Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
Ahojte,chcela by som sa vas opytat ci niektora z vas ktore uz mate deti mala slabe bolesti v podbrusku?Uz od dvoch dni pocitujem take slabe bolesti ako pred M ale tu mam dostat az 25 decembra,bola by som rada ak by to bol priznak tehotenstva,ale ak nie tak asi budem musiet navstivit gynekologa,lebo to asi nie je v poriadku je to take slabe ako ked ma prist M ja uz sama neviem....
@strihalka juuuuj tak snad ani nepride🙂 no vies co ani neviem. ... 14 mi koncila mrcha, no a od 15 kazdy den snazilkujeme. A niesom si ista ci ovu bola alebo este len pride, lebo som mala bolesti alenine take ako by som mala dostat mrchu... robila som si ovu testy ale asi su na prd, alebo som ich spravila ja zle neviem. Od vcera som daka nafuknuta a mam sem tam take mrchovske bolesti, neviem co to. Mozno tento cyklus ovu ani nebola fakt netusim.
@gabaaaaa ahoj , ja mam 2 rocnu dcerku a tiez som mala dost silne bolesti ,myslela som si ze mam zapal ...teraz sa snazime 5-ty mesiac a bolesti mam kazdy cyklus ale zatial mi tehu nevyslo 😔 ...no kedze si prvosnazilka tak neviem neviem 😵 ..prajem ti nech Ti vide to co si zelas 😉

@majusik26 moj to tiez neriesil... dopoval ma rok hormonmi a to ani nevedel aky mio ma dat... kedze mi odmietol urobil hormonalny profil pretoze on velky pan to nepovazoval za podstatne...