icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

danuska79
17. máj 2015

@woodoo134 Ahooj, treba zalozit skupinu Januarovky 2016, ja som v siestom tyzdni 🙂 Bola si uz u doktora?

danulienka78
17. máj 2015

@marcink poboleva ma v podbrusku raz lava raz prava strana, niekedy mam aj take tlaky ako pred menzes, mam take tvrde a bolave prsia a dost mi je aj zle od zaludka, sem tam ma aj napne na vracanie, ale este som nevracala. A co ty?

danuska79
17. máj 2015

Mna uz tie bolesti v podbrusku presli, skor ma tam pichne sem tam, vacsinou na pravej strane. Ale prsia ma bolia neskutocne, zvracat nezvraciam, ale ma napina a vkuse mi je blbo na zaludok, chytaju ma vlcie hlady, ked sa nenajem, tak mi je hrozne. Dufam, ze ma to prejde, lebo nechcem pribrat 20 kg...

danuska79
17. máj 2015

@danulienka78 jaj prepac 🙂 Odpovedala som, ale to nebolo pre mna 🙂 Potom som si vsimla 🙂

marcink
17. máj 2015

@danuska79 no to by bolo super kebyže ste založili skupinu januárovky 😄

danuska79
17. máj 2015

@marcink Uz je zalozena, potom som ju nasla 🙂

marcink
17. máj 2015

@danulienka78 tak mna zatial len tie prsia trápia alebzaludok zatial ok ale tak ja som este len v 4 t 😄uridine ako dalej 😄

marcink
17. máj 2015

@danuska79 ano ?? No ja son hľadala a nenašla som .... Tak idem este raz skúsiť 😄

danuska79
17. máj 2015

@marcink Mna to tam samo nejak hodilo, prisla mi sprava, musis si v profile vyplnit termin porodu a hodi ta to tam 🙂

danuska79
17. máj 2015

@marcink Ten zaludok mi zacal az na zaciatku 6.tyzdna. A uz mam toho akurat dost 🙂 A to len tyzden presiel...

anenka79
17. máj 2015

@danuska79 ahoj, zlata si, ze si zareagovala 🙂. Ja mam tri dni po tebe, 11.1.
Mas prosim ta link na tu skupinu? Viem, ze si staci zmenit status, ale zatial to nechcem zverejnovat.

sara34valentina
17. máj 2015

@butterfly333 si dobra, a ja som ta predbehla uz nebudeme spolu ovulovat :( dnes mam 1DC 😔 😔 😔 😔 prave pred par sek som dostala 🙄 🙄 🙄

sara34valentina
17. máj 2015

@ninka214 no v maji uz tehu nebudem 😔 mam 1 DC 😢 🙄 🙄

ajajaj00
17. máj 2015

@sara34valentina nebud smutna..hlavuu hore a uvidis ze malu bublinku budes mat v brusku ked to budes najmenej cakat

sara34valentina
17. máj 2015

@ajajaj00 jasne ze som smutna, lebo som mala dostat az utorok a predbehli ma o 2dni, stahujem sa a mam stres, vsetko vybavujem, no a na prvy sup to nevyslo, ale to prejde, priatel ma objal ja si par minut poplakala, a juni skusame znovu 🙂 Tebe drzim palce, cakas MS ci su uz tehulka, necitam to tu kazdy den 😀 🙂

ajajaj00
17. máj 2015

@sara34valentina verim ze si smutna velmi dobre to poznam..ja som mala v decembri mimomaternicove zobrali mi jeden vajcovod..teraz cakam na ms mam dostat vo stvrtok a zacinam chodit na krv kvoli hormonalnemu profilu..lebo ked som bola naposledny na merani vajicok mala som velmi male takze viem ze sa nam to ani nemohlo podarit

sara34valentina
17. máj 2015

@ajajaj00 to ma mrzi, drzim ti palce, nech si skoro aj ty tehotna, nech teda skoro sa zväcsia vajicka

danuska79
18. máj 2015

@anenka79 Rada by som ti poslala ten link, ale neviem ako. Ja som ti nejak antitalent na take veci 😒 Ale vecer skusim, ked pridem z roboty 🙂

butterfly333
18. máj 2015

@sara34valentina čooooooo?? To snád nie 😢😢😢😢 božeee ja som si bola istá že sa zadarilo. Do kelu. To mi je mooooc luto. No tak zasa od znova moja. Ja na ms musim čakat tiež by mohla už prist.

