Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@emasss111 No aj mne prišla presne po 5 týždňoch 🙂 Dovtedy sme na tom ešte boli rovnako 🙂 ďalšia 28 dní a potom 31 dní. VIem, že to je normálne, že sú ženy, ktorým to skáče viac, ale u mňa to predtým nebolo zvykom. Meškalo mi to aj týždeň, ale len pri chorobe a antibiotikách, na to som takto reagovala, ale inak presne 28, 29 dní. Ale tak uvidíme 🙂 Ja by som bola rada, keby sme si to doniesli z mini svadobnej cesty. Pre choroby sme v lete nikde sami neboli. Mali sme ísť do Dunajskej Stredy do welnesu, lebo manžel mal ísť jazdiť na formuli do Orechovej Potôni a chceli sme to v lete spojiť s kúpaliskom a výletmi po okolí. Ale dvakrát sme to rušili. Teraz sme sa tam dostali a bolo perfektne...
@emasss111 ja som sa tiež bála pretože mne tiež včera nebolo skoro vôbec zle a mala som zlý pocit...už teda na moje pocity sa spoliehať radšej nebudem :D ja som prestala špiniť už týždeň, berieš duphaston? A neboj sa všetko dobre dopadne dr. mi dnes povedal že to špinenie keď bolo slabučké že to neznamená nič, maternica a krčok sú prekrvenejšie horšie by bolo keby sa valila krv. 🙂 tak sa neboj budem na teba mysliet a daj vedieť ako si dopadla ;)
@amerys ja som dnes po cca týždni opäť trošku zašpinila.....proste do hneda sfarbený výtok....ale bolesti nemám žiadne....len tie prsia ma trošku zneistili....doteraz boli napäté...a dnes sa mi zdajú menej napäté....a možno trošku splasnutejšie ☹
hej viem, že krvácanie ako také je horšie...to našťastie som nemala.....ale človek má aj tak strach....o dáke dve hoďky už by som mala byť u lekára....tak drž palce potom....jasné, večer napíšem, ako som dopadla....
Ahojte baby....tak sa hlásim spokojná a šťastná 🙂 u doktora všetko OK....podľa sona som 7tt+0 (podľa MS o deň viac, ale doktor vravel, že to je v pohode..ani sono neni na milimeter presné)...srdiečko krásne bilo a plodík mal 0,96 cm 👶
ak ste počuli dáky veľký rachot, to mne tam kameň z srdca padol...neskutočne som sa bála 😢 ale teraz už je dobre 😇
predpísal mi pre istotu Duphaston a Ascorutin, tak budem poctivo brať 🙂
o tri týždne na kontrolu a rovno mi budú robiť odbery 🙂
Tak v sobotu bude 28 DC a v sobotu rovnako ideme na veľkú rodinnú oslavu s tancovačkou do rána 🙂 Piť nebudem, len tak decentne, ja aj tak alkoholu veľmi neholdujem v poslednej dobe, je mi z neho veľmi zle aj keď si myslím, že tehu nie som. Včera sa mi však stalo niečo čudné. Dostala som do podbruška dva silné kŕče, ale také, že ma normálne skrčilo od bolesti. Neviem čo to bolo. Mali ste niekedy kŕč v lýtku? Tak presne to sa mi stalo. Inak som sa rozhodla, že v ďalšom cykle sa už na to tak upínať nebudem. Budem mať aj veľa práce tak na to nebudem aspoň myslieť. A hádam sa nám podarí. Však keď to vyšlo vtedy na prvý raz, asi nebudeme mať problém s plodnosťou :- )
@korpiklaanka Ahoooj.....držím silno palce, aby mrcha už nedošla......a v sobotu si si našla dve čiarky 😉 no kŕč v lýtku poznám....ale v buršku som niečo také asi nemala, neviem.....a tak nemohlo to byť uhniezďovanie???? 🙂
super prístup.....isto s plodnosťou problém nemáte, keď ste to vtedy dali na prvú šupu 👍 ono to príde vtedy, keď to má prísť, uvidíš 😉
ja som inak asi trochu šiši...ale včera aj dnes ráno som hodila "tyčku" 😨 a normálne sa z toho teším 😅 beriem to tak, že hcg stúpa ako má a všetko je OK 😇
@emasss111 Aj ja by som sa z toho tešila 🙂
Aj ja by som sa tešila 🙂 mrska by mala prísť o dva dni...snáď nepride 🙂 snažili sme sa ozaj skoro každý 2 deň priemerne 🙂
ja už asi ani zdravá nie som. Ja som mala tak strašný sen túto noc... Som sa zobudila s krikom a najhoršie na tom je, že to mám stále pred očami, keď sa na manžela pozriem 😢 určite to súvisí s tým, že sa snažím otehotnieť, inak si ten sen vysvetliť neviem. Normálne mi je zle, keď si na to pomyslím a ešte horšie napísať, že o čo išlo.
