icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

nadej13
14. máj 2015

@lucinka3289 uz som bola u dr 2 krát,prvý mi potvrdila ze je to tam kde ma byť a je srdiečko a druhý krát som šla lebo som asi zo stresu trochu špinila,tak som pre istotu šla a žiadnu zrazeninu nenašla a bábo rástlo. To bolo 6.mája.Ja viem,že sú aj úzkostlivé maminy,ale kto zažil túto stratu tak inak pozerá na napr.špinenie z ničoho nič,len ma prekvapila dr ze buď sa to udrží alebo nie.v tichosti som odišla,ale nemá pravdu,poznám baby ktorým lieky zachránili plod.prvý krát mi bude brať krv až na budúci týždeň a poradňa až 2.júna.musím vydržať a veriť ze je všetko ok.

lucinka3289
14. máj 2015

@nadej13 aj ja trochu stresujem je to moje prve tehu nemam ziadne problemy ohladom spinenia a tak ale stale rozmyslam ci je vse ok ci rastie tak ako ma,uz sa neviem dockat 25.5.ja som tiez bola dva krat na potvrdenie tehu a potom na srdiecko doteraz bolo vse ok musime verit ze to aj tak bude.

nadej13
14. máj 2015

@lucinka3289 tak ja som si už radšej teraz počkala do 8.tt pre istotu,lebo som mala aj 2 straty ešte pred potvrdením srdiečka a raz som o to prišla na začiatku 10.týždňa,ale to bolo ivf,takže teraz som najprv spracovala to prekvapenie ktoré nik nečakal,potom som čakala na to potvrdenie a až vtedy mi padol trochu kameň zo srdca.i keď strach mám,predsa som len teraz v tom 10tt,neviem ako to vydržím do toho júna,ale verím,musím.bábo potrebuje pokoj,len som zaskočená lekárkou,len keďže som s tehu uz nepočítala,tak som si vravela že načo ju meniť,ale teraz vážne nad tým premýšľam.nie je tam dôvera,ten pocit ze spraví aj nemožné pre záchranu.

lucinka3289
14. máj 2015

@nadej13 urcite by som ju zmenila ked ma taky pristup aky ma.a inak ako sa citis?rastie ti uz brusko?

clauduska17
14. máj 2015

@ninka214 ja neužívam nič len kyselinu listovú mi dr.kazal. Tak dufam že vystrelí ta motyka 😀 mala by ked ste v ten deň aj deň pred. Že?

ninka214
14. máj 2015

@clauduska17 tak prvy krat ked som otehu nam to vyslo na prvy mesiac a to som nevedela kedy mam ovu...a po potrate mam teraz prvu ovulku,ktoru sme sa uz mohli zacat snazit... Tak teoreticky by sa to malo podarit... Ale tak nikdy nevies... Ale sanca tam je.. Ved sama tu vidis,ze to baby davaju cez ovulku a este su len snazilky...neviem od coho to zalezi... Ale keby sa nam to podariii.. Ja by som chcela,aby sme sa vsetky stretli v skupine februaroviek!!!! ;)

clauduska17
14. máj 2015

@ninka214 .snad to tento mesiac nebude len že teoreticky 😀

petra212
15. máj 2015

@nadej13
kľudne ju vymeň a nájdi si niekoho, kto sa bude zaujímať o to či si v pohode a bude ti dávať nádej a bude sa snažiť čo bude vládať aby ste boli obaja v pohode
už si parádny 10 týžden tak verím, že už to bude len dobré a zvládnete to do úspešného konca 🙂

nadej13
15. máj 2015

@petra212 idem hľadať na nete,uz som počula aj,že niektorí gyne majú aj také balíčky pre tehotné,veď pozisťujem ci sa oplatí,keďže som na to sama,tak musím veľmi rozumne s peniazmi. Ale ak tu má niekto v ba dobrú skúsenosť,rada prijmem radu.

