Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
Ahojte baby, hlásim sa po dlhšej dobe, dnes som bola na 1.kontrole u dr, som 8w4d 🙏🏻Všetko je zatiaľ tak ako ma, sem tam sa mi objaví slabulinké spinenie, tak som sa dnes ukludnila, že je všetko Ok,chcem Vám všetkým poďakovať za pozitívne správy a podporu, naozaj mi to pomohlo v najťažších chvíľach, aj keď som sa najprv bála napísať , strašne som v konečnom dôsledku rada že som sa odhodlala a vyliala si tu svoje srdce, ďakujem za toto fórum🙏🏻Tehulkam prajem veľa pohody a úspešne zakončenie a snazilkam posielam veľa pozitívnej energie, budem Vám všetkým držať silno palce a sledovať vás ako sa máte, nech Vám všetkým snazilkovanie prinesie vytúžene // ❤️💙Pozdravujem vás
@emasss111 presne. Ja verim ze to je z toho dovodu; aby sme mali babatko... vies. Ja som mala v tej praci sikanu. Doslova. Pred rokom som sa psychicky zrutila a skoncila na antidepresivach a bola som zavisla na tabletkach od spania. Dnes som bola zasa na koberceku, kebyze sa velmi plazim po zemi tak ma vezme spat. Ale chcem to? Musim si vycistit hlavu a uvidim. Ale neviem ci by to bolo mudre
Apropo. Dnes 9 den menzesu... 😭😢 uz je to aj na kona vela
@katka1st wau...si vydržala doteraz čakať na kontrolu?....ja som 9tt+4 a druhá kontrola ma čaká v piatok....na prvej som bola pred vyše dvoma týždňami, aj to som šla neskôr, ako som chcela...ale lekár mal dovolenku 🙂
tak držím palce, aby celé tvoje tehu bolo bezproblémové 😉
inak aj ja semtam zašpiním....niektoré ženy asi tehu bez tohto mať nemôžu 😅
@korpiklaanka pfuuu, tak ak si to mala také hrozné v práci, tak sa asi niet čo diviť, že si zatiaľ neotehotnela..a ktovie či si aj o prvé bábo neprišla práve kvôli tomu teroru v robote ☹ asi je fakt lepšie, že si doma oddýchneš a nájdeš lepšiu prácu....no a šéfovi sa vykašli, nech si hľadá náhradu 👍 ak si musela byť kvôli tej práci na liekoch, kašli na peniaze...tie boli, sú aj budú..trošku sa uskromníte, ak sa ti dá, choď na podporu, to tiež nie je zlý peniaz, alebo aspoň na PN...a o pár mesiacov si isto nájdeš lepšiu prácu.....ak ovšem nebudeš tehu 😇
@korpiklaanka 9.deň...a silné to máš???....možno len dáky hormón uletel....snáď sa to dá do normálu..a možno je to je z tej práce hlúpej a stresu 😖
@kvietocekmaly a robila si si iba jeden test? neskusala si aj inu znacku? lebo 10dni je uz dost, ale tak mohla si mat posunutu ovulaciu. v kazdom pripade drzim päste 🙂 este nieje nic stratene 🙂 mne by mala prist zajtra, tak som zvedava.
@korpiklaanka asi to ma vsetko takto byt a ked hovoris ze v praci si mal sikanu tak to iste nerobilo psychike dobrotu. Tak ako pises , teraz budes mat klud a iste sa aj babo podarí 🙂
@emasss111 4 dni som spinila a teraz 6 den krvacam. Uz mam toho dost 🤔 ale uz bude klud. Sice menej penazi, ale klud 😃
@korpiklaanka presne takto mavam MS ja. Styri dni spinenie a potom normalne 7 dni MS cize do kopy 11 dni. Je to dost vela si myslim.
@krumpel ja som tak nemavala. Este asi nie som po potrate a cisteni v poriadku. Aj sa mi cyklus predlzil na 31 dni ...
