icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

sara34valentina
1. jún 2015

@ajajaj00 mam na sebe podväzky a ide sa na to 🙂 zajtra urobim dalsi mylsim ze je pozitivny takze 3dni teraz sexik 🙂 drzte palceeeeee 😀 😀 😀 😀 😀

ajajaj00
1. jún 2015

@sara34valentina my sa tiez rovnako snazime tak tfuuj tfuuuuj nech sa zadari

lucinka3289
1. jún 2015

@sara34valentina jasne ze vyjde drzim palce 🙂

zuzkasu
1. jún 2015

babule pomoc, myslite ze som mala na strednom teste ovu??? od vrchu je to 30.5., 31.5., 1.6, toho 31. to bolo iba 11 den cyklu a dnes 12 den zeby som uz bola po ovulke? Alebo este nebola? som stoho uplne mimo 31. 5. sme mali aj sex a vecer som robila ovu test mohlo to ovlyvnit? Dakujem

clauduska17
1. jún 2015

@zuzkasu skúšaj dalej este pár dní, možno ešte len príde.ako mavaš dlhe cykly?

clauduska17
1. jún 2015

@barbiena ja som robila minuly mesiac prvy krat. Tak uvidime teraz. Robievaš pravidelne?

petty12
2. jún 2015

@zuzkasu ano mala si ovulaciu toho 31.5. ja som to mala presne takto isto

sara34valentina
2. jún 2015

zienky vcera tutu mutu nebolo, mam silne ovulacne bolesti ze umieram ☹ dnes urobim znovu test a skusime dajako 🤐 🤐 😅 😅 nikdy v zivote som taketo ovu bolesti nemala 😢 😢 😢 😢 test vcera pozitivny asi mam ovulaciu ....skusime dnes teda doobedu a este zajtra .. 🙄

ajajaj00
2. jún 2015

@sara34valentina ani u nas zo vcerajsku nic nebolo dosli sme neskoro domov tak dnes ideme nato

ninka214
2. jún 2015

@zuzkasu podla mna to este nebola ovulka...Testuj dalej...Ja ked mavam pozitivny,tak to su ine kolajnice!! Kolko dnovy cyklus mavas? A mala si aj bolesti podruska?Alebo hlien natahovaci???

@sara34valentina
@ajajaj00 Baby,dnes musite plodit 😀 😉 😎

ninka214
2. jún 2015

@zuzkasu ja odkedy beriem inofolic,tak takyto test ako mas ty ten stredny - mam kazdy den... Naozaj...

zuzkasu
2. jún 2015

@ninka214 no ja mam pocit za som mala ovulku ale 100% to neviem, cyklus mam 27 dni. Hlien je este stale no ved uvidime necham sa prekvapit, kamoska mi hovori ze som mala ovulku podla testu ona to mala takto a uz maju 9 mesacne mimi,. tak neviem.

zuzkasu
2. jún 2015

@ninka214 tiež si myslim ze je slabsia ta kolajnica ale minuly mesiac som mala tiez taku, mozno uz som stara na poriadnu ovulku .-D

sara34valentina
2. jún 2015

@ninka214 akurat sme po milovani, tak a ani to tak ''nebolelo'' 😉

ninka214
2. jún 2015

@sara34valentina Juhuuuuu!!! Tu sa plodia deti!!!!!!! Tesim sa velmi!!!!!!!! A drzim palceky 😉

@zuzkasu Tak ked si mala tak aj minuly mesiac,tak to mozno bola ovu...Teoreticky by aj dni cyklu sedeli...Ale rob radsej este ten test,ak mas este hlien...Lebo po ovulke by sa mal zmenit-bud bez hlienu,alebo na taky hustejsi belsi a nie priesvitny.... Ved urob este 5 dni ovu test a uvidis... 😉

sara34valentina
2. jún 2015

@ninka214 dakujem moja, vcera som mala poz.test ale nemohli sme sa milovat lebo som mala abnormalne silne ovu bolesti, a priatel bol unaveny ( sme kupili novu krasnu obyvaciu izbu )a asi ho unavilo ze sme sa rozhodli pre nieco kvalitnejsie od Hülsta firmy a stalo nas to skoro 4tisic 😅 ale je to na cely zivot snad uz 🙂 mame dve izbicky kde budu detske izby tam sme kupili skrinu taku bielu krasnu 🙂 uz len malickosti a este chceme vymalovat trosku farby 🙂stale ma boli podbrusko , test ukaze pozitivne ale ovu nastane tusim az ked prejdu bolesti, ci????? takze budeme asi ''musiet'' aj zajtra este rano dat 😀 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
2. jún 2015

@ninka214natürlich tebe tiez drzim palce nech sa zadari, kolky si DC?