petra212
15. máj 2015

@nadej13 tak v tomto ti neporadím, ja nie som z ba
ale verím,že nájdeš niekoho s ľudským prístupom
a tiež verím, že to zvládneš aj bez toho inteligenta, čo nemá odvahu prijať zodpovednosť za svoje konanie

nadej13
15. máj 2015

@lucinka3289 veď práve som nejaká zmätená,v stredu som sa nafúkla ako balón,ale k večeru sa to začalo zmenšovať,dnes ráno uz vyzerám ako predtým (ja som po tých smutných udalostiach aj vplyvom liekov nabrala,takže som pár mesiacov taká baculatá 🙂). Ale prsia bolia,uz síce slabo,ale cítim to (zatiaľ vždy ked prestali prišlo to zlé),takže to ma upokojuje.možno je to všetko tým co sa stalo,uz teda expriateľ ma vedel zmraziť a po jeho včerajšej sms som sa rozplakala,čo je normálne,ale snažila som sa pre bábo upokojiť,ale asi tým to bude ze sa teraz cítim tak divne a bojím sa aby bolo všetko v poriadku.musím vydržať ešte do 2.júna a veriť ze drobček pekne rastie a všetko je ok.akurát ze tam budem sama a tešila som sa ako to bude natáčať.ešte dlho bude trvať kým na také veci prestanem myslieť.

nadej13
15. máj 2015

@petra212 tak ono to nikdy nebolo úplne ideálne medzi nami,paradox je,že tento zázrak sa stal,keď som sa vysporiadavala s myslením ze je koniec,aj tak sme uz často spolu neboli,na prerábku bytu som bola sama,od neho len kritika a reči aká som nevďačná,reči aký je nedocenený.no priznávam,počúvať toto unavená,s boľavými rukami od práce,lebo z normálnej práce len sa najesť a hneď pokračovať v stavebných prácach aby som pred polnocou padla do postele,a o pol siedmej ráno uz v normálnej práci,no fakt som nevedela ako ho oceniť keď on si bol zatiaľ v pohodlí u mamičky.vie,že nebudem mať z čoho platiť úver a ešte sa na tom baví.Na otázku či si uvedomuje ze týmto správaním neuškodí len mne ale aj drobčekovi napísal vulgárnu odpoveď.on je nezrelý a kde nie je rozum tam asi nie je cesta.škoda,lebo ja blbá som ho naozaj ľúbila a len preto bojovala,ale priznávam prehru.Ale handru uz zo seba robiť nemôžem,ani sa psychicky zložiť pri jeho výbuchoch.len mi je to ľúto.veľmi,lebo ja som to myslela vážne a robila som pre to všetko.jeho ani potrat nemrzel,to bolelo najviac.Ja som už po lekároch bola naozaj presvedčená,že normálne neotehotniem a bum,takže veľký omyl lekárov.

lucinka3289
15. máj 2015

@nadej13 tak to urcite potrva nejaky cas ale preboli to.ked si prisla predtym o mimi ake priznaky si mala?mali ste to predtym aj v rodine?

ninka214
15. máj 2015

@nadej13 Máš svoj zazrak,tak si ho stráž a nerozculuj sa nad idiotom...Snaz sa byt v pohode a nekontaktuj sa s nim... Viem,že sa to lahko povie,ale neprospieva ti to...Ani babetku.. Najdi si nieco co ta bavi (citaj knihy, zacni hackovat,chodievaj na prechadzky, stiahni si serial sex v meste-oddychovka a stale ma to vie rozosmiat 🙂 .... proste je jedno co...ale nieco si najdi,cim si budes zamestnavat mysel) 😉 A mysli pozitivne!!! Predstavuj sa babetko,kde mu das postielku a prebalovaci kut atd....Mna to ukludnuje 😀

petra212
15. máj 2015

@nadej13
ono ja si asi ani neviem predstaviť aké to musí byť ťažké
ale podľa toho čo píšeš ti bude lepšie bez neho, lebo by ti nebol žiadnou oporou, keď toho nebol schopný ani vtedy ked ste o malé prišli, tak teraz od neho také dačo je nemožné očakávať
vyzerá to že niekedy pred x rokmi neprestrihli pupočnú šnúru??? dospelý chlap čo sa drží mamkinej sukne je na zaplakanie,

nepomáhal ani s prerábkami a vyvaľoval sa doma - non sens úplne
znie to možno blbo, ale ozaj nemusíš za ním banovať ani minútu
ty nepotrebuješ ďalšie dieťa ale muža o ktorého sa môžeš oprieť keď to budeš potrebovať

a som predvedčená, že určite takého nájdeš čo bude milovať vás oboch a bude sa o vás starať a bude ti oporou