@ifpif robila som si od dr max lady test tuším...ešte mám jeden tak vyskúšam ak mrska nepride...dnes nám 41 dni od mrsky...ďakujem veľmi pekne, snáď ani nepride a budem tehu 🙂 držím palce, daj určite vedieť 🙂
@korpiklaanka peniaze zas nie sú všetko..sú dôležité, ale nie najdôležitejšie..a pokiaľ máš kde bývať a čo jesť, tak pohoda 😉 oddýchneš si fyzicky aj psychicky a pôjdeš rovno na materksú, dúfam 😇
@emasss111 ja stale verim ze sa to stalo z nejakeho dovodu... ja som teraz aj rada, ze tam uz nepracujem. Aj ked je to tazke, lebo tam robi manzel a mamka. Ale dako to zvladneme.
@korpiklaanka aj oni majú taký teror? alebo oni sú na inej pozícií, ako si bola ty?...teraz hlavne oddychuj....blížia sa sviatky, rieš darčeky, domácnosť, pečenie a tak....užívaj si to zatiaľ 😉 zvládnete, uvidíš a presne ako píšeš, časom zistíš, že to tak jednoducho malo byť 👍
Zienky ja ešte v sebe mám takú nádej že by to mohlo vyjsť len mám nízke hcg tak to test nezachytí...snáď o týždeň budú dve čiarky ak mesiačiky neprídu 🙂 Abo si len tak namyslam aby som nebola sklamaná
@kvietocekmaly a na gynde si nebola?🙂
@emasss111 zatiaľ nie 🙂 gyndu mám 200km ďaleko 🙂 ale idem domov na budúci týždeň, takze ak mesiace nedôjdu idem isto k nej a uvidíme čo to 🙂 ale možno dovtedy sa objavia dve paličky Abo aspoň dusik 🙂
@kvietocekmaly wau....aj ja som tak ešte pred 3 rokmi mala....ale už som si ženského dala bližšie....už je len 45 km odo mňa 😅 tak želám ti, aby to boli radšej // 😉
@emasss111 eeejha takze si niečo take zažila? Môžeš mi to opísať prosím? 🙂 ďakujem pekne, snáď to vyjde
@kvietocekmaly ale ja som myslela len to, že som mala gynekológa tak ďaleko kedysi 🙄 inak nemám veľmi skúsenosti s meškaním mrchy....u mňa to vždy bolo tehu...síce raz mi mrcha meškala...tuším aj mesiac, keď som bola na diéte takej drastickejšej 😝
@emasss111 jaaaaaaj 😅 som ja trdlo 😂
@kvietocekmaly ja mam známu, ktorá už mala tehotenstvo potvrdené aj ultrazvukom a stále mala testy negatívne. A normálne vynosila babo. Všetko je možné. Ale verím že ti za pár dní nabehnú //. Ja som zatiaľ nedostala (klop klop klop). Uvidíme. Niekedy mávam aj dlhší cyklus tak aj to je možné. Bodaj by neprišiel ale.
@krumpel ahojky 🙂 skús lepšie odfotiť 🙂
@ifpif je to veľmi zaujímavé...niektorej žene vyjdú 2 // hneď , niektorej neskôr, dokonca až po dlhom vynechaní menštruácie, niektoré dokonca menštruujú prvé týždne či mesiace...o dalších prípadoch ani nehovoriac...nikdy mi mesiačiky nemeškali keď tak tak iba 2-4 dni ale zrazu keď sa snažíme o mimi to byva viac ako 10 dni....baby dnes je to už 42. Deň od poslednej menštruácie...je to zvláštne...štvrtok piatok robím test 🙂 držím ti veľmi palce aby mrcha nedošla a aby ste mali pod stromčekom a bruskom ten najkratší darcek 🙂 🙏👶

@korpiklaanka Ahoooj...čítam, že si dostala výpoveď ☹ ale tak ak si mala stresovú prácu, tak ti to možno aj padne vhod a otehotnenie bude jednoduchšie 😉 aj keď viem, že dnes je to bez práce a peňazí ťažké....ale ak si to môžeš dovoliť, oddýchni si pár mesiacov a verím, že potom žiadna robota, ale rovno materská 🙏