Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
@sunshine85 okik 😉
@sunshine85 a ty kde máš dnešní testik 😒
@majusik26 netestovala som ani dnes 😉
@popka24 no ako? uz si bola u mudr? ci kedy sa chystas? 😉
@sunshine85 idem buduci týždeň, v utorok alebo v stredu 🙂
@sunshine85 a ty ako s testíkmi? si tu už dlho nič nedala,..ako postupujú čiaročky?
@lucia1002 silnie to, silnie to 😉
@popka24 ja idem v pondelok 😉 to by som mala byt uz po 6t, tak snad bude vidiet 😉
@sunshine85 jaj babulky dúfam že nám to všetkým trom podarí a budme sa tešít s našich drobčekov 🙂
Ahojte baby . Aj my sa snazime od decembra.. Zatial nic.. V decembri to nevyslo,v januari tiez a este k tomu bt bola dost zvlastna(asi anovulka)? Teraz cakame, ms ma prist o 6 dni.. Bt vyzera celkom slubne,len teraz posledne 2 dni klesla o 0,1°C...co si o tom myslite? Prsia ma bolia uz od ovulky, hlien nonstop od ovulky, vcera som mala taky divny pocit v podbrusku ako pred ms. Tak neviem co si mam o tom mysliet. Dakujem za vase nazory.
Lenze ja mam bolestive prsia a myslim si zo to je priznak nasled.menstruacie 🙂 ale ved uvidim o 6 dni 🙂
@sunshine85 no vidis to...a tak si tomu nechcela verit 🙂 gratulujem moc 😉 nech to vsetko dotiahnete do uspesneho konca 😉
@lucia1002 no veru, fakt som tomu duchovi nechcela verit 😀 az vy ste ma presvedcili 😀 tak, ale uvidi sa vsetko v pondelok...teda snad 😉 dakujem a sup-sup, nech sa co najskôr pridas k nam 🙂
@sunshine85 no tento mesiac sa ja uz k vam nepridam ☹ dnes som dostala mrchu ☹ a to len tyzden po ovu ☹
@lucia1002 neva, neboj. pride, ked to ma prist 😉
@sunshine85 ja viem, len ma zarazilo to ze len tyzden po ovu..dnes som s tym vobec nepocitala..vobec to nebolo prijemne zobudenie..
@lucia1002 a na ktory den DC ti prisla?
@sunshine85 na 35DC..ale predchadzajuce dca cykly po vysadeni HAK som mala cca 43dnovy cyklus..

@majusik26 tak daj vediet, ked dojde od doktorky 😉