Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@annie89... nevadiiii, další cyklus bude úspešný 🙏
Po spineni a menzese ani stopa. Aspon teraz. Manzelovi som ale nic nevravela. Bol trosku smutny ze sa zasa nepodarilo, ale nejdem mu davat falosnu nadej. Ale kiezby ten menzes neprisiel. Uvidim do konca tyzdna a ak nepride, potom budem testovat...
@korpiklaanka Ja tiež plánujem testovať 2-3 novembra, držím nám silno palce 🙏 😉
@korpiklaanka treba myslieť pozitívne 🙏🏻Verím že sa budeme o chvíľku s tebou tešiť všetky 😊
@catallea tak dufam ze tu bude zaplava dvoch ciarociek 🤣
V to dúfam aj ja 😬😬
@kvietocekmaly ja kebyze mam test tak hned nedockavo testujem. Ale nemas cas ist chvalabohu ani do obchodu. Ako aj v maji. Najprv menzes tak rrku nevydarilo sa a nakoniec aj tak tehu. Sice nevyslo ale nikde nie ne napisane ze teraz to tiez musi tak dopadnut 😄
@korpiklaanka no veruze aj ja 🙂 ale nechcem sa moc haluzit, Bo naposledy tiež meškala a nič z toho :( a ty si teraz len spinila? Joj bodaj by to vyšlo, to by boli krásne Vianoce 🙂 úplne viem ako by sme to oznámili 🙂
@kvietocekmaly my sme boli v sobotu na oslave a dako ma zacalo boliet brucho, tak som supla tampon, reku nech nie je hanba v bielych gatiach a tak som zistila po oslave ze sa teda asi menzes rozbieha... ale nebyt tamponu tak to ani neviem pravdepodobne. odvtedy nic. Ani naznak.... dnes je 30 DC
@korpiklaanka ja mám 34dc...kedy ideš kúpiť test? 😊😊 aj my sme boli na oslave v sobotu, sranda 🙂 ale tiež mám v kabele preistotu tampóny pohodene 😅😅
@kvietocekmaly neviem. Bojim sa toho dost... pockam do konca tyzdna ci nahodou menzes nepride ...
Neznasam toto cakanie a tie navstevy toalety... 😢😭
@korpiklaanka ja tiež počkám do konca týždňa 🙂 to čakanie je teda blbe, ale Môžeme byt ešte radi že sa snažíme od leta, že nie dáke 3 či viac rokov, to musí byt veľmi ťažké na psychiku. A príznaky dáke máš?
@kvietocekmaly ano... ja mam svagrinu co sa dlho snazi, aj na umelom bola a potratila. Mne kazdy vravel, nestresuj, tebe sa to nestane a stalo 🤔 priznaky nemam. Ale minule som mala a kramy prisli 🤣
@korpiklaanka fuuuu...to muselo byt ťažké u teba aj svagrinky...:(...niekto otehotnie ani nevie ako či dokonca z “kvapociek lásky “ a ti čo sa snažia to dako hneď nejde 😕 keď som kedysi rozmýšľala nad tým že budeme mat babo, tak som myslela že proces otehotnenia bude ľahší a rýchlejší 😀 na prvú supu že to vyjde 😎 a nič 😈 ale dame to do Vianoc určite 🤰❤👶
Ahojte. My sa snazime uz rok a pol, s tym, ze v marci som potratila. Od vtedy si sledujem ovu, zatial nic. Teraz som piaty den po pozitivnom ovu teste tak dufam, ze sa to uz teraz podari. Babo je teraz moja priorita. Drzme si vsetky palce.
@korpiklaanka tak ešte je nádej? och bodaj by to vyšlo 🙏
@emasss111 áno, ešte je nádej. Bolo to chvíľkové špinenie, odvtedy nič...
tak to vyzerá veľmi nádejne potom...aj ja som mala trošku špinenie pár dni pred očakávanou mrchou a nakoniec tehu 🙂 strašne moc moc moc ti to prajem 😉 si písala cez koncom týždňa testneš, však?....jaaaj bodaj by to boli dve čiarky 🙏
Baby dnes má prísť MS teplota 36,9 mala by byť nižšia či vyššia?
@emasss111 ved ja som pri prvom tehu myslela ze mam menzes. Dva dni normalne behala s tamponom. Na tampone boli vzdy stopy spinenia ale nebolo toho tolko aby to vobec dosiahlo nohavicky. A teraz je to tiez tak. Tak uvidime...
@korpiklaanka tak všetky ti tu držíme palce, aby boli z toho // 😇 ...dá sa vydržať netestovať hm? 😀
@korpiklaanka tak ja som to nevydžala a dnes (28DC) som testla. Dušíka som tam očami tisla ale nič, biely biely biely 😒 skúsim testnúť ešte 31-33DC.
Pozerám, že ty máš celkom dobre našliapnuté, tak silno držím päste, určite daj koncom týždňa vedieť ako testík 🤰
@emasss111 nemám doma test. tak sa to dá vydržať 🙂
@korpiklaanka tak klobúk dolu, ja by som bola asi hneď v drogerke, resp. lekárni 😀 máš fakt pevnú vôľu 👍
@korpiklaanka držím silno palce! 🙏
@emasss111 To nie je pevná vôľa ale zlá pracovná doba 🙂

@korpiklaanka joooooj, ale myslíme pozitívne....baby mne mešká 3dni a brutálne má boli celé telo, hlavne krize...tak uvidiiiiime 🙂