🙂

ninka214
15. máj 2015

@lucinka3289 To je tak neskutocne individualne,ze sa tym vobec nezaoberaj a nemysli na to!!!!!!!!!!!! Tebe sa to nestane

nadej13
15. máj 2015

@lucinka3289 ja som bola po ivf a mala som sen,veľmi živý,podrobný,bábo sa so mnou lúčilo,hneď som to pochopila,lebo takto sa so mnou rozlúčil aj môj najlepší priateľ a keď som sa zobudila,tak prsia neboleli,inak žiadne bolesti,nič,len ten pocit,ktorý bohužiaľ doktorka potvrdila.potom som mala uz len mikropotraty.Ale za to si myslím mohol stres z priateľa,preto som teraz bola rada ze sa moc nevidíme,ja som makala,až nevoľnosti ma dostali do postele,ale dozvedel sa to až koncom 7.týždňa.samozrejme,že aj potom keď ma videl ako mi je som počúvala aká som lenivá,lebo sa bál,žeby musel niečo urobiť,tak radšej odišiel.

nadej13
15. máj 2015

@ninka214 tak snažím sa,vzala som si voľno,lebo uz som ledva stála na nohách a veľmi dobre som spravila,akurát ako mi je lepšie ma to uz láka dokončiť izbu ale dávam si po prstoch ze netreba provokovať,tragédií uz bolo dosť.v práci je toho veľa ako všade a musím to tam tajiť a to bolo ťažké,myslím že aj preto mám menšie bolesti lebo oddychujem.oddych som nemala od začiatku roka až teraz,tak sa teším aspoň z toho.

nadej13
15. máj 2015

Všetkým prajem dnes pekný deň a nech sa nám pritrafí niečo pekné 😉

marika007
15. máj 2015

@maruskamolny sikulka, ze utekala na wc. hadam uz je dobre 🙂 mne sa stale ovulka nepotrvrdila, dufam, ze pride tento mesiac 😠

cukrik951
15. máj 2015

@nadej13 ahoj tie sny co sa ti snívali, niektorí ľudia na nich neveria ale ja áno 🙂 ja som v 9tt a stále som sa bála ako to dopadne to tehotenstvo a všetko a raz sa mi snívalo s mojimi starými rodičmi ktorý mi v sne povedali ze ma budú ochraňovať 🙂 a môjmu bratovi zase ze som bola s manželom v kuchyni a mali sme chlapčeka ktorý behal vedľa nás 🙂 takže takto sa trošku ukludnujem 🙂 ...A o tie potraty moja známa 3 potratila lebo sa nemohol v nej udržať Chlapček potom mala dievčatko ktoré sa narodilo zdravé a teraz ma aj chlapcekov 🙂 tak neviem čo je na tom pravdy .

nadej13
15. máj 2015

@cukrik951 treba dať vždy na intuíciu,tie sny co nam chcú niečo povedať su vždy výrazné a nepriehľadnuteľné.len sme bohužiaľ zahltené toľkými vnevmi a povinnosťami ze ich často prehliadame.v minulosti nebolo toľko lákadiel na naše vnemi a ako sa aj bez telky vedeli predkovia dobre orientovať.nik nevie presne co je medzi zemou a nebom a zázraky sa stále dejú,jeden mám predsa v sebe 🙂.

dzanem
15. máj 2015

@nadej13 moj snubenec ma predtuchy,prvy vedel ze budu dvojicky aj ze o ne prideme 😒

nadej13
15. máj 2015

@dzanem tak to mi je ľúto,

ninka214
15. máj 2015

@dzanem Ja som bola cez vikend u maserky-ona zevraj aj vesti a ma take nejake schopnosti a hovori mi,ked som odchadzala- z nicoho nic,ze "do dvoch tyzdnov otehotniete" 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Zhodou nahod-a o tom som fakt netusila,bo som mala poprehadzovany cyklus-som fakt mala pred 3mi dnami ovulku....Tak bodaj by to aj tento pani vyslo 😉

lenkaoravcova
15. máj 2015

@ninka214 kde je ta maserka ked ti to vyjde chcem kontakt 🙂

cukrik951
15. máj 2015

🙂 môžem si ísť upraviť obočie aj v tehotenstve? 🙂 viem ze sa tak blbo pýtam ale nechcem niečo spraviť čo môže babatku uškodiť :(

maruskamolny
15. máj 2015

@marika007 u mna tohto mesiaca zrejme ni z toho nebude...mala ma nakazila crevnou virozou tak som mala hroznu noc a teraz den tiez.....asi to nie je mozne otehotniet ked ma, virozu, vsak? 🙂

maruskamolny
15. máj 2015

@marika007 jednoznacne budeme v rovnaky mesiac tehotne..uvidis 😉

ninka214
15. máj 2015

@lenkaoravcova v stiavnici,ale robi aj niekde v novych zamkoch ci kde 😀 Ak to vyjde,tak ti dam kontakt 😎