Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@maruskamolny neprehanaj 🙂)))) dovolenka je super , skus vypnut a uvidis ze prides tehulka ♥ drzim palce 😉
@ninka214 ahojcek moja 🙂)))) miluj sa ked je chut, netreba sa tolko sledovat, ))))) podari sa uvidis ♥ my tento mes skusim po 2krat, ))))) bud tyzden mam plodne dni, stvrtok piatok sobota nedela) ja stale doma prerabam, len vcera kuchynu dokoncili, este nas caka kupa skrine, dokoncit detaily 🙂)))) verim ze sa nam podari, velmi tuzim po babätku, vcera sme boli v Kike a tolko krasnych postielok, kolisiek ze my slzy od stastia vysli ♥ treba mysliet pozitivne a podari sa♥ drzim ti palce,,,,,, inak neviem ako si dopadla tento mes som tu nebola, necitala...................................ja som dnes len 12Dc po kramoch ,,,,takze si dostala ????????? 😖
@butterfly333 ahoj kraska, ako sa mas snad uz dobre, slniecko na oblohe tak snad sa coskoro zahoji ♥ ja dnes 12DC , plodne dni az od bud stvrtku do nedele pocitam 🙂 stale prerabame, byt je krasny , paci sa mi tu, uz si zvykam, vcera sme boli na navsteve jeho brata ( maju rozpravkovy krasny domcek ) dve deti a naznacili nam ze nemame nic kupovat , vsetko dostaneme po nich 🙂)))) tak dufam ze sa tento ems zadari a mam taky pocit ze sa zadari ♥dnes musim skrine robit, saty ukladat kurnik mam ich tolkoooooooooooooooooooooooooooooooooooo 🙂)))))) napis co noveeeeee ♥ pekny slnecny den
@sara34valentina Ahoooooj moja!!!! No dostala som dokonca o 2dni skor!! Takze uz som 6dc 😉 😉 😉 Aj my sa snazime este len druhy mesiac...Viem ze sa nam to podari 🙂 Len ked tie dni tak pomaly ubiehaju... 😀 Zacala som kvoli nepravidelnemu cyklu aj s inofolicom a dr.mi predpisala aj duphik(možno kvoli tomu potratu),tak uvidim...Tolko hormonov...normalne mam z toho strach 😒 Ale ved co by som neurobila pre nase vonave baburko 🙂 😉 🙂 😉
Manžel to preziva chudacik so mnou... Miestami si myslim,ze on chce este viac ako ja 😀 Podstatne je,ze uz sme pripraveni...a davame si termin do konca roka...Takze uz to tak nesilim,ze tento mesiac sa to musi podarit...Lebo to bolo len na nervy...som viac v pohode a nad vecou 😎 😎
@vcelicka29 Aaaaaale jasne,že bude...Take si vobec nemozes pripustat!!!! Na milion percent bude...len je otazne kedy 😒 😉 Ale tak vsetko je ako ma byt...a asi je na to nejaky dovod,ze este nechodi...Alebo mate pomaleho bociana 😀 😉 Este pekne doprerabaj,vysperkuj si to tam...a aj babo pride...aj my sme niektore veci robili sami-napr.sme po nociach malovali steny 🙂 🙂 🙂 To bolo perfektne obdobie 😉
@mima207 S tymi sympomami...to ja ma tiez 🙂 🙂 Dokonca som si minuly cyklus privodila aj vracanie 😀 😀 😀 😀 Ja som tiež už na prasky- polku cyklu robim ovulacne testy,druhu polku tehotenske 😀 😀 No na gulku do hlavy 🙂 Ale tak vidis,ze aspon v tom nie si sama 🙂
@maruskamolny ocenujem pozitivny pristup 😉 🙂 Aj ja vymyslam dovosky jak besna 😀 Sa hodim v praci na pn,ale na dovolenku este pojdem 😀
@sara34valentina ahojky moja krásna 😘 no u nas slniečko nieje. Stale zamračene. Už aby bolo pekne ved nič neobujem len šlapky aj to som si musela kupit take na suchy zips ved nič neobujem. V sobotu idem na kontrolu noha stale opuchnuta. To je super isto budete mat krasny bytík a aj bábo sa čoskoro zadarí verim tomu.
@sara34valentina uz to tak aj robime len cim viac sa clovek nato sustredi tym je to horsie
Ja druhy den MS,nemam naladu na nic
Tuším tu fakt vládne depka, ja som si svoje tento mesiac prezila maju u maleho podozrenie na crohnovu chorobu tak cakame na vysledky, na sex veru ani chut nemame ☹ ale blizi sa ovulka tak snad to dame ked ani ten maj nevysiel ☹ Baby nedepkujmeee 😔 😔
Ahojte baby.Pridavam sa k Vam aj ja.Uz sa Vam niektorej podarilo? 🙂 My sme trafili 1.x ovulku.Tak som zvedava ci nieco z toho bude.Drzim vsetkym palce
@marika007 no este posledna sanca teraz v juni a ked nie tak podjeme na tu dovolenku... 🙂 prvýkrát v zivote vyskusam v tomto mesiaci ovulacne testy,,,ale ja kazdy mesiac citim, ked mam ovulku...no teraz to budem mat aj cierne na bielom a mozno lepsir rozpoznam ten naj den...ty s tym mas skusenost?
@maruskamolny ano ja testujem, kedze mam rozhadzany cyklus. kolkokrat aj hlienik mi nesedi s ovulkou. priblizne viem kedy byva, ale radsej sa uistujem
@marika007 aha..no uvidíme ked zacnem ja...lebo ja som len podla hlienu a bolesti v podbrusku predpkladala kedy mam...ale teraz to asi bude presnejsie...a kedy mavas ovulaciu ty?
@butterfly333 oj moja tak nech pride slniecko da ti energiu a zahoji sa lepsie 🙂 dakujem pekne 🙂 🙂
@maruskamolny vacsinou byva 18 dc. Ale je v rozmedzi od 15-21 DC. Joj, dnes som sa neudrzala a testla som. Uuuuplna beloba a uz ma zacina pobolievat brusko ☹
@marika007 ahoj, mna boli brusko 5dni a na 6den je ovulka !! takze si pekne pockaj a rob testiky ...ked bude tmavsia palicka ovu nastane 24-48hodin po teste !! my mse to nestihli, lebo mna boli vtedy brusko a sme sa 3dni pred ovulkou...snad to tento mes stihneme 🙂
@ninka214 dakujem za povzbudive slova,pohladili dusu.

@ajajaj00 ahojcek 🙂 nebojkaj zadari sa 🙂)))) netreba na to tolko mysliet,,,miluj sa ked je chut 🙂))) 😉