Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@red_cat nedostanes, bolo mi presne ako tebe,,,,,,,,,,,,,,,,zima a unavena som chodila ako taky medved 😉 😉 😉 😉 😉 😉 pekne silnie to je hlavneeeeeeeeeeeeeeeee drzkaj sa
@red_cat no aj mna picha v podbrusku..a mam akoby krce na ms miestami..to je normálne!! A je to dobre. Zvacsuje sa ti maternica..ja som tiez len 18dni po ovulke..a tiez robim testy a uz mam dost silne palicky 🙂 hlavne mysli pozitivne!!! Juuuuj!!! Tesim sa! Uvidis,vsetko bude ok.
@clauduska17 ahojky, nieco noveeeeee? 🙂
@clauduska17 zabudla som , ten cas ide pomalicky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,este si len po ms ci? ja v sobotu abo v nedelu cakam poz ovu test
@sara34valentina ahoj 😉 ja nic nove dnes 30dc zajtra kvoli praci skusim testnúť.ale inak tak v stredu by som mala dostat ms.. Dufam ze nedostanem 😉 😀
@clauduska17 no vidis drzkam palcoky 🙂 ako sa citis mas dake priznaky? ja este nemala poz test ,..mozno zajtra az pozajtra
@sara34valentina no uz ma pobolieva brucho takze to asi cez víkend dostanem myslím
@marika007 no pôjdeme pravdepodobne 3.7..este nemam zarezervovane..cakam kym klesne este cena....skoda, ze nejdete, by sme sa spolu dohodli 😉 slecny by sa zoznamili....a my viac pokecali... 😎 ale ja pevne verim, ze sa nam to obom podari a raz dame aj nejake stretko alebo vylet uz so 4 detmi 😉 tento mesiac sa budem drzat motta-nepocitat,nesledovat sa, uzivat si vtedy ked mame chut... 😝
@clauduska17 ojeeeeeeee :((((((((((((
@clauduska17 kamaratka chodila svlozkou a ibalgin v sebe take silne bolesti a bola tehu nestracaj nadej 😉
@sara34valentina Ahoj uz som tu dlho nebola ako sa vam dari?
@sara34valentina šak dufam stale. Ale ibalginom sa pre istotu vyhybam
@mojezlate no ja cakam zajtra pozitivny test ovu alebo pozajtra 🙂 co ty ? 😉 😉 😉 😉
@clauduska17 drzim ti palce, nech sa konecne podari , musi pribudat tehuliek, deti je malo a vraj o 2o-30rokov nam budu vladnut moslimovia :( tak radsej plodme, lenze by nestacilo na zachranu ani 10deti na zenu :(smutne ale pravdiveeeeeeeeeeeeeeeeeee
@sara34valentina Ja cakam ci sa zadarilo ale do 5teho je daleko a tak neviem ked som v praci tak nato nemyslim ale nervozita je hrozna. 😉 😉 😉
@maruskamolny hadam, ze potom dame to stretko 😉 presne ako si napisala, zaujmi taky postoj. Ale niekedy je to tazke...a to ti hadam aj ovulka na dovolenke vyjde, ci? 🙂
@mojezlate poznam to 🙂)) no ja dnes extremne boli podbrusko ovu skoro pozitivny !! urobim este poobede a vecer ...drahy aleaz zajtra doma 😖 tak snad stihneme 😉 😉 😉 drzim Ti palce , kolky den si po?
@sara34valentina ani neviem kedy ma lekar zoberie.dufam že co najskor 😉
@clauduska17 boze same dobre spravicky, tesim sa s tebou a jasne ze bude silniet ! pekne tehulkovanie 😉
@clauduska17 waaaaw!!! Gratulujem!!! Drzim palce nech vsetko dobte dopadne a s navstevou lekara sa vobec neponahlaj..aj tak este nic neuvidi,takze je to zbytocne..ver mi! Babetko potrebuje klud,aby sa poriadne zavrtalo..teraz ho neyreba rusit ;)
@ninka214 prave ideme za 3tyzdne do chorvatska tak sa chcem poradgqt ci je to vhodne
@clauduska17 jasne ze je to vhodne, mozes aj letiet do 3mes 🙂 tehu nie je choroba 😉 😉 😉
@clauduska17 je to otázne, ide o to že predsa len prvý trimester je rizikový čo sa týka krvácania. Pri prvom som bola ale to som ešte nevedela to som bola asi 2.týždeň. No teraz pred týždňom som napríklad krvacala.. Neviem ja už by som sa bála po tejto skúsenosti. Ale je to tak 50/50. Veľa žien ide na dovcu a ziadny problém.Držím palce a gratulujem
@clauduska17 moja jeeeeeeeeeej...blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😉
@marika007 ano, to bol trosku aj skryty zamer 😉 😎
@marika007kedy mas nedostat? 😉budem drzat prsteky 🙂
@maruskamolny asi stredu 🙂 dakujem, ale ako som pisala predtym uz ani neverim na zazrak ☹
@maruskamolny ďakujem velmi pekne. Dufam že všetko bude ok. Akurat som z prace prišla som 20hodin stala na nohach a obsluhovala! A ty aku si mala ms? Lebo jak som si urobila tie dva testy tak som skusila posledny jeden ovu test a zrazu bol pozitívny tak som si spomenula na teba.

@red_cat
ved pokiaľ testíky silnejú tak je to výborné
ms ti už isto nepríde 🙂
🙂