Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@maruskamolny cakala som muza v kosielke hned ako prisiel z prace. Nasim som dala varovat malu, ze ideme na velky nakup 😀 tak sme keksikovali 😀 😀 😀 a ked sme isli po keksiku k nasim nad nami preletel bocian 😵 zeby znamenie? 😀 a co mas s krvou?
@marika007 eeeeej ha...tak to je isto znamenie🙂)) ale dufam, ze znamenie pre obe 😉 no tak je toho vela s tou krvou....hypotrombocytopeniu, a chronicku anemiu.... to prve je porucha zrazanlivosti a druhe ist vies ze malo zeleza, resp. niekde sa v tele straca...a ked mam kramy velmi silno krvacam....... a ta porucha zrazanlivosti je dost nebezpecna pri urazoch a operaciach..musia mat pre mna v rezerve inu krv.... a sem tam mi hrozi aj tromboza 😉 ale tak ved zatial to bolo v pohode tak hadam bude aj nadalej...pri prvom tehotenstve som si ked mi to zsitili do konca tehotenstva pichala injekcie a jedla kopec liekov, ale vidis ze sa to da....
@maruskamolny ano znamenie pre obe 😉 aj ostatne 🙂 uuuff, no teda mas toho dost. ale ked si zvladla prve 🙂 uz vies ako to chodi a pretrpis aj druhe 😉 a silno drzim palce, nech muz zvitazi a na dovolenku sa nejde, lebo budes tehu 😵 😉
@marika007 tak ja sa uz zacinam na dovolenku tesit, cize aj ak nie tak si to uzijeme na dov...a ak ano tak samozrejme ze by som sa este viac tesila 😉 aj ja Tebe drzim silno prsteky, kebyze sa podarilo len jednej z nas tak je to nadej pre tu druhu...ze aj po takom case to ide...
ahojte koc ytak ja sem testovala anic a menzes kde pichani pod bricho natekli prs aunva ospalost ja to nechapu ginda az za mnesic to je doba ☹
@maruskamolny a ako to mas s testovanim, mala si uz ovulku?
@marika007 ja myslim , ze ano....ono to zacalo slaba slab slaba, silnejsia silnejsia, najsilnejsia a naopak znova slabla,,,,ako nevyznam sa v tych ovulacnych testoch...
@maruskamolny ahoj. Islo ti to pekne postupne tak to ma byť. A ked si mala tu najsilnejsiu ciarku tak do 12-48 hodin nastane ovulacia. Mne to takto bolo vysvetlene minuly mesiac ked som ich robila prvy krat. 😀
@clauduska17 dakujem pekne...no uvidíme ci z toho nieco bude... 😉 aj Tebe drzim prsteky, ako dlho sa snazis?
@maruskamolny ten posledny je dnešny tak myslim ze ovu mam tak zajtra asi. Od januara sa snažíme a nič. A vy?
@maruskamolny
ahoj, ja som takto. myslela som ze uz ten prvy som mala pozit. ked bol cerstvy vyzeral dost silny, ale po uschnuti urobil hento. a dalsie dni to iste...posledny je dnesny cerstvy. som z toho jelen. asik este nebola ovulka
@marika007 ahoj. Ja myslim ze buď večer alebo zajtra bude ešte tmavší.
@clauduska17 budem testovat. len minuly cyklus som nemala ani taku silnu ciarku a teraz tolko dni po sebe. joj, potom neviem kedy keksikovat 😀
@marika007 a ktory dc si? Ja 19ty a ms dostavam tak na 34-35den
@marika007 no ja som mala najsilnejsi toto co ty posledny a ptoom zacalo slabnut kadzy den...ja tiez neviem ci vôbec to bolo tak ako malo...
@clauduska17 my uz rok...uz som z toho na nervy...prve baby sa nam podarilo po 7 mesiacoch... a teraz nie a nie...a ty mas super silne ciarky..ja som taku druhu ciarku silnu nemala...ale ked sme boli u nasich tak som zabudla vziat testy a som netestovala..a potom ked sme prisli domov som mala druhu ciarku ale nevedela som porovnat ci silnejsiu ci slabsiu od vikendu...ale co uz...a po 18dc som uz netestovala...uz som na to nemala nervy...bo kazdy den dva ciarky len najprv silnejsie potom slabsie
@clauduska17 a ked uz bola najslabsia tak som si povedala ze uz je asi po..a som prestala testovat
@marika007 a uz ma zacina poboliet podbrusko a krize...dnes mam 20dc, o 7alebo 8 dni mam dostat, zeby uz predmenstruacne bolesti?
@maruskamolny mozno uhniezdenie 😉 uff tak coskoro bude vysledok u teba 🙂 ja sa este nacakam
@clauduska17 ja som 16 DC a mam nepravidelnu. Ale posledny polrok mi sa to ustalilo na 30 DC mrska
@marika007 tak to si nemyslim.......nechcem si namyslat, aby som nebola opat sklamana....
@maruskamolny rok je dost to by som nechcela ☹ mne sa dcera podarila na prvy šup takto v juny pred 8mima rokmi. A teraz od januara skušame. No snad ste sa teraz trafili a zadari sa. O par dni uz budes vediet. Je to hrozne to čakanie že? 😀
@marika007 a dodržuješ pred tym aspon dve hodinky nepiť žiadne tekutiny?
@clauduska17 hlavne uz psychicky taky tlak, ze co ak sa to nikdy nepodari...
@marika007 a neboj sa, mame dohodu 😉 bez teba neotehotniem 😝
@clauduska17 tu hodinku aj hej ale dve urcite nie 😅 nevydrzim nepit, ale to len troska posrkavam 🙂
@maruskamolny 😀 😀 😀 ale tak ako pisavas, len otehotni, aby som vedela, ze to pojde aj samo 🙂

@sara34valentina ja som si tu prvy krat na MK objednala aj ovulacne aj tehotenske tak uvidim co to bude zac. Rozhodli sme sa v july ist na dovcu tak uvidim ci sa zadarí dovtedy.