Snažilky od júla 2014
Ahojte, my sa snazime od marca, aleeee nieco mi hovori ze Jul je pekny mesiac a vide nam to 🙂 🙂
@zuzanka2211 ahojky..presne aj ja som toto mala...bolenie v podbrusku..ale len take slabe a pichanie v lavom vajecniku...a potom dosla mrcha...ale taka ze cela cca 3 dni a to som minula len 5 vloziek...tak neviem co to malo byt....
Ahojte, ja len informujem že som bola vcera na odber a 3 vajíčka sa vyvíjajú dobre,tak som zvedavá či mi vložia 1 al. dve. V pondelok ma čaká vklad, tak uz nech len sa to tam udrží na 9 mesiacov. Aj ja som zvedavá ale vsetko beriem uz s rezervou i ked sa to niekedy fakt nedá....Prajem kazdej z vas , aj sebe nech to výjde a nech máme krásne leto 🙂 pa
@28maja28 ani nie.. chceli sme , ze dieta az po svadbe.. tak som pouzivala personu.. takze to nebolo ze 100percentne.. ale tak , ak by sa stalo, tak by bolo 🙂 no a po svadbe sme tomu chceli nechat volny priebeh.. ze ideme na dievcatko :D teda nejaky cas pred ovulaciou.. a ked sa podari, tak bude..ale akosi ma to chytilo... a ked sme o tom tolko rozpravali, tak som sa na to akosi namotala.. 🙂 ale snazim sa od toho udrziavat odstup a nespravit to stredobodom mojho zivota teraz 🙂 a vy ako ?:
NO
@viky7 NO tak my tiez az po svadbe sme planovali, cize od septembra sme sa uz nechranili...v decembri nam to aj vyslo, lenze na konci februara som musela podstupit kyret ☹ a my sme sa uz tak tesili....bolo to tazke ale povedali sme si, ze to tak asi malo byt...od juna sme zacali vsetko odznova, lekar mi odporucil nosifol a predpisal este nejake tabletky aby som mrchu dostala na cas....takze od vtedy pijem kazde rano ten nosifol, dufam ze pomohol. Asi tolko o nasom snazeni 😒 verim, ze uz bude len lepsie.
no baby ja som 3dc...takze tak..ale jul stale nezavrhujem len mudrejsia budem v auguste 🙂 28maja28 dzim palce ale testuj fakt asi cca 32-35 den sa neoplati minat testy 😉
kocky kedy zacat uzivat kyselinu listovu? mozem uz aj teraz ked sa este len snazime o babo?
@katka1987 ahoj Kati...jasneeee..uzivaj ju kludne aj teraz.....je to priprava pre babatko....no hlavne to chce vela zeleninky a ovocia.....
@katkatonkova dakujem 🙂
@28maja28 AHoj, tak ja som dnes 21. DC a pred dvoma dnami mi doslo strasne zle, zvracala som 2x v noci, zaludok obrateny hore nohami.. Podla mna je strasne skoro na takyto priznak tehotenstva, nasledne na to som vcera prelezala cely den v posteli s teplotou do 37,8.. Pripisujem to nejakej.. viroze? Ja uz neviem, chcela by som aby existoval test, ktory by mi to hned ukazal 🙂 dnes som uz OK, len som mala migrenu a z toho mi bolo mierne na vracanie, ale to preslo, chvalabohu...
