icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

sara34valentina
28. máj 2015

@ajajaj00 ahojcek 🙂 nebojkaj zadari sa 🙂)))) netreba na to tolko mysliet,,,miluj sa ked je chut 🙂))) 😉

sara34valentina
28. máj 2015

@maruskamolny neprehanaj 🙂)))) dovolenka je super , skus vypnut a uvidis ze prides tehulka ♥ drzim palce 😉

sara34valentina
28. máj 2015

@ninka214 ahojcek moja 🙂)))) miluj sa ked je chut, netreba sa tolko sledovat, ))))) podari sa uvidis ♥ my tento mes skusim po 2krat, ))))) bud tyzden mam plodne dni, stvrtok piatok sobota nedela) ja stale doma prerabam, len vcera kuchynu dokoncili, este nas caka kupa skrine, dokoncit detaily 🙂)))) verim ze sa nam podari, velmi tuzim po babätku, vcera sme boli v Kike a tolko krasnych postielok, kolisiek ze my slzy od stastia vysli ♥ treba mysliet pozitivne a podari sa♥ drzim ti palce,,,,,, inak neviem ako si dopadla tento mes som tu nebola, necitala...................................ja som dnes len 12Dc po kramoch ,,,,takze si dostala ????????? 😖

mojezlate
28. máj 2015

@edmi mne zatial neptisiel ale citim ze uz dojde mam dostat 30.5. Ale ako vzdy ked meska tak ratam cca 4 az 6.6

sara34valentina
28. máj 2015

@butterfly333 ahoj kraska, ako sa mas snad uz dobre, slniecko na oblohe tak snad sa coskoro zahoji ♥ ja dnes 12DC , plodne dni az od bud stvrtku do nedele pocitam 🙂 stale prerabame, byt je krasny , paci sa mi tu, uz si zvykam, vcera sme boli na navsteve jeho brata ( maju rozpravkovy krasny domcek ) dve deti a naznacili nam ze nemame nic kupovat , vsetko dostaneme po nich 🙂)))) tak dufam ze sa tento ems zadari a mam taky pocit ze sa zadari ♥dnes musim skrine robit, saty ukladat kurnik mam ich tolkoooooooooooooooooooooooooooooooooooo 🙂)))))) napis co noveeeeee ♥ pekny slnecny den

ninka214
28. máj 2015

@sara34valentina Ahoooooj moja!!!! No dostala som dokonca o 2dni skor!! Takze uz som 6dc 😉 😉 😉 Aj my sa snazime este len druhy mesiac...Viem ze sa nam to podari 🙂 Len ked tie dni tak pomaly ubiehaju... 😀 Zacala som kvoli nepravidelnemu cyklu aj s inofolicom a dr.mi predpisala aj duphik(možno kvoli tomu potratu),tak uvidim...Tolko hormonov...normalne mam z toho strach 😒 Ale ved co by som neurobila pre nase vonave baburko 🙂 😉 🙂 😉
Manžel to preziva chudacik so mnou... Miestami si myslim,ze on chce este viac ako ja 😀 Podstatne je,ze uz sme pripraveni...a davame si termin do konca roka...Takze uz to tak nesilim,ze tento mesiac sa to musi podarit...Lebo to bolo len na nervy...som viac v pohode a nad vecou 😎 😎

marika007
28. máj 2015

@ajajaj00 neviem ako to potom funguje, ked mas jeden vajcovod. to mas ob mesiac ovulaciu? a co ti hovori nato dr?

ninka214
28. máj 2015

@vcelicka29 Aaaaaale jasne,že bude...Take si vobec nemozes pripustat!!!! Na milion percent bude...len je otazne kedy 😒 😉 Ale tak vsetko je ako ma byt...a asi je na to nejaky dovod,ze este nechodi...Alebo mate pomaleho bociana 😀 😉 Este pekne doprerabaj,vysperkuj si to tam...a aj babo pride...aj my sme niektore veci robili sami-napr.sme po nociach malovali steny 🙂 🙂 🙂 To bolo perfektne obdobie 😉
@mima207 S tymi sympomami...to ja ma tiez 🙂 🙂 Dokonca som si minuly cyklus privodila aj vracanie 😀 😀 😀 😀 Ja som tiež už na prasky- polku cyklu robim ovulacne testy,druhu polku tehotenske 😀 😀 No na gulku do hlavy 🙂 Ale tak vidis,ze aspon v tom nie si sama 🙂
@maruskamolny ocenujem pozitivny pristup 😉 🙂 Aj ja vymyslam dovosky jak besna 😀 Sa hodim v praci na pn,ale na dovolenku este pojdem 😀

butterfly333
28. máj 2015

@sara34valentina ahojky moja krásna 😘 no u nas slniečko nieje. Stale zamračene. Už aby bolo pekne ved nič neobujem len šlapky aj to som si musela kupit take na suchy zips ved nič neobujem. V sobotu idem na kontrolu noha stale opuchnuta. To je super isto budete mat krasny bytík a aj bábo sa čoskoro zadarí verim tomu.