Ahojte žienky, pridávam sa k Vám, tiež sa snažíme od júla. Tento mesiac sme trošku viac snažilkovali 😍 tak dúfam, že úspešne. Najradšej by som testovala už teraz 😅 aj keď viem, že budú ešte snehobielé testíky. Dušíka mi pravdepodobne ukáže najskôr 2. - 3. novembra. Tfuj Tfuj nech sú tam koľajnice 🙏
@kvietocekmaly @catallea
baby držím palce, aby ste si našli dve čiaročky ......dúfam, že nás tu budete informovať 😉
@korpiklaanka ☹ ale bol to len sen.....určite je to z toho snaženia...aj mne sa riadne divočiny snívali, kým sme sa snažili 🙄 inak hovorí sa, že keď žena otehotnie..zrazu máva také iné, živé sny....bodaj by to bol tvoj prípad a cez víkend ti testík ukázal //......veeeľmi silno držím palce 🙏
@emasss111 ti mavala moja starka. Ona v tehotenstve bola aj namesacna a sny mala take ze doslova nevedela rozoznat ci to bol sen. Ja mavam tu spankovu paralyzu... nastastie uz nie tak casto, ale je to divocina tiez... tak uvidime. Testovat budem asi az tak 31. Oktobra
Bože tak strašne nám to všetkým prajem nech sa vydarí do Vianoc 🙂 a tým čo sa podarilo prajem nádherne tehulkovanie a tíško s v dobrom závidím 🙂
@kvietocekmaly aj ja vám to baby z celého srdca prajem, fakt 🙏
ozaj testovať kedy plánuješ? 😀
no my sme včera snažilkovali 😉 15.DC, ovulka podľa ultrazvuku, pocitovo až dnes. Uvidíme čo z toho 🙂 len neviem či výsledok poistiť ešte aj dnes
@emasss111 ďakujem 🙂 testovať až keď bude meškať mrska 🙂 zajtra by mala prísť, zatiaľ bez príznakov 🙂 ale nejdem sa haluzit Bo naposledy meškala vyše 10 dni a nič z toho :(
@kvietocekmaly tak snáď bude cez víkend dôvod na oslavu 👍
@emasss111 dakujeeeeem 🙂 keď nepride do asiiiiii stredyyyyy pôjdem kúpiť test 😎
tak ja som to nevydržala a testla, aj keď som vedela, že testík bude snehobiely, a ako inak, tak aj bolo 😒 ale to pokušenie je veľké. Musím ešte počkať. Momentálne som 23DC a tak tipujem, že dušíka by mi mohlo teoretický ukázať na 31DC (3.11.), nech bože dá 😅 môj drahý má 5.11. 30tku, tak by dostal pekný darček 😍
Ahojte 😉
tiež sa chcem pridať, hoci vidím, že vy sa tu už všetky poznáte.
Štvrtý deň meškajúcej hoci vzdy ukážkovo presnej menštruácie. Dnes však už kupujem test. Je to podľa vás skoro alebo v pohode čas na testovanie? Všade čítam niečo iné, tak sa chcem poradiť. Ďakujem. 😉 ♥
@annie89 vitaj 😘 vies u niekoho je to skoro. Ja som mala ducha ledva ma 35 den cyklu... u niekoho sa objavia dve kolajnice ako svet. Testuj!
@catallea my mame zasa obaja zaciatkom novembra meniny. Tiez by to bol pekny vzajomny darcek 😃
@korpiklaanka ďakujem za radu. Otestujem, uvidím. Máš pravdu. 😉
@emasss111 mala som trošku náročnejšie týždne a ani som si neuvedomila, že meškajú... Až keď som včera pozrela kalendár a zistila, že už štvrtý deň nič. 😅 Neboj, tiež, by som už prvý deň nedočkavo testovala 😂
Dnes má zvláštne pichá v podbrušku, do toho z ničoho nič nádcha... Je to masaker, takéto očakávanie. Pre istotu som dnes vysadila všetky tabletky, ktoré bežne užívam a nie sú určené tehotným ženám 😅
Určite sa zajtra ráno po testovaní ozvem. 😉

@amerys Ahoj....tak super gratulujeeeeem, teším sa s tebou, že je všetko OK 😉 viem si predstaviť, aký kameň ti padol zo srdca 🙂
dúfam, že aj mne padne....ja idem pred obedom za lekárom....ale som v hroznom strese.....ráno som opäť trošku špinila...a mám dojem, že už nemám tak napäté prsia ako ešte pred pár dňami....bojííím sa ☹
ozaj teba to špinenie ešte trápi, či už prešlo????