Snažilky od júla 2014
Ahojte, my sa snazime od marca, aleeee nieco mi hovori ze Jul je pekny mesiac a vide nam to 🙂 🙂
Ahojte baby tak aj ja som sa dnes rano dockala slabunkej ruzovkastej druhej ciarocky sice ms ma prist az buduci tyzden tak snad bude len silniet a uz dopadne vsetko tak ako ma byt nie ako v januari.baby vam vsetkym drzkam palce a uz tehulkam vela zdravicka a krasne tehulkovanie.
@emilia25 jeeej, tak to je potom super, dufam bude druha ciarocka stale silnejsia...ja stale cakam na mrchu, už od deviateho, je to na nevydrzanie, robila som si aj test, teraz uz ani neviem, že či včera alebo v nedelu, ale negativny...tak možno skusim zajtra, ak nepríde do vtedy tá potvora...
ale kazdopádne ti prajem vela stastia...🙂
@jatyblko dakujem aj ja tebe az nepride a budu krasne kolaje.ja mam ms dostat az 23.7 ale uz teraz ma dost silno brucho boli jak by chcela dojst.no a potom ma caka dlhy mesiac ci pride alebo nie.az potom niekedy v septembri sa objednam na potvrdenie a trpnutie do 12 tyzdna aby sa neopakoval januar.aj ked mi to presne pripomina vtedy mi tiez pred ms vysiel pozitivny a boli to dvojicky.len teraz vidim rozdiel ze mam dost bolesti v bruchu tak snad to uz dopadne dobre.
@emilia25 no ked ma zena take skusenosti, tak to v nej zostava a obava sa stale, myslim, ze to je uplne normalne...ja nemam tiez zrovna najlepsie skusenosti, ale pokusam sa na to nemysliet, aj ked je to nesmierne tazke..u mna sa to stalo uz na konci tehu a citila som sa tak priserne ako nikdy v zivote...ale musíme dufat a verit, že už to bude len dobre..daj mi určite vediet, som zvedava a budem drzat palce 🙂
@jatyblko juj to ma moc mrzi mne kazdy hovoril aj ja sama sebe ze vzdy je lepsie na zaciatku ako takto na konci to omnoho viac boli ked uz zena citi pohyby a to vsetko.ale ver ze malinke posle nahradu za seba uvidis a uz bude vsetko v poriadku.ja si tiez myslim ze u mna je mozne aj to ze to ma nejaky suvis aj s mojimi zubami mala som dva na vytrhnutie tak sme sa nesnazili ale to bolo akurat cez ms brala som aj lieky na preliecenie zapalov zuby su prec a ja dufam ze tehu a dobre.a neboj ked uz do teraz ti ms neprisla uz nepride.
@jatyblko sme veru silne a presne pockame si veru.no dost ma brucho boli ako na ms niekedy citim take tlaky na prsnikoch trochu uz aj zilnateju.zatial som nemala ziadne ranne nevolnosti len na zaludku ako keby kamen tam mala ale to tiez len obcas.uvidime co z toho bude ale dlha dlha cesta to bude veru.
@emilia25 ja som na tom tak podobne, tiez mam také bolesti brucha, aj ked nie také ako pred MS, lebo vtedy to trva len den a potom príde, teraz je to už skoro tyzden..prsia ma tiez bolia, ale to ma skôr bolia a svrbia bradavky a nie cele prsia..no nedá sa to velmi porovna s predchadzajucim tehotenstvom, tak preto som taka nesvoja..a uz sa snazíte dlho?
Juj dlho veru.v maji minulehá roka sme uplne ze uplne neplannovane otehotneli najprv som bola uplne prekvapena ale aj taka ze to je moc skoro po tretom mal vtedy iba 8 mesiacikov takze takto som rozmyslala no ked po tyzdni prisla ms na pohotovosti bol este4mm gestacny vacok a na druhy den cista prazdna maternica keby nedonesiem mojmu gynekologovi vtedy papiere tak by mi ani neveril.a potom to uz slo zas dalsie vycitky ze som tak rozmyslala a zacala zas u mna velka tuzba po babatku tak som prehovorila muza aby sme sli do toho no a v novembri mi takto krasne silnel test estevpred ms a boli to dvojicky ale jedno sa vstrebalo to tam uz vobec nebolo a druhemu prestalo byt srdiecko takze cistenie.no to sme cakali na prvu ms a vlastne od marca sa snazime opet.vzdy som prve dni ms nahnevana smutna ale potom si poviem je tu opet novy cyklus a snazenie.tak som zas spokojna plna nadeji az do dalsej ms.a takto stale dokola uz rok.
