icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

marika007
29. máj 2015

@sara34valentina ahoj, to asik nepatrilo mne, ci? 😀

maruskamolny
29. máj 2015

@marika007 ach moja,,,,,no nic...ja som povedala, ze my spolocne otehotnieme 😉 tak daj termin, nech sa zariadim 😎 neboj sa, raz sa budeme skutocne tesit z druhého babatka,,,musíme byt trpezlive... 😒

sara34valentina
29. máj 2015

@marika007 tebe tebe, si pisala o ovulke , tak som ti napisala ze mna zacne podbrusko boleit 4-5dni a potom je ovulacia .)

marika007
30. máj 2015

@maruskamolny vcera som mala test biely. Sem tam mam bolesti v podbrusku a uz uz si myslim, ze sa spusti a zasa nic. Uz som 32 dc. Ked uz nic, aspon nech mi nemeska...a hej dockame sa!!! ked islo prve pojde aj druhe! 😉

marika007
30. máj 2015

@sara34valentina tak to mas fajn, ze to takto rozoznas. mna niekedy pobolieva inokedy nie. alebo to nesedi s testovanim 🙂 ja to mam hociako.

sara34valentina
30. máj 2015

@marika007 a pouzivas ovu testiky? ja som zacala a cakam bud tyzden az ovulaciu, budem si robit tento mes aspon uvidim ako to funguje a nalepsimm si to, potom to sem supnem :D derzim ti palce 😉

maruskamolny
30. máj 2015

@marika007 dufajme,,a co vies, mozno Ti to uz vyslo, len si skoro testovala...j atiez neznasam ked mi meska a potom mam nadej...raz to musi vyjst 😉

marika007
30. máj 2015

@sara34valentina ano pouzivam, inak by som bola stratena 😀 potom kuknem, ked to tu das 🙂

marika007
30. máj 2015

@maruskamolny kiezby to tak bolo ako hovoris 😵 ale mam pocit skor, ze tie kramy dojdu. kedze som mala neskoro ovulaciu tak asik preto mi pride neskor MS. niekedy to tak mam. ale ak by zajtra este nehlasila sa, skusim testnut zo zvedavosti 😉

maruskamolny
30. máj 2015

uvidíš, musíme to brať ako to je...je to už psychicky ťažké...aspoň u mňa..všade samé tehuľky okolo mňa....už mám pocit, že je to večnosť....musím poprosiť sestru, (ktorá má hore kontakty), aaby sa začala modliť pre súrodenca Maruške..mala som rizikové tehotenstvo a keby nie mojej sestry, jej modlitieb a omší čo dávala za malú, tak zrejme by to tak dobre nedopadlo,,,,daj mi vedieť ako Ti to dopadlo, držím pršteky, ench mi dáš nádej, že aj po roku to ide,,, 😉

sara34valentina
30. máj 2015

@marika007 super, ja zacinam testovat az ked zacne boliet brusko, ma zvykne 4-5dni a potom je ovulka 🙂 aby som neminula testiky 🙂 ale objednam si ak to nevyjde od Lauritky 🙂 😲

clauduska17
30. máj 2015

@sara34valentina ahoj. Ako sa darí? Mne vcera dorazila ms . A ako to tu sledujem same depky a same negatívne tehotenské testy!

marika007
31. máj 2015

@maruskamolny mrcha nikde a test biely 😠 Aj ja som mala rizikove tehotenstvo. Na zaciatku som skoro potratila a pri porode sme mali problemy. A nastastie vsetko dobre dopadlo.

marika007
31. máj 2015

@sara34valentina super, aspon tolko neminies 🙂

marika007
31. máj 2015

@maruskamolny poslusne hlasim, ze sme prestuchli a mrcha sa dostavila ☹ Maj nebol nas plodny mesiac. Verim, ze v Juni to dame! Obe !!! 😎

maruskamolny
31. máj 2015

@marika007 dobre, moja, tento mesiac bude úspešný....čákame jedna na druhú,to preto tak vychádza 😉 tak nabrať nové sily, pozitívnu energiu...

sara34valentina
31. máj 2015

@clauduska17 ahoj stratena, ja dnes robila ovu testik takze asi ovu dojde az o 4dni, dnes bol silny ale mu este chyba 🙂 dam vedeit, tento mes pokus c2 🙂 nevadi moja, zadari sa ti na dalsi mesiac 🙂

marika007
1. jún 2015

@maruskamolny ja som objednala dalsiu varku liecikov a pojdem si aj ovu testy doobjednat. Este, ze je vonku krasne a prideme na ine myslienky. S muzom sme sa cez vikend i s dcerkou boli vozit na bicykloch 🙂 joj to bol dusevny relax. Treba praktizovat castejsie, ty ako oddychujes?

142230919213
1. jún 2015

Ahojte mamicky, pridavam sa k vam. My sme sa vlastne ani nesnazili, ono to prislo samo 🙂 Dnes som 10 tt , zial s toxoplazmozou ktoru mi dnes diagnostikovali:( Nieje t u nejaka mamicka co ma s tymto skusenosti?

maruskamolny
1. jún 2015

@marika007 my sme tiez boli s malou - v sobotu na den deti na akcii a v nedelu v kupeloch, na bicykloch a prechadzka...jedno stastie, ze uz jedno dietatko mame, to nam dava nadej ist dalej...i ked niekedy mi je velmi luto, hlavne ked pozrie na mna tymi ockami a povie, ze chce babatko.. a tak prosi vecer ked sa modli...pevne verim, ze sa dockame...tesim sa, cely tyzden ma byt teplo...a cez vikend pôjdeme k nasim na Ruzin, lodku a manzel pojde na ryby..tak sa vysantime....len uz som z toho dost nervozna...v skole tazke obdobie, testy vystupne s kazdou triedou ma cakaju...detom sa uz nechce ucit....musim este mesiac vydrzat...mozno cez leto, ked bude menej nervozity a prace tak to bude lepsie...

ninka214
1. jún 2015

@142230919213 Gratulujem a drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😉

clauduska17
1. jún 2015

@sara34valentina ja začnem s ovu testami tak za dva týždne objednala som si tu na mk. Tak ich čakam. Aj tehotenske som objednala tak dufam že to budú už tie prave 😉

marika007
1. jún 2015

@maruskamolny presne tak si naplanuj a mysli na pekne co ta caka 🙂 vydrzis a budes sa mat lepsie 😉 mozno sa vam zadari uz aj teraz 😉 joj to s dcerkou poznam. vidim ako by sa chcela aj hrat. a dneska si ku mne sadla a ukazala prstom na moje brusko a povedala: tam je babo 😵 kiezby... prislo mi to luto...ale ideme dalej

barbiena
1. jún 2015

@clauduska17 Ahojcek.Ja som tiez objednaa odtial cez MK ovu testy.Trafili sme plodny den.Duufam,ze pozitivne.V piatok cakam mrchu,tak dufam,ze nedojde. :D Potom poriesim tehu testy

sara34valentina
1. jún 2015

tak zienky vcera zacalo boliet brusko a dnes totok 🙂

lucinka3289
1. jún 2015

@sara34valentina super gratulujem je to tam tesim velmi s tebou

sara34valentina
1. jún 2015

@lucinka3289 to je ovu testik mojko :P OVU 🙂

lucinka3289
1. jún 2015

@sara34valentina jejda uz som sa tesila ze vam to vyslo

sara34valentina
1. jún 2015

@lucinka3289 vyjde vyjde ♥ 😉

ajajaj00
1. jún 2015

@sara34valentina podla mna je uz dobry ci?