Inak stale citim vajecnik a podbrusko, prsia bolia menej ako predtym, co je tiez zvlastne lebo zvycajne ma bolia strasne az kym nedostanem MS.. No to su take "malickosti" ktore si vsimam 🙄 😅 , uz nech prejde tento tyzden, aby som bola mudrejsia.. 🙂
Ty si na tom ako? Dufam ze vsetko oki 🙂
@zuzanka2211 Ahoj, tak ja uz som o tyzden vpred 27.DC akurat....čiže som dosť zvedava či ma nasledujúci týžden navštívy mrcha a či nie...nesustala dilema každý jeden mesiac 😒 Sice mne až tak zle ešte nebolo ako tebe, ale snad to tebe nasvädčuje len to že budeš tehu. verím tomu 🙂 nech to nie je žiadna viroza! Držte sa a daj vedieť ak už budeš niečo vedieť! 🙂
Pekné ránko dievčatá, idem si k vám po radu...Snažíme sa s priateľom už o januára a tento mesiac som mala dostať deviateho a stále nič..Dnes som si robila aj test, ale je negatívny..No už je to dlhá doba-teda podľa mňa..Aj ma bolia dosť bradavky, až svrbia... Asi by som na to tak nemala myslieť, možno mi zajtra príde, ale som taká nervozna..ako dlho mám ešte čakať pokým pojdem ku gyn.
dakujeem
@jatyblko skus sa testnut kazdy druhy den ...a ked ti do konca tyzdna nedojde mrcha tak chod k dokymu aby si mala istotu co s tebou je....tak snad bude s uz tehulka ked meska mrcha.... 🙂 🙂 🙂
Baby kolko si mam dat pauzu po antykoncepcii ked sa chce posnazit o babeno.myslite ze mesiac staci?
@bandikovajana kazdy organizmus to znasa inak...podla nazorov co som citala sa nic nedeje aj ked zacnete od prveho mesiaca...kasli na pauzu si uzivaj ze nemusis mat ochranu a nemysli na to 😵
No ja by som sa chcela uz aj hned snazit len sa bojim ze ci ta chemia z tabetiek nemoze uskodit sa strasne tesim ze moj pristupil este na jedno mimco 😀
Baby, mam 6 dni do MS, strasne ale STRASNE si chcem spravit test.. 😠 Prosiiiiiiiim povzbudte ma, nech to nerobiiiim 😖 chvalabohu ze doma ziaden nemam.. No ale keby predsa len, myslite, ze by mi nieco ukazal? 😀 😝 😅 Asi nie, ze..
@zuzanka2211 źuzi, ked urobis a bue negativny pripises to tomu ze je este skoro a ajtak by ti neukazal dve ciarky...cize je fakt zbytocne to robit...aj keby si bola tehu ti ukaze jednu ciarku urcite je este skoro...cize musis tu sancu zvysovat tym ze pockas🙂nedelu testuj🙂
@bandikovajana :D ja ked som vysadila som bola v tom ze uurcite sa len namna kukne a uz budem v tom:D ...vysadila som v decembri a nic sa doteraz neudialo..takze tak 😀 skuste uvidite 🙂
@zuzanka2211 nerooob test. Pockaj min 5 dni po zmeskanom cykle. Viem o com hovorim... Drzim palce 😉
@bandikovajana ja som Si dala po vysadeni urobit kompletnu cytologiu a po vysledkoch po prvej mrche sme zacali... A stale skusame 😉
@jatyblko Pockaj so piatku ak nie objednaj Sa, mozu to byt aj stresy... Drzim palce 😉
A ma tu niekto skusenost aj s tetovanim à nausnickou v pupku?lebo pri prvom som nemala nic take
@emili31
@lulecko2311 Diky baby! 🙂 Povzbudili ste ma 😀 Snad mi toto odhodlanie nerobit test vydrzi az do nedele. teda ze mrcha nepriideeeeeee 😠 🙂 😵
@bandikovajana ja mam tetovanie na podbrusku aj piercing v pupku 🙂
A nepokazi sa to tetovanie?ten piercing sa kedy vytahuje ja by som ho chcela potom naspat
@zuzanka2211 zvladnes to Zuzka, drzim palce. Radsej pockat, kvoli psychike 😉

@28maja28 🙂 jasne, nadej zomiera posledna.. ja tiez na sebe pozorujem, ze hoci som si takmer uplne ista, ze nie som tehotna.. uvazujem nad tym.. ze co ak predsa len.. a laka ma to potvrdit si to aj testom.. ale som si povedala, ze o par dni sa to potvrdi aj same :D a ze nebudem okolo toho panikarit 🙂