Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@maruskamolny jasne ze mozes otehotniet aj ked mas virozu 😉
@ninka214 drzim ti aj ja palce 🙂 vyjde to ,,,,budes majova ♥
@sara34valentina ano?aj taku s teplotou a vracanim?som myslela ze musim byt uplne fit...dnes mam 1ýdc..ovulku som zrejme mala na 14dc...nemusi byt telo fit pri uhniezdovani?
@maruskamolny ak mas byt tehotna tak budes aj ked si chora ! telo sa podla toho zariadi 😉
@butterfly333 ahoj moja, takze ja som dnes 29DC a myslim si, ze predsa dorazi mrcha, necitim sa na tehu...v noci ma tak boleli bradavky ze som musela spat na boku !! uz ma davno tak silno neboleli prsia pred mrchou, mam pocit ze to je naznak zase predmenst.syndromu ktory som mavala pred 2r lenze ja som potom brala spirulinu a sa mi upravil cyklus a prestali bolesti (prsia, brusko, krize atd...) lenze spirulinu som vysadila pred 2mes aby som brala len femibion a preto asi sa mi vratil predmenst,syndrom, cize asi tak to zhrniem...... 😀 😠 vcera ma uz aj vajecnik zacal boliet, len zatial nemam silne bolesti len mierne na pravej strane a tie prsia !! MS mam dostat v utorok az.. este 4dni cakat 😢 😔 😝 kazdy ze co sa oneeee ze skusame prvy mesiac, lenze ked ja vidim babatinko tak by uz najradsej rodila ♥ vcera bola u mna znama a mi opisovala jej dva porody som myslela ze umrem, , mi az zle prislo :( kde a ako ta nastrihnu 😕 😒 no kazda to zvladla zvladnem aj ja, len nech nam Boh dopraje aby som otehotnela s muzom ktoreho milujem ♥
TY SA MI AKO MAS? DUFAM ZE VSETKO V PORIADKU A ZE NOHA UZ NEBOLI AZ TAK A ZE BUDES COSKORO MOBILNEJSIA 😅 ja dne spracujem, bud tyzden frmol, vybavovacky, ale zatial ide vsetko ako ma 🙂 prajem Ti pekny vikend 🙂
@clauduska17 ahojky, mas nieco nove ? ja som 29DC bolia ma bradavky, a citim ze dostanem coskoro (4dni) mrchu 🙄 dam Ti bud tyzden vediet, a Tebe drzim palce 🙂pekny vikend
@sara34valentina ja nič nove som 22dc. Test maš v plane az v štvrtok?
@sara34valentina ahojky moja no noha bolí hlavne v noci je to horšie. Prave rozmyšlam že uz to bude mesiac od operacie a stale chodim.o barlach zatial sa to inak ani nedá. No už nech je lepšie. Syna prave prijali na strednu školu tak som moooc štastna bol tretí z 36. No a tebe mojka drzím.moooc palce treba verit dufam že to bude tehu myslim na teba.
@danulienka78 neboj sa aj ja som mala bolesti podobne menstruacnym zo zaciatku a este teraz sem tam pobolieva v podbrusku.velmi ti prajem aby bolo vsetko v poriadku...daj potom vediet ako si dopadla 😉
@lusitania ahoj pozeram ze aj ty patris k decembrovkam 🙂 gratulujem
Ahojte kocky!!! Som 4dpo a vcera navecer som mala brutal silne pichanie vo vajecniku-trvalo to asi dve minutky,ale az mi slzy vybehli...myslite ze to mohlo byt uhniezdovanie? Tak skoro? Aleno sa tak pozorujem,az si to vsugerovavam?
@sara34valentina mam take tusenie,ze sa ti zadarilo teraz!!! Moc moc drzim palce!! Kedy testujes?
@ninka214 myslím že to mohlo byť aj uhniezďovanie 😀 kedy plánuješ testovat?
@lucinka3289 ano, termin mam na vianoce tak mam o darcek pre vsetkych postarane 😀 ...a dakujem, aj ja tebe gratulujem 🙂
@clauduska17 asi 10dpo... Ale nevylucujem,ze aj 9 ;) samozrejme,budem informovat... Jak ma byt tak bude,resp.je ;)
@ninka214 ttak tak 😀 aj ja asi na ten 10ty deň, ak ma zvedavosť nepredbehne
@dzanem v ktorom tyzdni si potratila?
@clauduska17 ja milujem testovanie,takze ja isto zacnem uz od 7dpo.hahaha Aj mas pocit,ze to vyslo? Kolko dpo si?
@lucinka3289 5 tt
@dzanem a uz si mala akciu srfiecka ci este nie
Ahojte snazilky, mozem sa k vam pripojit... my sme sa zacali snazit v aprili a ono to vyslo... 🙂 Zajtra bude 5 tt... 🙂
@sandey gratulujem 🙂
@lucinka3289 Ďakujem, len ešte asi je skoro na tešenie... mám trošku strach, lebo som užívala ATB, keď som ešte o tom nevedela, tak asi budem mať stresy celé tehu... ☹ Aj teraz som chorá, mám strašný kašel, dúfam, že to nebude zápal pľúc - už mi doki nechce dať ďalšie ATB...
dievčatá, kedy ste boli na prvom sono, ja by som už chcela vidieť srdiečko... zajtra to bude 5tt, tak sa obávam, či by niečo už bolo vidieť
a potvrdzovala vám vaša gynekologička tehu hcg testom z krvi? lebo moja mi to odmietla, že je to drahé a zbytočné, že veď keď mám pozitívny test, tak to je jasné
@lucinka3289 este nie(a mali byt dve
@sandey mne brali aj krv na sone v 5tt nic neuvidi alebo len malicku bodku u mna videl.srdiecko sme mali potvrdene v 8tt to uz bolo krasne vidiet

@ninka214 drzim palce,verim ze to vide 🙂