icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

rula
19. jún 2015

čaute baby, mááávam. Mám otázku, aki sa volá ten gél, čo používate pri sexíku na pohyb spermijí?

lenka07
19. jún 2015

Kočky mne sa síce nedarí otehotnieť ale nevzdávam sa mám už aj dosť rokov ale vám prajem aby ste čoskoro chodili s bruškami len vás prosím pošlite foto aby som vám zaslala pozitívnu energiu 😄😄😄🍀🍀🍀

sara34valentina
19. jún 2015

@clauduska17 ahoj moja, ako si? si uz tehu???? 😉 ja som 7dc .................cakam bud tyzden len ovulku 😨

zuzannaaa
19. jún 2015

@sara34valentina ajja cakam na ovulku ........ Papaj 1 avokado na den zevraj to pomaha

sara34valentina
19. jún 2015

@zuzannaaa avokado sa moze papat len 2x mesacne, privela skodi 😉 a ja na take neverim 🙂

marika007
19. jún 2015

@maruskamolny ahoj mojka, ako? Ja som mala vcera najsilnejsiu ciarku a dneska uz nic. Hadam to uz bola ovulka. Ked budem mat cas pridam foto. Ideme si to este dnes poistit 😀

clauduska17
19. jún 2015

@sara34valentina ahoj ja som uz po ovulke. Tak uvidíme 😀 dufam <3

sara34valentina
19. jún 2015

@clauduska17 ok si ma zase predbehla :D ja som 7dc dnes este 7dc si pockam :D drzkam ti palce daj vedeit potom :D

clauduska17
19. jún 2015

@sara34valentina aj ja tebe 😉 mam si pocitat prvy den hneď ako zacnem dva dni pred ms len tak jemne alebo az ten deň ked az krvacam?

clauduska17
19. jún 2015

@sara34valentina takto v júny pred 8mima rokmi som zostala prvy krát tak dufam že som aj tento jun spravne nastavena 😉

maruskamolny
20. jún 2015

@marika007 ahoj mojka,tak nemohla som skor, mala som opravovacky testov, este ma cakaju...nechcem si nahovarat a ani si domyslat, ale mam uz tyzden take miernucke pichanie krizov a podbruska akoby sa mi roztahovala maternuica, je to prijemna bolest 😉 drzkam ti palceky ked sa ti taka silna ovulacia potvrdila aby to vyslo...ja v stredu budem vediet co a ako 😎

clauduska17
20. jún 2015

@maruskamolny ahoj to je super že maš pocit že ti to vyslo kedy ti ma prist ms? V stredu? Ja sa chystam buducu sobotu testovať 😀

marika007
20. jún 2015

@maruskamolny jeeej hadam ti to uz vyslo 🙂 v stredu cakam pozit. spravy 🙂

maruskamolny
22. jún 2015

@clauduska17 v utorok, pripadne v stredu to ma neprist 😉 neviem, nechcem byt znova sklamana...tak bud mam nejaky problem alebo to uz bude...lebo to pobolievanie podbruska a krizov mavam az cez menstruaciu nie tyzden predtým...stretla si sa s tym uz?

maruskamolny
22. jún 2015

@marika007 take mam zvlastne pocity raz som hore raz som dole....ked ma pobolievaju krize a podbrusko, tak si hovorim, ze nejaka zmena..ze waw..ale ked prestane potom zase, ze to si isto nahovaram..alebo ci nemam nejaky problem....tak uz chcem vediet co a ako lebo sa zblaznim..najhorsie je to cakanie...chcem vediet ci planovat dovolenku, alebo ci sa vytesovat nad niecim inym 😝 no uvidíme..ked nie..-musim sa odhodlat doktorovi, nech ma pozrie

sara34valentina
22. jún 2015

@clauduska17 ale ano uviids ze sa podari , drzkam palce,citala som ze sobotu testujes drzim palc,e ty testujes ja ovulujem sobotu 🙂

marika007
22. jún 2015

@maruskamolny to cakanie je najhorsie veru. musis vydrzat. drzim palce nech to vyjde 🙂

ninka214
22. jún 2015

Ahojte buduce tehulky!!!
Prosim drzte mi palce,nech to tento krat dobre dopadne!!! Citim,ze to tak bude ;) respektive dufam a modlim sa a velmi velmi z celeho srdca Vam to kazdej prajem!!!!

ajajaj00
22. jún 2015

@ninka214 coooooo huraaaaaaaaaaaaaA

lenkaoravcova
22. jún 2015

@ninka214 gratulujeeeem a drzim palce 🙂

marika007
22. jún 2015

@ninka214 drzim palce a gratulujem 🙂

ninka214
22. jún 2015

@lenkaoravcova
@ajajaj00
@marika007 moc Vam dakujem a posielam tehu bacily.tak dychajte zhlboka ;)

lenkaoravcova
22. jún 2015

@ninka214 este sa chcem opytat ten inofolic co si zacala brta skratil ti cyklus? bola potom aj ovu skor? dik

ninka214
22. jún 2015

@lenkaoravcova ano,mala som ju o 5dni skor a inofolic som brala 2x za den od 1dc do ovulky. Po ovulke uz nie,zas by som ho zacala brat az od 1dc. Po ovulke som nasadila na 10dni duphaston. Takze neviem ci nieco z toho zabralo,ale som rada.. Drzim palce!!!

lenkaoravcova
22. jún 2015

@ninka214 a preco 2x denne inofolic lebo pisu jeden denne tusim

ajajaj00
22. jún 2015

@lenkaoravcova aj mne doktorka kazala brat 2x denne

lenkaoravcova
22. jún 2015

@lenkaoravcova mam ho totiz kupeny muzovi som uz dala len folandrol ale ja som ho este nezacala brat lebo niekto pisal ze mu rozhasil cyklus ale ja by som bola rada keby mi ho skratil ja mam tiez 32-35

ajajaj00
22. jún 2015

@lenkaoravcova ja ked som ho zacala brat tak prvy cyklus s inofolicom mi meskal 4 dni trval 2 dni dalsi mi prisiel o 3 dni skorej trval 3 dni a tento posledny mi prisiel presne na cas a trval dva dni..ale brala som ho kazdy den 2x denne ale potom mi ninka214 poradila tak bo beriem tak ako ona pisala

maruskamolny
22. jún 2015

@ninka214 blahoželááááááááááááááááme, tešíme sa spolu s Tebou 😉 a modlitba pomáha, u nás pomohla veľmi, a máme už 2apol ročný zázrak,,,,treba veriť a prosiť o ochranu babynka...