Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
Ahojte snazilky. Pripajam sa k vam. Doma mame skoro 20 mesacneho chlapceka a velmi obaja tuzime bo druhom babatku. Tiez som si kupila ovu testy a 12 decembra som mala ovu. Pre istotu sme sa snazili 3 dni kedze po pozitivnom ovu teste moze nastat ovulacia od 12 do 48 hodin. MS mam dostat presne na Vianoce tak som uz napata. Snazime sa treti mesiac. Drzim vsetkym palce, lebo je to nadherny pocit ze tam su dve // a este krajsi ked je uz v naruci...... 😵 😵 😵
@veruna6 uz sa nam to blizi , uz sme pre istotu vcera skusili ;))) dufam, ze sa nam zadariiiii ;)
Baby , tie co si robite tehu testy uz o par dni, moooooooc Vam drzim palceky a samozrejme dajte hned vediet ;))))
@bublinka1s mi sme tak pracovne vytazeny previanocne vecierky, ale dnes ideme na to 😉
@bublinka1s drzim palce 🙂
Tak dievcence ja som a antibiotikach, dufam teraz ze niesom tehotna, aj ked mam take co mozu aj tehotne, predsa by som nechcela zacat tehotenstvo s anti..... Neviete kedy po anti... sa mozme zacat snazit? to som sa aj zabudla opytat.
Inak Vam prajem aby ste si nasli coskoro krasne //.
ahojte baby mozem sa pridat? ..my s manzelom sa sazime od novembra ...ale mam velmi poprehadzovany cyklus a tento konkretne bol 38 dnovy.. ovulacia vysla na 4.12 a asi sa nam zadarilo (tuk tuk) meriam bazalnu teplotu a stale je hore.. tak isto ms mala prist vcera a ani chyru ani slychu a robila som si testik a mam slabsiu druhu ciarku 🙂 cize asi patrim k vam decembrovkam.. my s mm sme chceli babo v novembri pretoze som nechcela aby babu vychdzali zle roky tak teraz neviem ukazuje mi ze termin mozem mat od 28.8 do 9.9 ..tak uvidime 🙂
@gabaaaaa no mne prisla dnes mrcha, este aj skor ako som cakala, ale od vcera asom bola uplne naliate prsia, ale tym, ze ja som teraz vysadila prvy mesiac antiku, uplne som riesila tento mesiac po dlhom case vytoky, a aj predmenstruacny syndrom, vsetko bolo pre mna nove, kedze pri antike je vsetko tak umele...
Snad rok 2014 bude plodny, cize Babule ja opustam decembrovky snazilky a pichnem sa do inej temy 😎 😀
Tehulkam gratulujem dopredu 😉
Ahojte baby a ja sa chcem opytat ja mam chlapceka 2a pol roka a stale ho kojim a mesiacky nemam tak ako mam otehotnit neviem teraz kedy mam plodne a kedy neplodne
Zenusky hlasim sa.....tak mam draheho doma, snazilkujeme uz od 15 kazdy den tak uvidime ci to vyjde, kazdym dnom cakam ovu ale tentokrat mam take zvlastne bolesti, inokedy take rezave pri ovu a teraz skor ako na mrchu...no neviem....posledna mrcha mi skoncila 14-teho ....no uvidime😀
ahojte tak mi by sme chceli prve tento mesiac som mala pregnyl a dnes po pregnyle 12den a test negativny ☹

Ahojte tak aj my sa zaciname snazit, prave mi zacali plodne dni a kedze by sme chceli dievcatko tak uz skusame, doma uz mame 18 mesacnecho chlapceka, tak uvidime ci sa nam bude darit... Vsetkym snazilkam prajem pevne nervy a hlavne // na testikoch 🙂