icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

sonya6
2. okt 2017

@lenkaaninka asi začnem na 10DPO 🙂 netuším akú mám dlhú fázu :( kedže ovula prišla dosť neskoro :(

korpiklaanka
2. okt 2017

@lenkaaninka Veru, skús za dva dni, ešte nič nie je stratené. A ak sa nepodarilo, nezúfaj, je nás tu viac, čo po tieto dni začíname nový cyklus. Mne nikdy nemeškával menzes, teraz až 5 dní, bola nádej ,ale už som 2 DC. No nevadí. Včera depka, dnes začal nový týždeň, nový cyklus, nová nádej. Ide sa na to

sivypegas
2. okt 2017

Baby,inak vynikajuca gyn online poradna je online gyn poradna Dr,Jana Sulce.

sivypegas
2. okt 2017

@
@sonya6 skus ten inofolik,to by ti malo upravit dlzku ovulacie aj sintenzivnit,ze by si ju mohla aj citit.A ak chces otehotniet a nevies kedy mas ovu,tak musis ked sa ti skonci ms mat sex fakt kazdy den az do dna dalsej ms,,

sonya6
2. okt 2017

@sivypegas ahoj 🙂 beriem inofolic 🙂 od 15DC 🙂 ovulu som merala testami a tie boli pozitívne na 20-21DC, čiže asi 22 bola ovula, cykly som mávala 28dňové a dnes je 29DC, ale tým že ovula bola posunutá tak pravdepodobne aj MS, čiže dnes som cca 6-7DPO, ak dobre rátam 🙂

lenkaaninka
2. okt 2017

@korpiklaanka držím palce nech to vyjde.. Ja to berem tak ako príde len nech dostanem ms a hotovo. Niekto hore nám zamotava rozum 😠

lenkaaninka
2. okt 2017

@sonya6 aj ja som mala inofolic a na nejaký 15 dc ovulácia ale kks taká silná v živote som to nezažila testy ovu pozitívne behom chvilinky... Mala som bolesti silné až tak mi to zintenzívnelo tak už to neberem.

sonya6
2. okt 2017

@lenkaaninka až tak? :O ja som nič také necítila :( keby že test neni pozitívny ani neviem :D

lenkaaninka
2. okt 2017

To slabé špinenie som teraz čítala že to je vlastne krv a kým to vyšlo von zhnedla lebo to bolo slabé. A mala som to 9 dpo večer. Možno to niekomu pomôže.

sonya6
2. okt 2017

@lenkaaninka asi blbá otázka ale si tehu? 🙂 nechce sa mi listovať v konverzácií späť :D

emasss111
2. okt 2017

@amerys to verím....ja som vydržala dva dni, ale potom som mu to už povedala, nevydržala som 😀 aj keď zatiaľ to obaja berieme tak nejako opatrne....nič nie je lekárom potvrdené a tie prvé tri mesiace budú také neisté....ale sme si povedali, že teraz to už konečne dobre dopadne a basta 🙂

lenkaaninka
2. okt 2017

@sonya6 no neviem práveže mala som slabé hnedé špinenie necele štyri dni pred MS úplne slabé dnes zajtra má prísť ms 13 dpo ale testy negatívne. Tak musím čakať. Ono keď sa drobec zahniezdi až potom sa vyplavuje hcg u niekoho 7 dní u niekoho 10 až 12... Ale pred tým môže trvať až dokonca 2-4 dní kým príde z vajcovodu do maternice a keď sa uhniezdi tak môže až za tri dni ukázať zvýšené hcg. U niekoho to je rychlovka u niekoho to trvá dlhšie. Takže cakam

amerys
autor
2. okt 2017

@emasss111 aj my to tak berieme ešte ale dnes som uz mala take koľajnice že až ( dúfam ze to nebudú dvojičky) som len 15DPO a zo včera krásne testik zosilnel ;)

emasss111
2. okt 2017

@sivypegas tak tak...už som tam nie raz písala a vždy pán doktor odpíše, poradí, podporí 👍

sonya6
2. okt 2017

@lenkaaninka hej niekedy je to čakanie na *****, ked človek nevie čo čakať, ja som mala raz skúsnosť, nerada j rozoberám, ale MS meškala xy dni tehu testy negatívne lekár na ultrazvuku nič nevidel, tak sa to ťahalo asi 2týždne a nakoniec bolo tehu 🙂 síce nedopradlo dobre ale to je vedľajšie ide o to že niekedy to je tam a ani človek nevie 🙂 závisí kedy je ovulka no 🙂

emasss111
2. okt 2017

@amerys ja som sa tiež včera večer testla, ale mala som taký slabulinký moč....no čiarky boli pekné....len ja si tie testy neodkladám, takže to neviem veľmi porovnať...len tak nejako po pamäti 🙄 a kedy sa chystáš k lekárovi? ja tento týždeň ešte nie....buď budúci alebo až ten ďalší...chcem aby na sone už aj voľačo videl 🙂

amerys
autor
2. okt 2017

@emasss111 ja musím ísť tento týždeň kôli tomu fraxíku čo mám pôjdem asi vo štvrtok bude vidno len vačok ale to je jedno 🙂 aj by som pridala dneskajší test ale nechcem aby tu babám bolo ľúto ...