@emili31 aj ja si toto hovorim ze ved mam 3 krasne zdrave deticky ale este predtym nez som prve porodila tak isto sme prisli o uplne prve babo bola som aj na cisteny zobudili ma presne pred salou kde to robili pn som bola cely mesiac hlavne kvoli tomu ze hned pri mojej praci bola batova nemocnica kde chodili same tehulky.no po mesiaci som si povedala ze ideme sa pokusat opet a bola som uz s tym vyrovnana a podarilo sa na prvy sup dnes ma moj vladusko uz 5rockou.takze aj tento pocit poznam velmi dobre.
Ahojte baby, idem Sa vam "vyplakat".
Dneska mi kamaratka oznamila jej dobru-zlu spravu, ze jej dcerka Bude mat braceka alebo sestricku. No s komentom, ze nechcela dalsie, ze povedala manzelovi nech je opatrny atd atd a ze na potrat teda nejde, no ze v praci nevie ako to povedat, lebo bola teraz povysena... Obratila to na zart, ze Nam male podaruju chichi no asi Si neuvedomila, ze ma tieto slova zranili.
Opat som padla do pesimistickej nalady, preco nie ja, ja som mala but dalsia, ona dieta uz ma, ja nie. Ja mam 33r., ona iba 25r a caka dalsie ani nevie ako?!?! Ani nevie ako daleko je, lebo menstruaciu ma nepravidelnu a s manzelom sexuju malo!!!
Joj prepacte, za taku dlhu spravu, no nejako ma to dostalo... Poznate tiez taketo pocity?
@jatyblko ahoj stale rovnako testovala som jeden vysiel negativny a vcera vysiel tak slabunko pozitivny ale ked uschol skoro tam ta ciarka ani neni vidiet.no uvidim co z toho bude a ak aj bude meskat stale nemam vyhrate.no to bude este len dlhy zaciatok ci pride ci nie.a skor ako bude meskat mesiac uz sa k doktorovi veru neobjednam ak tovyslo tak na potvrdenie az v septembri.a ty ako?ako sa citis?veru by si mala zajst a budes uz to mat cierne na bielom ze si tehulka 🙂
@lulecko2311 myslím, že je to uplne pochopitelné, že to tak cítiš...tie čo by ozaj chceli a su pripravené, tak musia čakať..a tie čo nechcu, tak im to vyjde ani nevedia ako...je to pre náš "čakatelky" nespravodlivé..ale pre niečo to tak bude..ale na to asi nikdy neprídeme...a ona si asi ani neuvedomila, že čo tým jej žartíkom spôsobí...musíme byť silné...drz sa a dufaj 🙂
@emilia25 nooo cítim sa asi tak, že ma bolí sem-tam v podrusku, prsia ma tiež bolia, ale stále mám pocit ako keby sú to predmestruacne príznaky, tak aj prave preto stále čakam s tým či ist k doktorovi alebo nie...Nechcem zostat sklamana, aj ked viem, že aj keby príde menzes, tak budem sklamana, lebo som dufala...
a s tými testami to je strasne..co som ja už prečítala vsetko o testoch..a je to presne tak ako so vsetkým- aj pri testoch to je idividuálne...
a to vydrzís tak dlho???
@lulecko2311 poznam to velmi dobre.u nas to bolo tak ze sme so svagrinou otehotneli na raz no ja som vtedy zacala silno krvacat a sla na cistenie presne takto som sa citila a ked prvy krat povedali ze su tehotny a boli spolu par mesiacov a my nic ale vtom case sme potom prestali sa snazit nemala som pracu par mesiacov zo skoly ani na matersku by som nemala narok.ked uz som pracu mala sme sa zacali snazit a tak to dopadlo cely mesiac som bola pn hlavne kvoli psychyke lebo kusok od nas chodili tehulky na poradne ale po mesiaci sme si povedali ideme opet na to a na prvy sup sa nam podaril nas vladusko a medzi mojim a svagrinej je rozdiel presne tie dva mesiace.
@emilia25 my Si s kamoskou tiez hovorime, ze by sme to mohli mat naraz... Tak dufajme 😉
citala som o inofolicu a prstikovej metode, vyskusali Ste to niektore?
