Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@maruskamolny a ako sa citis? kedy budes testovat? 😉
@butterfly333 ejha tak drzim palceeeeeee 😉
@marika007 no...tak bolia ma krize a prsia..ale to aj stale pre ms,,,,takze zrejme pride...co uz,...skusime opat buduci mesiac...dam ti vediet ked dostanem,,,cize kym mi nebude meskat tak netestujem,,,,
ahojte snazilky chcem s aopytat ci nemate skusenosti s zahou pali ma jak cert uz tyzden mestruace m neprisla mesiac i daco tak sme stoho nervozna pribrala som tak neviem test neviem bojim sa z budem zase sklamana tak porate ... 😖
mislis akurta teras ma pobolieva zaludok budem muset ist prsia ma pobolievaju no neviem dneska uz zaha prestala tak neviem
no dakujem ti za povzbudivost heh uvidme ale to cakanie je strasne
Uz ti ukaze poriadne kolajnicky🙂
Mi sa snazime a vyzera to ze asi nic lebo som dnes ako srotovnik. Ziedla som co mi prislo podruku a bolia ma prsia krize presne Ko pred mrchou... Som sklamana ale. Urcite vyde nabuduci mesiac ..... Mozno este tento nomeste nviem 🙂
drzim ti palce nek ti to vide ved prave ja s atie sbojim ze to bud dostanem alebo nejak poruch
no rok bola som pri doktorovi povedal ze je vsetko v poritku
@maruskamolny drzim palce. Ja mam este cas do nedele...
baby vcera som mala dostat,zatial nic, brucho boli,ale brala som penicilin, neoddialil mi to?
peniclin stim mislim nic nema...
@marika007 ahoj..zatial nic..ale prsia bolia ako blaznive..a uz ma aj jemne bolelo podbrusko,tak som myslela, ze dostanem..tak asi zajtra dojde... 😠
@maruskamolny nesmieee, drz sa 😉 cakam pozitivnu spravu 🙂
Co si myslite?bola som chora,v nedelu som mala dostat ms,zatial nic,test negativny,je to tou chorobou?
@zuzannaaa juj no to ma mrzí ☹ no tento krát nám to vyšlo na druhý cyklus. Sama som bola dosť prekvapená, priznám sa že som to nečakala, kojim ešte a mávala som nepravidelne cyklY
.Teším sa Z toho ajked občas mám obavy či to bolo správne tak skoro, malý ešte nechodí sám, dosť ho nosím tak sa bojím aby sa nič nestalo ale tak treba veriť. Vy sa ako dlho snažíte? DržíM palce nech ďalší mesiac to už vyjde
Ahojte snažilky no ako podarilo sa niektorej v máji tehu??? Já som bola s malým v nemocke ☹ ale už je dobre dúfam
Ahojte baby...davno som nepisala...som 4dc, druhy mesiac snazenia...Beriem 2x denne inofolic a od polky cyklu duphaston...dufam,ze sa coskoro podari a myslim na Vas 😉 😉 😉
kazdopadne este mame pol roka na to,aby nasim ratolestiam nevychadzali zle roky 😀 😀 😀

@sara34valentina noha je už lepšie už chodím teda krivkám bez barlí čiže sa to hojí. No začala som cvičit musim schudnut čo najskôr 15kg tak cvičim doma každu hodinu a jem len zeleninu a pijem citronovu vodu s jablčnym octom tak uvidim do kedy vydržim dufam že to dám dole.