emasss111
2. okt 2017

@amerys fraxík? to sú tie injekcie do brucha? či niečo iné? 🙂
veď ani ja už tie testy nefotím, presne, aby baby, ktorým to tento mesiac nevyšlo neboli ešte viac smutné ☹ ale ja verím, že každá jedna tu bude do Vianoc tehuľka 🙏

korpiklaanka
2. okt 2017

@amerys My sa tešíme s vami. Trošku nám ľúto je, samozrejme, ale zároveň nám dodávate nádej, že aj nám sa podarí.... a že možno o mesiac budeme pozitívne testíky pridávať my. Musíme sa podporovať, aj sa spolu tešiť

amerys
autor
2. okt 2017

@korpiklaanka ja ti poradím...nám sa 3x tehu podarilo na prvý krát (nedopadli ale dobre). Keď sme na dovči šli znovu na to, mysleli sme si že sa to tiež podarí na prvú šupu no nie nepodarilo sa :D ale na druhú áno. o1dc som brala inofolic ale len do 16dc, povedala som si že vyberiem jeden balíček potom som si šla ešte dokúpiť dá sa to aj na ks brala som ráno aj večer 🙂 (viem že sa to berie keď ženy nemôžu otehotnieť no lekár mi to len odporučil že lepšie dozrievajú vajíčka)...a od 1dc som pila do ovulky alchemilkový čaj 2x po 0,3 deci. Neviem či práve pomohlo to, asi náhoda ale som rada že som spravila pre to všekto a áno nezabudnúť na kyselinu listovú tú beriem už dlhšie ráno a večer 🙂 držím palce určite sa ďalší cyklus podarí...a tiež som na to myslela stále (niektorým babám pomohlo nemyslieť, no ale nemysli na to :D )

amerys
autor
2. okt 2017

@emasss111 áno fraxík :( môže sa pichať aj do zadku, do ramena aj stehna, ale do brucha ma to bolí najmenej :( ale vydržím

lenkaaninka
2. okt 2017

@amerys aj ja presne tak nejakých 16 dní inofolic alchemilku do ovulácie a kýs listovú

amerys
autor
Autor odpoveď zmazal
sonya6
2. okt 2017

@amerys a koľko si si dávala? ja dávam dva sáčky 🙂

emasss111
2. okt 2017

@amerys aj ja beriem tie injekcie..ale ja mám Clexane...alebo tak nejako sa volajú...ale mne to predpísala hematologička....myslíš, že kvôli tým injekciám musím ísť aj čím skôr na gyndu????? tebe to gynekológ predpisuje???

lenkaaninka
2. okt 2017

@amerys aj ja presne tak isto a mala som silnú ovuláciu brutálne tak už ho nechcem vaječníky má boleli. Skúsila som uvidíme. 😉

amerys
autor
Autor odpoveď zmazal
emasss111
2. okt 2017

@amerys no mňa sa pýtala, že kedy pôjdem k ženskému...tak som povedala, že cca o dva tri týždne....dala mi 30 injekcií a že ak by sa menzes dostavil, zvyšok nech jej vrátim...ani potvrdenie nechcela odo mňa.....ale pre istotu jej ho vypýtam u gynekológa 🙂 a o mesiac mám ísť na kontrolu 🙂
akože ja by som najradšej šla k ženskému už dnes....ale podľa poslednej ms som 4tt+4 a to na sone by nič nevidel....ale ja by som len potrebovala utvrdiť ma v tom, že sa nejedná o mimomaternicové...ale to asi tiež tak skoro ešte neuvidí ☹

sivypegas
2. okt 2017

@sonya6 a ty tu luteacnu fazu mas aspon 10dni? T,j dni po ovulacii po 1den ms,,,ak by bola kratsia ako 10dni,to tiez nejako vadi.

sivypegas
2. okt 2017

@emasss111 on je super ze?a k tomu poradi aj dobre,ze sa trafi.