icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

sibrez
3. okt 2017

@emasss111ach to mi je luto, ale teraz bude dobre, držím silno palce a verím, že budete v poriadku ..... no neviem ako moj chlap, keďže moj gynekolog nic neriesi, naposledy som od neho odchádzala so slovami, že mam naznak PCO. No nastastie septembrovy menzes prisiel pomerne nacas a tak ako hovorim mala by som mat cez vikend ovulku. Tak dufam, že naozaj to už teraz vyjde. :(

emasss111
3. okt 2017

@sibrez ďakujem.....aj aj dúfam, že už bude všetko, tak ako má byť 🙂
tak ak máš mrchu pravidelnú, nemal by byť problém.....ja zas dúfam, že ak nie cez víkend sa zadarí...ale na Vianoce už budeš šťastná tehuľka 😉 veľmi veľmi to prajem každej jednej snažilke 🙏

sibrez
3. okt 2017

@emasss111 ďakujem veľmi by som si priala aby mi to do tých Vianoc vyšlo už konečne. Bol by to ten najkrajší darček aky by som si mohla priať. Veľmi tužim po babätku už od svojich 17. Len nebolo normálneho chlapa. Teraz mám 25, chlapa, vlastné bývanie a už mám aj odpracované potrebné. Myslím, že nadišiel ten najvhodnejší čas.

amerys
autor
Autor odpoveď zmazal
emasss111
3. okt 2017

@sibrez si ešte mladučká...ono to určite príde...a nielen sebe ale celej rodinke dáš krásny vianočný darček, uvidíš 😉

sibrez
3. okt 2017

@emasss111 juuuuj tato podpora naozaj dobre padne, kedze sa o toto nemam s kým podelit moc. ďakujem ani nevieš ako si to važim <3 🙂

emasss111
3. okt 2017

@sibrez nz 😉 veru tieto internetové diskusie sú niekedy na nezaplatenie 👍

veron_11
3. okt 2017

@katka1st ano vidim ju tam 😊 drzim palce

ifpif
3. okt 2017

Ach dievčatá. uz sa neviem dockat dokým sa budeme moct zacat aktívne snazit. toto cakanie je hrozne. Este musime ale cakat do novembra (som po kyrete). Sice lekar povedal ze uz buduci mesiac to mozeme skusit, ale manzel chce pockat aspon do novembra aby sa moje telo zregenerovalo. Ale ja sa uz na to cítim, ale neviem ci nahodou on sa neboji aby sa to vsetko neprijemne zasa nezopakovalo. Ako sa s potratom vysporiadali vasi muži? Lebo vsetci sa iba mna pytaju ako sa citim, ale predsa aj on prisiel o babo. Ano , viem neda sa to porovnat ale dufam ze viete ako to myslim.

korpiklaanka
3. okt 2017

@ifpif moj o tom velmi nehovoril... az po nejakom tyzdni sme sa zacali o tom rozpravat. Dokonca sme sa pohadali, lebo ked som isla na pohotovost, cakal pred nemocnicou a v cakarni bola so mnou mama... a trapilo ho viac to ze vymeskal z roboty ako to ze idem na druhy den na kyret. No ono to len tak vyzeralo na prvy raz. Netreba nikdy sudit. Ja som sa o tom chcela rozpravat. Jeho sposob zialu vsak bol iny. Vyzurit sa, mlcat a az ked opadli emocie tak sme sa zacali o tom rozpravat. No bolo to tazke. Mamka moja sa hnevala. A to mi teda na psychike nepridalo... Tak som jej pripomenula ako sa spraval oco ked jej zistili rakovinu. Ako si to nechcel pripustit a ako sa hneval ked sme kupovali parochnu este pred liecbou Proste kazdy to prezivame inak... a aj ked to mozno tak nevyzera. Ver ze aj chlapov to zoberie. My sme tento mesiac zacali skusat a mam pocit ze jeho nezdar zobral viac ako mna.

ifpif
3. okt 2017

@korpiklaanka dakujem za odpoveď a tvoju skusenosť. Ja som si všimla že moj muž sa začal častejšie stretavat s kamaratmi. Sice nie často, ale nikdy som nebola zvyknuta ze by chodil domov neskoro v noci,ale teraz sa aj to stane.O svojich pocitoch nerozprava. Mam pocit ze sa s tym stale nevyrovnal a neviem ako mu pomoct. Mozno si to iba nahovaram a zbytocne som paranoidna. Uz sa neviem dockat ked sa budeme moct zacat snazit.