vcelicka29
18. máj 2015

Dievcata som s vami,ms prisla presne ako hodinky.uz vazne neverim,ze sa nam to podari.b
Nie je nam sudene.som frustrovana a stle kricim,nic ma nebavi,netesi.

sara34valentina
18. máj 2015

@vcelicka29 nebud smutna, my sme skusali 2mes prvy sme nestihli ovu (nemala som ovu testiky) a tento mes ma tak bolelo pri ovu brusko ze sme sa 2-3dni pred nou len milovali,,,,,,a uz som vcera citila ms prisla tiez ako hodinky, 30DC !! nebud smutna asi bude najlepsie ak sa na to nebudeme sustredit a zadari sa ♥ ja pevne verim ze dietatko mat budem , je to muz na ktoreho som cakala cely svoj zivot, tak verime ♥ tebe drzim palce, sme tu na to aby sme sa podporovali, tak nevesaj hlavu a sup na dalsi mes snazit sa ♥ niekto sa ani nesnazi a ma ..... 😝

sara34valentina
18. máj 2015

@butterfly333 mozno nepride tebe 🙂 budes tehu hihi 😉 uz mi je dnes dobre, vcera SOK ale tak nevadi, nestacilo 2-3dni pred ovu ...alebo potrebujem najprv sa komplet prestahovat a klud, ideme na par dni do italy, tak si potrebujem hlavu vypnut 😝

anenka79
18. máj 2015

@danuska79 uz sa mi to podarilo, vdaka aj tak!

ninka214
18. máj 2015

@sara34valentina Tak asi to teraz nemalo este byt...sama hovoris,ze stahujes,mas vela stresu...Ver mi,je to takto dobre...Stres neprospieva babetku...Ked sa zabyvate a trosku to z teba opadne,tak hned pride aj babo! Na 100%!!!!

@vcelicka29 Vsetky sme sklamane,ked si myslime,že to proste uz urcite vyslo a potom to dostaneme...Viem,že sa to tazko robi,ale skus asi jemne polavit tempo..Ved ci otehotnies teraz,alebo o dva mesiace-ved na tom az tak nezalezi...Aspon budes mat jarne babetko a nie zimne 😉

butterfly333
18. máj 2015

@sara34valentina moja mne musi prist a davali sme si pozor kym sa noha a to všetko neda do poriadku ved vieš.

sara34valentina
18. máj 2015

@butterfly333 ved viem 🙂 😉 prajem ti skore zotavenie a vela vela sil 🙂

dzanem
18. máj 2015

@sara34valentina nebud smutna podari sa,my skusame dva roky a co mam robit

danulienka78
18. máj 2015

@danuska79 take priznaky mam aj ja

butterfly333
18. máj 2015

@sara34valentina no ja dnes hlasim 1DC už trocha krvičky ide.

mojezlate
18. máj 2015

Ahojte viem ze sem to nepatri ale som zufala, najdu sa tu mamicky ktore maju deti po operacii nosnych mandli? Moj Adrianko je 5ty den po vyoperovani a za posledne dva dni sa stazuje ze ho velmi boli krk zo zadu a obcas aj hlavicaka. Davam mu aj liecik od bolesti ale nezabera mu to nedokaze otocit hlavou na kazdy dotyk reaguje bolestivo a uz neviem ako mu mam pomoct. Je to normalne? Prosiiiiiiiiiiiiiiiim poradte mi.