icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

korpiklaanka
8. nov 2017

dievčatá, ja som vám vďačná za podporu, hoci som si tu vylievala srdce za stratu zamestnania a nie za otehotnenie... ďakujem Vám. Každý deň mi dávate nádej, že všetko dobre dopadne

ifpif
8. nov 2017

@kvietocekmaly dakujem 🙂 mne zatial neprisiel. ale niekedy mavam aj dlhsi cyklus takze zatial ani neberiem ze meská.

kvietocekmaly
9. nov 2017

Babyyyy ako sa máte ako sa darí? Mne mrska stále nedošla...zajtra ráno testujem 🙏🙏🙏

emasss111
9. nov 2017

@kvietocekmaly dobre, i keď trošku nervózne pred zajtrajšou kontrolou (mala by som byť na začiatku 10tt), ale verím, že všetko bude OK....dúfam, že zajtra tu hodíš foto // 😇

korpiklaanka
9. nov 2017

@kvietocekmaly dobre. Od pondelka bez roboty, ale ani jeden den ma nebolela hlava, ani jedenkrat som si nemusela merat tlak co mi bolo na odpadnutie a ani jedenkrat ma zo stresu neklepalo, tak vlastne vyborne 🤣 a dnes bude konecne tutu mutu lebo skoncila mrcha a mozeme sa zasa snazit

kvietocekmaly
9. nov 2017

@emasss111 určite všetko dobre dopadne, som si istá 😎 joooj bodaj áno a nájdete si tu fotku s // ❤

kvietocekmaly
9. nov 2017

@korpiklaanka Wau, tak to ta práca bola potom iný zaberak 😕😲 verím že tato zmena prinesie bábätko 🙂

krumpel
9. nov 2017

@kvietocekmaly dufam, ze rano nas tu vsetky privita test s dvoma ciarkami, mne asi zacina mrcha takze tento mesiac zase nic. A mala som zopar testov so slabimi duchmi, ale asi to boli iba kanaliky. Dalsi mesiac zacinam bez testov, ani ovu ani tehu testy uz nebudu. Ak to ma byt tak to pride aj bez toho mojho prehnaneho sledovania.

korpiklaanka
10. nov 2017

@krumpel ja tiez tak. A myslim ze nam to coskoro vyjde. Ja v to proste verim

kvietocekmaly
10. nov 2017

Tak zienky zase nič :( 44. Deň cyklu a test negatívny :(

krumpel
10. nov 2017

@kvietocekmaly u mna to bolo aj prvykrat tak. Snazili sme sa osem mesiacov, sledovala som si vsetko co sa len dalo. Potom sme si povedali, ze na to nejdeme tlacit ked to nejde, ze aj tak sa ideme stahovat do noveho bytu. A presne vtedy ked sme sa na to vybodli sa nam zadarilo, ale zial nevyslo to a v 10 tt som potratila. Tak snad to bude aj teraz tak a uz nezazijeme ziadne slzy nad bielym testom. Myslim si, ze ti mozno neprebehla vobec ovu ked ti tak meskaju.

ifpif
10. nov 2017

Ahojte, tak hlásim 1DC. Od utorka meškali ale dnes ráno prišli. Tento mesiac je mesiac meškajúceho menzesu tuším. Ale nevadí, nabuduce sa podarí. Aj keď u nás musíme snaženie pauznut, lebo manzel ma zdrav.problemy a nevedia prísť na to co mu je tak ho čakajú rôzne vyšetrenia a na sex ani nepomyslí, čo je pochopiteľné keďže ma neustále skoro bolesti. Takže do Vianoc asi nestíhame. Ale zdravie je na prvom mieste.

emasss111
10. nov 2017

@kvietocekmaly nieeee, som dufala, ze budu dve ciarky ☹ a mrcha vobec nedosla? tak snad na gynde zistia, kde je problem ....ale este stale do Vianoc mozu byt //, drzim palce 🙏

krumpel
10. nov 2017

Aj ja hlasim 1 DC. Co uz. Ideme sa snazit dalej.

kvietocekmaly
10. nov 2017

Veľmi som sklamaná :( mrcha stále nič...vo štvrtok idem na gyndu ...nejde mi to do hlavy...vždy mi mrcha dosla presne a čo sa snažíme 4 mesiace o babo tak meska ...dlho meska...:(

kvietocekmaly
10. nov 2017

Verím že další cyklus bude pre nás všetky úspešný 🙂 len mne sa asi musí dať telo do poriadku...ak nie je za tým meškaním dačo iné :(

korpiklaanka
10. nov 2017

@kvietocekmaly mne tiez chodila presne a teraz si zo mna robi srandu a furt si meska 🤣

krumpel
10. nov 2017

Mne sa po cisteni po potrate praveze cyklus upravil. Ovu mavam neskorsie nejaky 18 den a cyklus mam 32 dnovy. Tiez od cistenia bolestivu ovu.