korpiklaanka
3. okt 2017

@ifpif veru. To snazenie istym sposobom krasne utuzi vztah... ja ked si predstavim ze sme spolu len dva roky z toho 20 mesiacov byvame sami a 4 mesiace sme uz dokonca manzelia tolko veci sme uz spolu preskakali. Ako vravim. Mamka v den zasnub zistila ze ma rakovinu. Den pred svadbou prekonala posledne ozarovanie. Ocko mal 4x zapal pluc, ako dosledok padu a dolamanych reboer, ja som v robote zazila krusne chvile a psychicky som sa zrutila, ale nakoniec sme vsetko prekonali a prekoname aj toto... ano. Plni nadeje sme boli ked mi teraz meskalo. Ale nevadi. Stale si vravime. Esteze je to robenie take prijemne

sonya6
4. okt 2017

Kočky otázočka, hladina LH stúpa aj pred MS? dnes som 9DPO, robila som si ovu a tehu test. Ovu skoro pozitívny z ranného moču, veľa mu nechýbalo a tehu biely :D tak nvm či LH niečo indikuje alebo bežne stúpa aj pred MS 🙂

ifpif
4. okt 2017

@korpiklaanka no to ste si naozaj pre skákali dosť. Držím päste aby ste zažívali už iba radosť 🙂 my sme s mužom spolu už 10rokov a z toho 2 manželia, a bývame spolu skoro od začiatku, tiež mame za sebou poriadnu cestu ktorá bola občas aj trnista, ale to je tak asi všade. Ale verím ze už bude iba dobre. A verím ze do Vianoc budeme všetky tehulky 😉

amerys
autor
Autor odpoveď zmazal
sonya6
5. okt 2017

Kočky dnes som 10DPO ráno som si robila test, vidíte tam niekto niečo? 🙂

sonya6
5. okt 2017

@amerys dakujem dnes som skúšala ráno tehu 🙂

amerys
autor
Autor odpoveď zmazal
sonya6
5. okt 2017

@amerys už som v práci a test ostal doma :( ale zajtra ráno isto testnem zas ako sa poznám:D

katka1st
5. okt 2017

@sonya6 ja mám pocit že na 1.foto vidím náznak dusika😊i keď ja už vidím asi tehu duchov všade 😀

sonya6
5. okt 2017

@katka1st ale ja to isté :D ked nehladám ducha na ovu teste tak na tehu teste :D

katka1st
5. okt 2017

Inak update u mna : som totálne chorá, prišlo to v najnevhodnejšom obdobi🤧 Zapálene dutiny, hrdlo Achh ale aspoň MS resp moje spinenie zmizlo, dnes som testla znovu tu istú zn testu, myslite že zosilnela?v zálohe mám aj clearblue digi test ale ten si šetrím ešte aspoň na víkend nech nie som sklamaná

veriiik106
5. okt 2017

Ja po dvoch MA od Júla sa snažíme a stále nič :( dúfam že už to dáme teraz mám MS ale potom ideme na plno držím palce ;)

emasss111
5. okt 2017

@katka1st podľa mňa ti čiarka zosilnela...koľko dní ti mešká mrcha???
inak ja pri prvom neúspešnom tehu som tiež v začiatku ochorela.....teraz pri druhom, ešte som o ňom nevedela...opäť zase ako prechladnutá...a muž mi vraví..."ty asi budeš v tom, aj pred tým si to takto mala" ....a testy mi vyšli pozitívne....takže aj to môže byť jeden z príznakov...ale nemusí no...teraz je také obdobie na chorobu len...zázvorový čaj s citrónom a medom to istí 👍

katka1st
5. okt 2017

@emasss111 ani nie týždeň, testnem sa ešte po víkende, snáď sa už budem cítiť aj lepšie 🙏🏻

saskia00721
5. okt 2017

Baby prosím vás neviete či je možné že mi test začína ukazovať slabú druhú čiarku až v prípadnom 6 TT? Pretože doteraz som si robila testy a všetky negatívne a teraz som si pre istotu spravila ešte raz keďže ma obchádza choroba a zvažujem návštevu lekára nech mi dá lieky a na testoch slabucka druhá čiarka ale to by som už musela byť v 6 TT a 4 dni. Termín u gynekológa mám 16.10 skôr ma nezoberie a neviem čo to má znamenať teraz

annie89
5. okt 2017

Ahojte, kočky snažilky 🙂
Tak sa hlásim aj ja ku vám...
V máji tohto roku mi gynekologička na podrobnej cytológii zistila vraj nadmerné zvýšenie HPV, a ja v strese a panike čo robiť, som súhlasila s očkovaním... prvú vakcínu som vybrala, ale narobila mi v tele viac škody ako úžitku. A tak začalo dlhé pátranie na nete s množstvom článkov o týchto vakcínach. Gynekologička ma presvedčila, že aj napriek tomu, že plánujeme bábätko, nemusím sa vakcín báť a treba ich vybrať. S inými či zahraničnými gynekológmi som sa po radení dozvedela, že v takomto prípade je lepšie vakcíny nedobrať (kvôli zlým výsledkom, ktoré vraj boli dokázané) a snažiť sa nadalej otehotnieť. Existuje vraj viac prípadov, kde HPV zmizlo skôr po pôrode ako po vakcínach 🙂 a tak sa snažíme, hoci zatiaľ bez úspechu...

korpiklaanka
5. okt 2017

@saskia00721 Áno... Je to úplne možné...

korpiklaanka
6. okt 2017

Dievčatá. Dnes je SVETOVÝ DEŇ ÚSMEVU. 😀 A hoci nie každej z nás sa už vytúžený cieľ splnil, prajem Vám všetkým 1000 dôvodov na radosť a úsmev a predovšetkým ten JEDEN. 👶Ale ten si niekto pre nás šetrí pod vianočný stromček 😍

emasss111
6. okt 2017

@korpiklaanka ďakujeeeeem.....ja verím, že o mesiac budeš mať ty ten najväčšíííí dôvod na úsmev.....strašne ti to prajem 😇