icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

ninka214
3. jún 2015

@sara34valentina Hej,ale podla mojich osobnych skusenosti-podla merania bazalnej teploty,mi ovulka prebehne na druhy den ako som mala pozitivne ovu testy...Takze podla mna uz mas po nej a dnes mozes pocitat 1DPO a o 10dni mozes testovat 😉 Moc moc drzim palce!!!!!!!!!!!!!!!

sara34valentina
3. jún 2015

@ninka214 no ved ano pisu ze 12-36hodin 🙂 takze pred vcerom pozitivne silne oba, a na druhy den sme sa rano a vecer...dnes uz nie.....dakujem moja, tesim sa a dufam sa zadarilo, nic nevytieklo zo mna a dokonca sme dosiahli spolu vrchol 😀 😀 😀 uz len cakat 🙂 ano pockam 14dni a testujem 🙂

maruskamolny
3. jún 2015

@ninka214 dakujrm pekne za oboznámenie 😉 tento mesiac skúsim testovať,,,

clauduska17
3. jún 2015

@sara34valentina ja budem robit ovulačne a ty zaroveň so mnou tehotenske 😀

zuzkasu
4. jún 2015

juj mna uz stvrty den tak boli hlava ☹ zeby stoho tepla? nechcem sa dopovat liekmi ale len zmurim v robote na ten pocitac ☹

sara34valentina
4. jún 2015

@clauduska17 no mna vcera uz nic nebolelo a dnes ma boli podbrusko take pichanie tak snad uz ovu prebehla lebo prsia bolia lebo vcera sme sa uz nemilovali, len na druhy den po poz.teste (ovulacnom).. 😀 no bud nedelu mozem testovat ale ja som taka ze pockam.. .. 😝 drzim ti palce, nech mas vytuzene babätko, my ideme malovat, tapetovat , tak snad nebudem na to tolko mysliet , ci sa zadarillo a co znamenaju bolesti v podbrusku ,,,, ozvem sa 🙂

sara34valentina
4. jún 2015

@ninka214 to znamena ze ked mas ovu testy pozitvne na druhy den si merias bazalku tak uz ovu prebehla ? to znamena ze vajicko sa ale v ten den oplodnit da , ci? pretoze my sme sa milovali den pred poz.testom ( v den poz.testu NIE 😨 ) a na druhy den po poz,teste 2x 😉 tak teraz neviem 😀 😀 😀 😀

ninka214
4. jún 2015

@sara34valentina no pozitivny ovu test mas den pred ovulaciou-resp.ovulku mas 12-36hodin po pozitivnom ovu teste... Ty ale mozes mat sex aj 5dni pred ovulkou a mozes otehotniet,pretoze spermie vydrzia v tele zeny aj 7dni!!! Spermie s muzskym gen.materialom su rychlejsie,takze ked trafis ovulku mas vacsiu sancu na chlapca a "zenske spermie" su sice pomalsie,ale vydrzia dlhsie v tele zeny...
Milovat sa je ale idealne,ked mas pozitivny ovu test,prip.kludne aj den predtym,lebo ty nevies kedy presne tebe-ako konkretnej osobe ta ovulka prebehne-kolko hodin po pozitivnom ovu teste...Je lepsie ked tam tie spermijky uz su a len cakaju na vajicko... Tiez je vacsia sanca,že spermijky v tele ostanu ak si mala pocas milovania orgazmus,lebo vtedy sa ten krcok(abo co) stahuje a tym posuva tie spermijky vyssie..Tiež je dobre,ak potom ostanes este chvilu lezat,aby tie spermijky nevysli hned von...Prip. by si sa nemala ist hned "po" osprchovat.. Ale na druhu stranu zas verim tomu,ze je vela zien co otehu a ani nevedeli kedy-nelezali,osprchovali sa atd...co ma prist to pride,ale viem,ze tak ako aj ty aj ja chceme tomu co najviac dopomoct... 😉
A co sa tyka tej bazalnej teploty-meram ju druhy cyklus,ale moc sa mi ta metoda nepozdava...Jedine co viem je,ze den po ovulacii ti vybehne teplota nahor - to mas potvrdenie,ze ovulka prebehla..Ale ja si meriam aj tento cyklus a stale to kolise...cize nie je to tak,ze mas do ovulky 36,30 kazdy den a po ovulke zrazu 36,70...Takze som sama zvedava ci mi po pozitivnom ovu teste o dva dni stupne a o kolko-ale budem ta informovat...
Tolko moja vycerpavajuca odpoved 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ajajaj00
4. jún 2015

