Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
Tak asi ešte počkám, keď to ešte nebude zatiaľ vidno
@lucinka3289 bolo to strasne,nechcem to uz zazit a stale sa nam ale nedari
ahojte, chcela by som sa poradiť, menzes mi mešká 5dní, dnes som si robila test a výsledok negatívny.... môžem byť tehotna?
minulý mesiac som menzes dostala ešte o 2dni skôr, ale išlo skôr o krátke krvácanie/či špinenie.... inokedy mávam PMS bolesť chrbta, brucha, prsníkov a teraz nič len ma pália bradavky a bolieva ma hlava... čo to môže byť? poraďte mi prosím
@bersi757 mozes byt ale aj nemusis pockaj tyzden a ked nedojde chod k dr. Kamoska bola tehu a testy mala negat do 7tt.
@lucinka3289 skúšala som rapiclear ale pozerala som diskusie a nemá dobré ohlasy, skúsim niečo iné ;)
@bersi757 neviem ten som nemala 🙂
@lucinka3289 nie prúžky, a rapiclear strip sa volá
@sandey zbytocne by si sa stresovala keby este nebola akcia srdiecka este je fakt skoro
@ninka214 v stredu som mala najsilnejšiu čiarku.
@ninka214 dúfam že to vyšlo, pocity neviem radšej žiadne nech si zbytočne nenamýšlam 😀 len ked mi už deň na to bledla čiarka tak už sme sa nemilovali. A niekto radi aj deň dva potom. Tak neviem
Baby milujejte sa vtedy ked mate chut ja ked som prestala riesit planovane milovanie a milovali sme sa ked sme mali chut som otehotnela 🙂
náš bol apríl 🙂 tiež sa nám zadarilo 🙂 už len aby sme boli zdraví :_))
@woodoo134 gratulujem 🙂
@clauduska17 ms mam dostat v utorok , ak nedostanem do stvrtku robim test 🙂 ale necitim sa na tehu .....
@ninka214 moja mam uz predmenst ,bolesti, necitim sa na tehu ☹ ☹ ☹ jedine mam velke kozy 😅
@ninka214 mam dostat uz v utorok ak nedostanem tak stvrtok ale citim ze dostanem 😝
@marcink kedy si mala poskledny menzes? Ja 29.3.
@danulienka78 ja som mala 11aprila 😄 ako sa cítiš ?
@sara34valentina aj mna uz bolia prsia!!! Tehu a pms priznaky su rovnake,takze to nic neznamena... Stvrtok uvidis ;) juhuuuu tesim sa!!!! Urcite to vyjde najblizsie mesiace ;)
@sara34valentina moja ahoj pekny dník. Uvidíš v utorok ms dostanem iba ja teba čakaju // tak mooooc držím palčeky. Ja som už par nocí nespala ani dnes tá noha bolí tabletky nejak nepomahaju prsty mám opuchnute bože som zvedavá kedy sa zahojí.
ahojte mám 33DC a test negatívny, nemám bolesti ako pred MS ale skôr ma picha v bruchu a taký tlak cítim, pred pár dňami som mala podráždené bradavky., neviem čo si mám o tom myslieť?
Ahojte,nerobí sa niektorej z vás na bradavkách také niečo biele husté?asi je to normálne,ja len či s tým máte skúsenosť,či treba bradavky niečím natierať?
@ninka214 neverim, necitim sa tak,myslim si ze dostanem kramy v utorok alebo stvrtok ...... mam mierne bolesti a ak by som bola tehotna citila by som to 😉 sme sa 2-3dni prede ovu a asi to nestacilo, aj stres , stahovanie, takze 1mes asi nic, nevadi, skusime dalej 🙂 hlavne ze papam femibion nech mam dostatok vitaminov 😅 velmi tuzim byt tehotna s muzom konecne ktoreho lubim a som na neho cakala 34rokov 🙂 😲
@butterfly333 dakujem moja, necitim sa na tehu, ale dakujem za podporu, ak nedostanem robim si test, ale uz ma picha na pravej strane a tam ma furt piha ked sa spustaju a to trva 3-4dni 😖 dufam sa mas dobre, a noha uz tak neboli, 🙂
@sara34valentina vieš čo bolí noha no musim to pretrpet. Dnes som sa dala preto tetovat nech nebolí noha ale teraz ruka. Muž doma tetuje tak aspoň sa nenudí.
@sara34valentina krasne si to napisala ;) urcite pride aj to babetko...a aj druhe ;)

@dzanem to mi je luto:(