Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
Ahojte kocky.pravdepodobne som mala predvcerom ovulku zatial mam len dva dni zvysenu teplotu.ale pred ovulkou dva dni sme mali s drahym nechraneny p.s a dnes som mala na nohavickach uplne hustu bielu ako keby hmotu ci masu.neviete co to moze znamenat? nezapacha, okrem toho ze som chora a beriem robitussin ma dole nic neboli 🙂
@denda83 ahoj, ovu bola predvcerom.. Neviem Kedy pride, Lebo zvykla som mavat ovu cca 19-21.den (a cyklus 29-32) teraz som pila alchemilku a ovu prisla na 16.den tak uvidime.. Tak zrejme aj cely cyklus bude posunuty.. Sama som z toho zmatena.. Ty ako vyzeras tento mesiac ovu uz bola? Urcite dam vediet..
Tiez uz by som sa velmi tesila z druheho.Nijako extra to nepocitam ani ziadne testy nekupujem.Prve sa nam podarilo na prvy pojus,no Bohuzial to skoncilo priskoro.Teraz mame 11mesacnu dceru,ktora sa podrila na treti raz,tak som zvedava teraz.Bab
ahojte 🙂 my sme si tiez snazilkovanie presunuli na Vianoce namiesto januara, a cakam na piatok kedy budem 9DPO...je to na nevydrzanie :/ od zaciatku mam bolesti vo vajecniku pravom, pichanie v podbrusku..bolest krizov..ale tak vsetky dobre vieme, ze taketo priznaky ma aj vsugerovane tehu :D tak sa nechame prekvapit
@denda83 TAK TO JA BYCH DO PATEHO NEVYDRZELA, NA 10DPO UZ MUZE BYT VIDNO SLABY DUCH A UZ UZ BYCH TEDA TESTOVALA:-djaaj prepac viki mi to prepla na capslock....
Inak me tento cyklus tez bolo inak nez obvykle, uz jen to ze me bricho bolelo od ovu az do mrchy...ale tak ja mam stejne pcoi ze se se podarilo, ale diky kratke fazi po ovu to odeslo s mrchou....no tento mesic jsme uz vybavena...nakoupena listovka, befoli a vysoke davky B6ky....tak uvidime🙂
tobe drzim paluchy aby to vyslo🙂
@strihalka no aj by som testla ale idem si s mierou samozrejme uzit Novy Rok😀 a 5 by som mala dostat, teda podla vypoctu, niekedy den dva hore dole, mozno testnem aj skor uvidim ale zatial to necham na 5😀 a samozrejme dam vediet ked testnem. aj mna od ovu boli brucho, ale je mozne ze ak sa zadarilo tak s mrchou aj odide tak nechcem sa zbytocne vytesovat. No podla mna si bola a ako pises odislo s mrchou. drzim silno pasticky🙂
@nely459 teraz jkdem zkusit B6ku..uvidime co mi to udela...zatim nechcem popravde az tak investovat do infolicu, ne kazdemu pomuze na prvy cyklus...a v february mam stejnak planovou preventivku, tak to budem resit lebo moje nova dr ma v karte napsano, ze v prvems nazeni jsme meli hormony nasazene, kvuli stitke a zvysnemu prolaktinu
@nely459 ta B6ka by mi mela ve vysokych davkach prodlouzit LF....a v lepsim pripade aj posunout ovu skor.. aj ked ja uz od vcera mam napul pozit ovu testik,presne jak minuly cyklus...ale stejnak dojde zase ve chvili kdy budem na konzultackach v praze na skole☹ tak verim ze stihnem
a akdyz to nevyjde, tak pristiovu na konzultacky ani nejdme😀
Ahojte baby, tak ja sa k Vam pridavam a drzim nam vsetkym prsty 🙂. Tento mesiac sme sa po prvykrat snazili o nase prve babo. Skusenosti teda ziadne nemame, 17-teho bola ovulka, vo stvrtok by mala prist menstruacia a prvy test dopadol takto. Ja som z toho jelen, rata sa tam aj ten duch alebo som ten test urobila priskoro?
Jeeej, dakujem nely459 a strihalka, ja som tu nova a je super ako rychlo ste mi odpisali. Dakujem za uistenie 🙂. A teraz dalej co? Mam dojem, ze to tajomstvo zostane tu na koniku az kym mi to neoveri lekar. Kedy sa ma ist k lekarovi?
@charellie no podle carek si tak 14dni po ovulacii...tak bych pockala tak tyden a pote se ozvala dr...alebo se mu ozvi hnd, on ti aspon nabere HCG a dle toho te objedna na prvni sono🙂
@nely459 no ja tam chodim na otocku, v utery odpoledne tam, streda skola a streda opet nazpet.... ale pravidlene mi ovu probiha v stredu ☹

Ahojte snažilky, ja som tiež dostala...vcera....takže mimino sa nekoná...som sklamaná ☹ no nič tak ideme na to od januára...Už ma to fakt hnevá, tešila som sa že poviem manželovi na Silvestra, že sa podari ale žial dostala som...ani test som si nestihla kúpiť 😒
Tak Vám prajem všetko dobré do Nového roku ale hlavne aby bol rok 2014 plodný pre všetky snažilky ktoré tajne dúfajú a prosia o bábätko!
A gratulujem všetkým ktorím sa to podarilo ešte v tomto roku, lebo ich čaká najkrajšie obdobie v živote ženy... 🙂