ajajaj00
28. máj 2015

@sara34valentina uz to tak aj robime len cim viac sa clovek nato sustredi tym je to horsie

edmi
28. máj 2015

@mojezlate ja uz cakam kedy mi skoncia a nech pride ovulka,tak by som tie dni potlacila aby isli rychlejsie🙂

mojezlate
28. máj 2015

@edmi to ti verim ja som natom rovnako uz aby prisla am mozme pokracovat 🙂

dzanem
28. máj 2015

Ja druhy den MS,nemam naladu na nic

zuzkasu
28. máj 2015

Tuším tu fakt vládne depka, ja som si svoje tento mesiac prezila maju u maleho podozrenie na crohnovu chorobu tak cakame na vysledky, na sex veru ani chut nemame ☹ ale blizi sa ovulka tak snad to dame ked ani ten maj nevysiel ☹ Baby nedepkujmeee 😔 😔

barbiena
28. máj 2015

Ahojte baby.Pridavam sa k Vam aj ja.Uz sa Vam niektorej podarilo? 🙂 My sme trafili 1.x ovulku.Tak som zvedava ci nieco z toho bude.Drzim vsetkym palce

ninka214
28. máj 2015

@barbiena u nas to vyzera asi tak,ze sme vacsina par dni po ms,takze depkarcime...a cakame na ovulku! Ale Tebe moc drzim palceky 😉

dzanem
28. máj 2015

@zuzkasu aj ja mam Crohna,drzim palce nech sa nepotvrdi

zuzkasu
28. máj 2015

@dzanem fuuu no ved uvidime, teraz ma lieky na zapal creva. tak sa lieci

zuzkasu
28. máj 2015

@dzanem je to tazke drzat dietu??? a brat lieky cely zivot?

dzanem
28. máj 2015

@zuzkasu skore uzdravenie zelam

dzanem
28. máj 2015

@zuzkasu ja mam spolu s tym celiakiu a intoler.laktozy,na dietu si nezvyknem,pretoze viem ako chuti cerstvy chlieb,je to tazke a drahe

zuzkasu
28. máj 2015

@dzanem no intoleranci a aj alergiu na mlieko ma aj on celiakia sa tiez caka na vysledok, no bude to tazke ale mi to dame. Dakujem a aj Tebe drzim palce aj s chorobou aj s babatkom nech to vyjde 😉

dzanem
28. máj 2015

@zuzkasu jj musime sa s tym popasovat,dakujem no choroba zatial sa drzim ale babo sa nedari 😒

maruskamolny
28. máj 2015

@marika007 no este posledna sanca teraz v juni a ked nie tak podjeme na tu dovolenku... 🙂 prvýkrát v zivote vyskusam v tomto mesiaci ovulacne testy,,,ale ja kazdy mesiac citim, ked mam ovulku...no teraz to budem mat aj cierne na bielom a mozno lepsir rozpoznam ten naj den...ty s tym mas skusenost?

marika007
28. máj 2015

@maruskamolny ano ja testujem, kedze mam rozhadzany cyklus. kolkokrat aj hlienik mi nesedi s ovulkou. priblizne viem kedy byva, ale radsej sa uistujem

maruskamolny
28. máj 2015

@marika007 aha..no uvidíme ked zacnem ja...lebo ja som len podla hlienu a bolesti v podbrusku predpkladala kedy mam...ale teraz to asi bude presnejsie...a kedy mavas ovulaciu ty?

sara34valentina
28. máj 2015

@butterfly333 oj moja tak nech pride slniecko da ti energiu a zahoji sa lepsie 🙂 dakujem pekne 🙂 🙂

marika007
29. máj 2015

@maruskamolny vacsinou byva 18 dc. Ale je v rozmedzi od 15-21 DC. Joj, dnes som sa neudrzala a testla som. Uuuuplna beloba a uz ma zacina pobolievat brusko ☹

sara34valentina
29. máj 2015

@marika007 ahoj, mna boli brusko 5dni a na 6den je ovulka !! takze si pekne pockaj a rob testiky ...ked bude tmavsia palicka ovu nastane 24-48hodin po teste !! my mse to nestihli, lebo mna boli vtedy brusko a sme sa 3dni pred ovulkou...snad to tento mes stihneme 🙂

vcelicka29
29. máj 2015

@ninka214 dakujem za povzbudive slova,pohladili dusu.