@lulecko2311 to som tu tiez citala tu na mk ale ja robim sviecky panvu a nohy hore nech rychlo utekaju kde maju no pri chalanoch som to nemusela vsetci boli na prvy sup.
@emilia25 ja som sem tam davala nohy hore, no pripada mi to trapne.... No prstikovu vyskusame a aj ten Inofolic, no dufame ze nepride mrcha a nemusim objednavat Inofoli, 😉
@jatyblko Tiez Si myslim , ze Si to neuvedomila a mna to uz aj preslo... No nadej zomiera posledna... Dakujem a drzim palce aj tebe 😉😘
Vies co ma doslova serie na tom vsetkom okolo jej tehotenstva? Ze nonstop fajci a fajcila aj pri prvom aj teraz... 😞
ahojte babenky....mi sa snazime uz 4,5roka a stale nic...minuly mesiac som nejak citila ze teraz to pride a mi budeme stastny no ms som dostala o ped dni skor ale len 1den a druhy uz iba slaby vytok...co nebyva vo zvyku....uz druhy tyzden ma boli podbrusko taky tlak ako ked mam dostat mrchu a pobolievaju ma krize...testy som si robila dva no vysli negativne....no i napriek tomu mi vnutorny hlas vravi ze to je tam ze sa nam podarilo...asi som hlupa a vsugerujem si no tak strasne by sme chceli babo a stale nie a nie prist...co si myslite o tych bolestiach v podbrusku a krizov.a este mam aj stale brucho ako balon nafuknute hrozne nieco....dakujem za vas nazor....pekny vecer
@macadado Skusala Si clear blue, mne ten ukazal 3-4tt, no bohuzial som potratila par dni po zisteni ze som v tom. Drzim palceky... No mpze ist aj o stres alebo zapal...
@jatyblko ahoj ako sa mas.mna zas zacala trapit blba mykoza mam ju vylucne len pocas tehu aj to 4 krat za tehu mimo tehu ju nikdy nemam naposledy som ju mala takto pri dvojickach vtedy mi doktor hovoril ze by mi nemal sono robit aby sa zapal nedostal do maternice ale aj tak mi ho urobil a potvrdil zacijajuce tehu mam este cipky od vtedy tak tie si davam aby som tam nemusela ist.nikdy ju mimo tehu nemam vzdy medzi tehu pokoj nikdy nic aj za cele dva roky a pocas tehu furt.
Ahojte babenky, tak ja som už 10 den od OPU a 5 deň po ET ak to správne rátam. Kúpila som si 3 testy a dnes tam teda nič nevyšlo,takže skúsim zajtra al. v pond. testnúť. 23 idem na odber Hcg takže som velmi zvedavá. Inak čo ma dnes prekvapilo je že od rána mám v ústach takú kovovú chuť a strašne ma smädí. Ale to môže byť isto iste tými liekmi...Vám sa niektorej zadarilo na prvý pokus IVF? Pekny deň Vám želám 🙂
@emilia25 no tak na jednej strane to je dobre a verim, ze ti to cim skor prejde.. Ja som bola v piatok u lekara, ale nebral mi ani krv, jedine co mi povedal, ze uz mam vysoko sliznicu maternice, tak kazdu chvilu pride menzes.. Uz mi meskaju 11 dni a som klbko nervov ale tehu teda nie som... Ale drzim ti palce
@emilia25 ano, aj sono mi robil...takže nevyslo to a to už mám vsetky možné prínaky, ale najskôr to asi bude z toho, že sa to vsetko vo mne hromadí..ja som zase pocula, že po urychlovacke je dost bolestivá mrcha, ale ešte mi ju nepichali, teraz prvýkrát, tak uvidíme...teraz si zase zelám aby prisla čo najskôr 🙂)

@katkatonkova no bodaj by si mala pravdu 🙂...pojdem si dnes kupit nejaký test a zajtra ráno by som si urobila..ale asi skusim nejaký iný, uvidíme 🙂..ak sa do stvrtku nič nezmení, tak volám k doktorovi a objednam sa na piatok...
@lulecko2311 aaa možno to aj sú stresy, vsetko sa na nas hned odzrkadli...mam toho dost v praci a ešte aj na toto stale myslím...noo aj tak to pomože, ked sa mas komu vyrozpravat..vdakaa 🙂