Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@weronika94 ono ja na to fakt by som rada nemyslela, ale akože nevšímaj si, keď ten ovulačný hlien nie je možné nevidieť 🙂 a potom tak týždeň do menzesu sa už začínam pozorovať 🙂 a myslím si, že je to normálne, aj keď je pravda, že od toho novembra už netlačíme na pílu tak moc 🙂
@ajulcca noo ja mam 33 - 35 DC 🙂 a teraz mam 31-33 DC 🙂 No ovulku mi to skratilo o den dva...ale hlavne mi to ms skratilo o 2-3 dni ... aaaa uz zo mna nejdu vodopady ...3 dni je ms...taka v pohode...a 2-3 dni uz len intimka 🙂 Co inac som 8 dni menila v kuse vlozku :P tak mozno ti skrati cyklus o viac dni 🙂 Len mozno budes z neho citlivejsia...ze budes citit...stale nieco v podbrucku 🙂 cely cyklus ;)
@nicolettka2126 som zvedavá čo bude ja mám MS dostať 8.4 to sme ako vidím skoro rovnako 🙂
@fraules18 no drvivá vacsina sme tu takch ktore maju dostat okolo 8.-10.aprila cize to bude brutalny maraton testovania v tych dnoch 🙂
super skupina ... 🙂 pridavam sa tiez 🙂 ja mam dostat MS 10 🙂 bude to velmi mile sledovanie 🙂)
@marcink jeeeej vitaj, dalsia co necaka mrchu 10teho 😀
Normalne lekarne budu mat co robit aby malo dostatok zasob tehu testov 😀
Jaaaaaj bambulky uz len tyzden a daco a vieme vysledok, ale na druhej strane netreba sa vzdavat prilis skoro a byt trpezlive
@nicolettka2126 ano presne.. uz iba 11 dni 🙂))) este ze chodim do prace a budu sviatky... to čakanie mi aspon rýchlejšie ubehne 🙂)
@pinuska19 aj ja som akurat pocitala ze este takych 10-11 dni to mam ja 🙂
Som v robote a ešte nemam tolko prace tak scitavam odcitavam polemizujem a takymto tempom mi do vecera trkne 😀
@marcink ja praveze ked som v praci tak privela nad tym premyslam 😀
Doma mi to rýchlejšie ubieha 🙂
Ale tie sviatky snad trosku urychlia to cakanie 🙂
Do 10teho mame este k tomu aj 3oslavy tak sa tesim 🙂
Aj svokra ma 6teho narodky, ale oslavovať to budeme asi az okolo 11.-12.teho tak mozno dostane najkrajsi darcek kedze este vnuca nema a veeeeelmo chce 🙂
juuj babule, vy ma všetky predbehnete, ja budem mať ovu najskôr o týždeň 😉 Musím sa zásobiť testami, lebo mi všetko vykúpite 😀 Držím prsty každej jednej 🙂
No dievčence došla mrcha dokonca uz včera ....ale nevadí skúšame ďalej 😠 držím vám prsty silno 🙂
zeny ja sedim doma nad knihami..ucim sa na zapocet....a chvilkami si uvedomim ze sa neucim ale rozmyslam nad mimi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 hrozneeeeee 🙂 🙂 🙂
@ajulcca ahoj tak ja som zvedava ako to dopadne u nas tento mesiac v najblizsich dnoch ocakavam teda neocakavam ms.
@lucinka3289 tak to silno držím prsty, ja sa ešte načakááám 🙂 nejaké príznaky? koľko si DPO? testnúť si ešte neskúšala?
@ajulcca haha 😀 No byt na tvojom mieste nakupovala by som uz teraz lebo my budeme ine cetky-metky testy vykupujuce 😀
@bea0802 juuuj to mi je luuuto..Nabuduce vyjde-musi tfuj tfuj tfuj 😉
@weronika94 uuuuuplne ta chapem 😀
Ja som prave strihala zakaznicku a po hlave mi behalo ci to vyslo nevyslo, ci sme sa spravne trafili a veci podobne 😀
Chvalabohu zakaznicka odišla bez akejkolvek ujmy na vlasoch 😀
@ajulcca 10dpo priznaky len prsia ze mam take naliate uz par dni boliet zacali len dnes a mam taky nejaky hustejsi vytok uvidime
@nicolettka2126 ale nevadí snazime sa len prvý mesiac este to beriem s nadhľadom i ked jasné ze by som sa nesmierne tešila 😝 ....zobrala som to pozitívne aspon že prisla skor a tým pádom mozme skôr začať 😀
@bea0802 super prístup 😉
Ked tone nevyjde tak verim ze aj ja to nudem vediet prijat s takymto pozitivnym nadhladom 🙂
Ale samozrejme zatial velmi velmi verim ze to vyslo 😀
@weronika94 to poznám tamto sa učím skoro stále 😀 😀
@lucinka3289 mňa tiež boleli prsia minulý mesiac, ale to bol iný level, som takú bolesť nezažila ani pri prvom tehu, aj ľahnúť som sa bála 😀 A ked došla mrcha aj bolesť zmizla 🙂
@nicolettka2126 presne tak treba silno veriť zatiaľ....mne je napríklad smiesno zo mna ja uz som mala brucho nafuknute viac mi chutilo jesť robila som si testy i ked som vedela ze tak skoro nič neukaze no hrôza manžel sa na mne dobre zabával 😀 😀 hlavne ze všade čítam a počúvam netreba nato myslieť no dá sa to pochybujem 😀

@babatenko....nechapem tu vetu a neverim tym ludom co to povedia..myslim ze sa na to neda len tak nemysliet ked velmi po tom tuzis 🙂 ... este raz vela stastia 😉 🙂