@ninka214 kokos mojaaa tak toto si zabila ty uz si ako vystudovana lekarka😘

sara34valentina
4. jún 2015

@ninka214 dakujem pani doktorka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no tak uvidime, lebo my sme sa den pred poz.a den po pozitivnom..... uz ma zase vsetko zacalo boliet.....neostava nc ine len cakat 😉 😉 😉 😉

ninka214
4. jún 2015

@sara34valentina Drziiiiiim moc moc palce! A ja si asi fakt pojdem spravit nejaku atestaciu 😀 😀 😀

clauduska17
4. jún 2015

@sara34valentina tak ste to pekne vystihli tento mesiac. My minuly mesiac sme sa milovali 4dni po sebe a aj v den pozitivneho testu. Na dalsie dva dni uz sa nepodarilo. A aj tak sa nam nezadarilo. A to som myslela ze snad niektore vo mne vydrzia a zrejme nic. Tento mesiac si na to posvietim aj po pozitivnom teste a dufam to vyjde. Ak nie asi zajdem k dr ci netreba zajst s mojim na spermiogram alebo nieco. Teraz som mu kupila take vitaminy v dm-ke. Ze pre muzov na lepsi spermie či ako to tam bolo presne napisane už ani neviem. A aj fajcí tak ci ich nemá nejaké ohrozene 😉

maruskamolny
6. jún 2015

@marika007 ahojky, co nove?my sme u nasich tak som dnes netestovala ale zajtra vecer skusim,,,mam uz taky hlien a bolest v v podbrusku akoby zacinala ovulacia...no uvidime...ja uz zmierena s osudom vyberam dovolenku 😎

marika007
7. jún 2015

@maruskamolny mne akurat kramy skoncili, tak do ovulky mam teda daleko 😅 super. potom hod foto testu 🙂 a tak tak vyber dovolenku 😵 ja sa tiez uz s tym zmierujem, co chvila pojdem do roboty. a hadam to pride samo 🙂

maruskamolny
7. jún 2015

@marika007 no dnes som robila test, tak taky ruzovy, druha ciarka...ale este nie taká silná ako ta druhá....dnes je 12dc...mozno ked sa zmierime tak to pride samo...a u gyn si bola?lebo ja od porodu nie...

marika007
8. jún 2015

@maruskamolny supeeer tak uz to bude 😉 dufam, ze to pride samo 🙂 Ano bola som, len chce najprv ten muzov spg vidiet. Tak asik v auguste to pojdeme riesit

petty12
10. jún 2015

@babatenko ahoj, prosím vieš ma pridať do skupiny decembrovky 2015?

gabi89
10. jún 2015

@babatenko pridas prosim aj mna do decembroviek? my mame termin 31.12. 🙂

maruskamolny
10. jún 2015

@marika007 ahojky, čo máš nové?ako sa máš?

marika007
11. jún 2015

@maruskamolny Ahojky, cakam na ovulku 🙂 A ty si ako na tom? Uz si mala?

maruskamolny
11. jún 2015

@marika007 no ja som z tych testov jelen....cez vikend som bola prec tak som zacala tak som testovala v piatok . 10dc som mala druhu ciarku ale slabu...v nedelu som mala uz silnejsiu taku ruzovu...aj pondelok..a potom znova slabu a slabu a vcera tiez slabu..akoby postupne slabla..cize kedy bola ta ovulka? 😖 ako manzel nechce na dovolenku tak bol mega aktivny tento mesiac...

marika007
11. jún 2015

@maruskamolny a nemas odfotene? mozno si nevystihla uplny vrchol, alebo ti este len pride ovulka. teeeda, ze by som to skusila aj na mojho, ze ked nebudem tehu pojdeme k moru 😵 😀 😀

maruskamolny
11. jún 2015

@marika007 vyskusaj, lebo moj teda este som envidelaa taku chut u nho..ako teraz...neviem som zmatena z tych testov..ale teraz som citala ze som nepostupovala spravne..vraj sa nema 3 hodky predtým pit..a ja pila...a napr. aj podla toho o kolkej som testovala tak ine vysledky...skusim este dnes vecer testnut..neodfotila som, lebo sa nam pokazil fotak, teraz pred letom..musim kupit bud novy alebo z bazaru,,,

marika007
12. jún 2015

@maruskamolny ja mam pozit. a este sme nekeksikovali 😨 prerabame izbu, muz bude chcet robit do vecera a na keksik neostane asik cas ☹ oj dufam, ze ju nepresvihneme ☹
ano nemalo by sa pit, ale ani ja to nejak nedodrziavam. ja nevydrzim nepit hodinu 😀

maruskamolny
12. jún 2015

@marika007 uvidis, mozno este budes mat par dni...ja som zvedava na tento mesiac...lebo ked do 24.6 dostanem, tak objednam dovolenku 😉 ked nedostanem..tak sa aj tak budem tesit 😉 ako na dovolenku by som si nemohla dovolit ist, lebo mam riadne problemy s tou krvou..a rizkovala by som...

lenkaoravcova
12. jún 2015

@maruskamolny drzim palce

maruskamolny
12. jún 2015

@lenkaoravcova dakujem 😉

sara34valentina
12. jún 2015

@clauduska17 no ako sa mas stratena, mas uz ms ? ja cakam pondelok ☹

clauduska17
12. jún 2015

@sara34valentina ahoj ja čakam ešte len ovu. Včera som skusala ovu test a je bledučka čiarka zatial som len 16dc. Tak este myslim tak 5dni 😀 aj budes testovat skor ci vydrzíš do pondelka?

sara34valentina
12. jún 2015

@clauduska17 tak teda sleduj ciarku lebo ja som mala bledunku a na druhy den BUM ovulacia tmava ciarka som tomu neverila a bol to 16dc 😉 aby si neprepasla 🙂 ja som 27dc .................ms podla ovu ma prist uz pondelok 😉 ak nebudu bolesti na ms v nedelu testujem , (kurnik u nas drahe tehu testy, 10eur 😠