Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
@snehulienka82 ja som ho este neskusala,len som o nom pocula.Ta stranka je zdarma,takze nejde o zneuzivanie.A mozno na tom nieco bude.Snazili sme sa najviac v strede cyklu,lebo podla biologie su vtedy plodne dni,no podla neho mi vysiel najplodnejsi den 8dni pred ms...tak skusim a uvidim 🙂 Doteraz som toto neriesila.Prvy raz som otehotnela na prvy pokus no prisla som on v 9tt :/ . A dcerka sa podarila na treti raz.Teraz chceme pomaly druhe a som nejaka nedockava 🙂
@katarinka289 terminy najdes aj na internete, to je pravda, ja som si dala vypocitat specialny vypocet, lebo som tiez prisla o prve tehotenstvo pred par rokmi. terminy som si porovnala s tym, co mi vysli podla datumu narodenia, ale v kalendari mam napisane aj to kedy je dobra zivotnost, a to je vraj iba 4-5krat do roka, niekomu to nevychadza ani 1 za rok... mne plodne dni vychadzaju podla neho prave na termin MS, resp. velmi blizko MS, ale pocula som, ze vela zien otehotnie prave pocas MS. My sme to tiez povazovali za neplodne obdobie, mozno sme sa mylili... 🙂
No ved.Tak skusime a uvidime 🙂 Na tej stranke tiez uvadza,kedy bude tehotenstvo bez zdravotnych kimplikacii
@katarinka289 a kedy ti vychadza podla neho termin? ja mam mat 9.2., a vraj treba skusat den predtym, takze 8.2. ;)
@katarinka289 hej pozerala som to už dávnejšie hlavne kvôli vitalite plodu, len nechápem tým tranzitným škodcom. Kamarátka si dala aj ten rozbor, ale neotehotnela. Ale netvrdím, že to nemôže výjsť. Určite treba skúšať všetko čo sa dá. Každopádne moje kocky sú už hodené, som " v tom" 🙂 len čakať či to potiahnem do zdarného konca 😕
ahojte tak dnes to je 27 DC a zacal mi vitko neviem co to znamena ze by to ze dojde mrcha dufam ze nie ☹ ☹ mala by dojst do 22.1
@snehulienka82 mne vychadza 5.2 o 15:03 :D
@peterek414 pokial je biely taky hustejsi moze to byt dobre znamenie...
@katarinka289 ja nejako tym jeho skratkam nerozumiem:(
@katarinka289 drzim palce 🙂 daj potom vediet. 🙂
@ddanaa no rano bol riedky a teraz uz nie tak neviem neham sa prekvapit
@peterek414 tak som to mala aj ja.Uz som si bola ista,ze som,lebo aj pri prvom tehu to tak bolo a nic.Dostala som.Tak daj vediet,ako ty 🙂
ahojte babule plodne dni som mala od 7 do 14 januara milovali sme s mojim mm kazdy den cez tie dni moze byt ze sa nam to podarilo ked ma od vtedy kazdy den sem tam pobolieva podbrusku ale to su len nejake sekundy a potom zasa nic
@katarinka289 ahoj dam vediet 🙂
@katarinka289 moj akoze plodny den vysiel podla jonasa na dnes, ale aj menzes sa dostavil :D
@angels882 tak hej, snad to vyjde a dufam, ze nebude si tolko veci pripisovat a mat madhlad.
tu je ten jonas:
http://astrologie.najdise.cz/doktor-jonas/jonas...
@sunshine85 ahoj..no co, ako si na tom? Ja zatial stale nic nove, mrcha nedosla..zajtra si behnem kupit test a znova sa testnem 😉
@lucia1002 ahoj, no u mna nakoniec dosla, ale s takymi bolestami, ake som snad este nezazila....otras...celu nedelu som prelezela....
@lucia1002 ahoj lucka 🙂 chcem ti povedať, že nie si sama, s krutými bolesťami... odkedy sme sa s manželom začali snažiť o bábätko, sú to cca 4 mesiace, odvtedy mávam také strašné bolesti... najprv mi meškajú 5-7 dní a potom dojde mrcha a strašné kŕče... gynekológ mi v decembri povedal, že to mohol byť aj mikropotrat :( lekár mi kázal prísť na 20 deň cyklu.. takže 31.1 som unho objednaná... neviem či mi bude robiť folikulometriu,alebo brať krv.. uvidime :/
@sunshine85
@popka24
No ja este stale nic...dnes som si robila opat test a negativny....ziaden duch nic...takze aj ja cakam na mrchu, dufam, ze nedojde tak ako vam, s takymi bolestami...:/ tak baby hadam dalsi mesiac to vyjde..🙂
@lucia1002 tak drzim paste, nech ani nedojde 😉 a kolko ti uz meska?
zienky moje pred chvilkou ma asi 5 minut popichavalo v lavom vajecniku a bradavky mam na dotyk bolave ms ma dojst az o tyzden dnes som si robila test ale bol negativny myslite ze je este na test skoro ?
@angels882 sme na tom podobne,aj ja to za týžden čakám,ale testy si radšej tentokrát zakazujem kúpiť.Pochybujem,že vyčkám kým príde,lebo zvykne pár dní vždy skoro omeškať,ale čakám aspoň na nejaký ten "príznak",kým pôjdem dať zarobiť lekárni 🙂 mńa prsia nebolia...sem tam vaječník 😒
@andrejka2424 tak drzim palce nech to vyjde ako dlho sa snazite kedy si mala plodne dni ?
@sunshine85 meska uz 8 dní...najhorsie je ze sa necitim ani tehotne ani na MS :D ale uz 5ty test mi vysiel negativne, tak pochybujem, ze mi nedojde...alebo uz mam fakt taku smolu, ze by som si kupila zle testy?? :D

@katarinka289 ahoj, mas dobre skusenosti s Dr. Jonasom? My sa snazime uz trosku dlhsie, nie iba od decembra, ale viac menej sme to nechali na nahodu... trosku ale uz tej "nahode" chcem pomoct, tak som si nechala vypocitat plodne a neplodne dni podla neho. Citala som uz vselico, podla niektorych iba zneuzivaju zufale zeny, ktore by chceli otehotniet... co si ty o tom myslis? Pocula som o tom aj dobre veci, tak by som tomu chcela verit! Dakujem za odpoved!