ninka214
2. jún 2015

@sara34valentina A beries inofolic alebo nieco,ked si mala take silne ovu bolesti??? No od pozitivneho ovu testu je to minimalne 12-48hodin,takze určite ste to stihli 😉 A pokial este mas bolesti,tak ti moze dozrievat ten folikul,ale to uz praskol a ta tekutina co to prasknutie sprevadza,tak to mozu zeny nejako citit...Takze kludne plodte aj zajtra 😎 😎 😉 To bude chalan jak repa!!!! Ti uz teraz hovorim 😉
Tak vy uz ste nakompletku zariadeny ako pocuvam 😉 Uz len zaplnit tie decke izbicky 😉
Ja som len 11dc,ale kedze teraz prvy cyklus uzivam inofolic,tak som zevdava ci mi nejako posunie ovulku-lebo som tu citala,ze vela babam co mali dlhy cyklus ho skratil posunutim ovulky...Inak mavam ovu az na 22hy den..Ale uz radsej poctivo testujem 😉

sara34valentina
2. jún 2015

@ninka214 ved aj ja tak normalne na 19-20den dnes mam 17dc len cize moze prist na 19dc 🙂 nie moja neberiem nic..ja som mavala predmesnturacne bolesti , vola sa to predmesnt,syndrom a nic mi nepomahalo, nakoniec som si dala rok detox tela spirulinou a zrazu bolesti boli prec , 😉 uz druhy mes beriem femibion (kys.listova) nic ine.....cize ani spirulinu nie, lebo mi robili krvne testy a mam vsetkeho az dost 😀 😀 😀 za to ma vsetko boli a znovu citim ale vcera a teraz take silne bolesti ako menzes....skoro som umrela ☹ ano citam ze ked je ovulacia tak to bli ved vyjde von vajicko a bohuzial patrim medzi tie, ktore to intenzivne citia a maju bolest----- 😕 urobim si este jeden ovu test kolo 10hod a uvidm aky je 🙂

ninka214
2. jún 2015

@sara34valentina Nooooo,to som zvedava 😉 Tak daj vediet ako dopadol ovu test a kedy si mala nakoniec vrchol 😉 Mam takeho tusaka,ze uz sa to ale podariloooo 😉

sara34valentina
2. jún 2015

@ninka214 vies ja sa do toho az tak neorzumiem....................vrchol a kedy je ovulacia ,,,,viem len to ze takuto bolest som v zivote nemala, umrem 😖 ale co neurobis pre babätko, tak velmi tuzime 🙂 🙂 🙂 🙂 dakujem , jasne dam aj foto
😝

maruskamolny
2. jún 2015

@maruskamolny no musíme dufat, nicc nam nezstava...chcela som sa Ta spytat, ty budes ucrite skusenejsia v tych testoch...to musi byt silna ciarka druha alebo aj slaba -myslim ovulacny test...

maruskamolny
2. jún 2015

@marika007 no musíme dufat, nicc nam nezstava...chcela som sa Ta spytat, ty budes ucrite skusenejsia v tych testoch...to musi byt silna ciarka druha alebo aj slaba -myslim ovulacny test...

clauduska17
2. jún 2015

@sara34valentina tak tu to vypada za dva týždne na pekny vysledok na teh.teste 😀 držím prsty nech sa zadarilo. Uz sa neviem dočkať na mojdm plodne dni 😉 som len 5dc

ninka214
3. jún 2015

@maruskamolny musi byt uplne silna-silnejsia ako ta kontrolna-alebo minimalne taka ista silna...Ja mam kazdy den napriklad viditelne riuzove ciarky...Zalezi od kazdej zeny ako to ma...ale pozitivny je,ked mas riadne kolajnice 😉

zuzkasu
3. jún 2015

@sara34valentina no som zvedava ci nam to vyslo ja mam dalsie 3 ovu testy negativne tkaze myslim ze ta ovulka isto bola, lebo uz ani hlien nemam 😀 som napeta jak struna 😉 Teraz sa zas budem pozorovat jak slahnuta uz to vidim Drzim palce

marika007
3. jún 2015

@maruskamolny ako ti uz @ninka214 pisala. musi byt uplne silna, najlepsie silnejsia nez kontrolna 😉

sara34valentina
3. jún 2015

@zuzkasu ved aj ja, dnes ziadne bolesti takze ovulka je teraz alebo vcera, sme sa vcera rano a vecer milovali, snad spermie tych 12hodin ziju 😉 drzim palce, a mas pravdu teraz sa zacenem zase pozorovat 😖 😖 😖 ha ha ha ha a pridu priznaky ha ha ha a zase mrcha 😝 😝 😝 ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, budeme tehotulky uvidis, drzim ti palce 😀

sara34valentina
3. jún 2015

@clauduska17 no dnes uz ziadne bolesti takze ovulka ürebehla vcera alebo dnes 🙂 dufam sa zadarilo, drzkam palce, piseme co ako, a ty si pekne '' pockaj '' na svoje dni 😝 😝 😝 😝 drzim palce 😉

sara34valentina
3. jún 2015

@ninka214 takze vcera uz boli negativne 🙂 cize ovulka vcera alebo dneska 😉ten spodny bol robeny o 20tej hodine