratovali atd. No v sobotu som mala svadbu pila som teda tak normálne ako sa na nevestu patrí lebo som netušila že som tehu takže všetko normalka. V nedelu sme s mm boli zaniest jeho mame na hrob kvety zo svadby a ked sme sa vracali z cintorína nebol daleko od bytovky čiže išli sme pešo a mne sa zrazu zakrutila hlava biele pred očami no skoro som odpadla. Potom doma rozmyšlame že či nie som tehu tak som v pondelok kupila test a kolajnice jak šlak. Ani neviem či mi ms meškala to si už nepamätám lebo mala má už 9r takže ja som asi žiadne priznaky nemala jedine čo si pamätám ako som si obliekala svad.šaty segra že nejake máš brucho inak som bola ako prutik. Tak iba brucho nafuknute. No a pri synovi tiež neviem to už je dávno má už 15r. Dnes mal príjimačky na strednu.
Ahojte my sme nasadili Macu a snazilkujeme,som zvedava
@maruskamolny drzim palce. a vy pocas plodnych dni ako casto sexikujete? a muzicek ti pije folandrol? 🙂
@butterfly333 tak aj tak dakujem, a ako noha? ja sa neviem dockat ,,,ale asi si pockam lebo ms mam dostat az 17-19teho
@ninka214 pocuj mne sa vidi ze si tehotna aj ked pises ze nie si !! podla mna si 🙂
@sara34valentina takze baby,zahada asi vyriesena...co som mala 6dni krvacanie v strede cyklu,tak to bola asi ms,aj ked dr.povedala,ze to bolo ovu krvacanie..
Dnes som si len tak z nahody urobila ovu test a prudko pozitivny!!! Takze dr.sa asi pomylila a zle povedala,ze uz mam po ovulke. Ked mam ovulku az teraz!! Som si nestihla nasadit ani inofolic ani ten duphaston...ale vsak som furt cakala mrchuuu
@ninka214 tak sup sup na muza !! ak ho ma spozitivny tak sa treba v ten den a ten druhy milovat 🙂 drzim palce,,,ked sa lekar myli je to hnusneeeeee
ale
@ninka214 ak si tehotna tak tiez ukaze ovu test pozitivny !
@foltovazuzana tak ako si dopadla?
@sara34valentina viem viem,ale tehu je negativny. Milovali sme sa vcera 2x,dnes urobim ovu test a zistim ci ma palicka rovnaku intenzitu,ale aj dnes sa pomilujeme. Teoreticky ak mam test pozitivmy,k ovulacii este len dojde.. Tak drzte palceky!!! Dakujem 😉
@ninka214 ovu testik je vtedy pozizivny ked je ciarka silnejsia ako kontrolna potom dojde do 48hodin az ku ovulacii 🙂 cize sa milujte aj dneska 🙂 drzim palce !!
@lucinka3289 ahoj tak test som si nerobila ani nebolo kedy v cera to bol dosť divoký den...teraz sedim u gynekológa v čakárni a cakam som zvedavá a nedockava no ale hlavne kludna 🙂 dam vedieť ako som dopadla dúfam ze správy budú pozitívne 😵
@sara34valentina no noha bolí aj ja hojí pomaly no chodit len o barlach môžem.
@foltovazuzana ok drzim palce
@foltovazuzana drzim ti palce, ale sono nebudu vediet,,,,,,,(teda este vidiet ) nech ti vezme krv HCG urobi 🙂 papa 😉
@butterfly333 ah boze tak nech sa to skoro zahoji, mna bolela ruka som mala silny zapal v predlakti, som 5tyz. chodila na terapiu ( elektricku) uz je lepsie ale dakedy este zacne boliet, si potieram kremom ktory ked si nanesies zohreje a uvolni bolest.....snad sa mi to toez zahoji.....v praci mame klimu silnu z toho,,,,,,,,,,,,ale uz len pardni a bud stvrtok odchadzam !! dovolenka, stahovanie a snad dve ciarky na teste.................( ale dnes zacali predmensturacne bolesti, podbrusko, vajecnik, prava strana boliiiiiiiiiiiiiiii....... krize zatial nie, je 25DC.........prsia ma hrozne bolia od ovulacie ( 19-20DC) sexik bol len na 18den tak snad 2dni spermie vydrzali a si vyckali na zazrak menom Vajicko ♥ 😅 😅 😅 nic necitim este je len 6den po ovu............... 😝 pekny den Ti prajem a skore zotavenie !!
@sara34valentina určite sa to podarí moja treba verit a nemysliet na to aj ked sa to niekedy nedá. Ja ani neviem tento cyklus nič ani DC lebo ma to momentalne nezaujima no škoda možno prave teraz by sa zadarilo ked na to nemyslim. No beriem ešte inj do brucha potom začnem anopyrin tak najprv doberiem tabl a potom uvidim. Prajem ti pekny slnečny dník. 😘😘😘😘😘😘
@sara34valentina no ma mi brat krv tak som zvedavá 🙂

@maruskamolny ahoj, dobre sa mame. ovulka sa mi zatial nepotvrdila. ale trochu snazilkujeme. zbytok si nechame na plodne dni 😀