kvietocekmaly
11. nov 2017

Jeeej ďakujem za srdiečko 🙂 moje prvé 🙂
@korpiklaanka ináč to je ako naschval 😠😅

@krumpel to je fajn že sa cyklus upravil, ja ho mám dako divný :( uvidím čo povie gynda 🙂

Dnes som ináč asi všetko čo mame doma zjedla 😅😅😅

kvietocekmaly
11. nov 2017

Inak čo je dosť divne, tak dosť často mi je akokeby na blinkanie, ale len cítim akokeby dačo chcelo zo mna vyjsť von ale nedovolím to 😀 akokeby som mala ísť blinkat ale zastaví sa to niekde v trubici 😅

krumpel
11. nov 2017

Bodaj by to bolo tehu a myslim si, ze to by uz bol test pozitivny, ale bodaj by. Som sa mylila. Ja som 7z rozmyslala aj nad nejakymi dokladnejsimi vysetreniami. Hormonalny obraz a podobne len neviem ci s tym moj lekar bude mat pochopenie kedze od potratu som iba osem mesiacov. Pokial viem tak tieto veci riesia az ked sa vam vyse roka nedari.

korpiklaanka
12. nov 2017

@krumpel hormonalny profil robili aj mne v suvislosti so stitnou. To sme sa este ani nesnazili. Nastastie vsetko v poriadku

krumpel
12. nov 2017

Mne nerobili zatial nic, ale pokial mi ovu testy ukazu, ze ov7 je kazdy mesiac a vtedy sa aj snazime a stale nic tak si myslim, ze niekde problem bude urcite.

korpiklaanka
13. nov 2017

Dievcata. V januari nastupujem do novej prace. Co by ste robili na mojom mieste? Stale sa snazime o babo. Co by ste robili na mojom mieste? Trosku pockat. Alebo to proste nechat tak na toho hore? Dievcata poradte

sophinka17
13. nov 2017

@korpiklaanka ja by som sa snazila dalej. bohuzial to niekedy moze trvat dlhsie, ako tu clovek moze vidiet a preto by som to neodkladala. moj osobny nazor 🙂

emasss111
13. nov 2017

@korpiklaanka a o akú prácu by sa jednalo?....tak teraz budeš dva mesiace doma, možno sa podarí 😉 a ak nie....no ťažko radiť....ak si môžeš dovoliť byť doma, ostaň doma...ale zas uvidíš aj ako ti bude doma.....či sa nebudeš moc nudiť a tak.....ale zase ak by si nemala stresy v práci a nebola by moc fyzicky namáhavá, tak ja by som asi šla do práce 🙂 ale to je len môj názor 😇

emasss111
13. nov 2017

@korpiklaanka aha, ty si sa asi pýtala, či sa snažiť o bábo čo? 😀 tak to ja by som sa určite snažila...nikdy nevieš, kedy nastane tá správna chvíľa 😉

korpiklaanka
13. nov 2017

@emasss111 @sophinka17

Malo by to byt miesto recepcnej. Maly hotelik, kratky a dlhy tyzden, ziadne nocne. Vyborny kolektiv. Odporucila mi kamaratka a byvala kolegyna. Aj oni da dlho snazili a nedarilo sa. Zmenila pracu. Vraj je tam klud a dostala sa do takej pohody ze otehotnela. Mala by som ist vlastne namiesto nej.

Ak si nic nenajdem. Pracu urcite zoberiem. Aj ta u ktorej som robila pohovor je moja byvala kolegyna. Chcu ma tam, nakolko okrem recepcnej by som robila aj reklamu pre hotel a promo. Co by boli zasa peniazky navyse. A hotelov ma viac. Dalo by sa nieco vymysliet.

Asi to necham na toho hore. Mozno sa nam zadari uz teraz a ani nenastupim a ak nie, pojdem pracovat a uvidi sa. Ked uz tam nastupim, chcela by som vsak aby mi materska isla z toho platu nakolko je trosku vyssi. Tak by sme si mozno dali oddych na nejake tri mesiace. Zarobim menej ako v tejto robote ale na paske je to viac.

emasss111
13. nov 2017

@korpiklaanka tak to by som určite zobrala....vyzerá to byť fajn...a keď vieš, že kolektív je OK, aj práca a žiadne nočné (čo je dosť dôležité podľa mňa), tak nemáš prečo váhať...a skúšať, skúšaj....veď aj keby sa podarilo...na pár mesiacov by si mohla aj nastúpiť...a to by sa ti už zrejme materská počítala z nového platu 👍
veď ono to tak aj všade radia....zmeniť pár dní pred odchodom na materskú prácu, alebo prac.pozíciu s vyšším platom....potom to počítajú z tohto 😉

kvietocekmaly
13. nov 2017

Zienky tak si predstavte že dnes mrcha dosla...takze ideme ďalej 😎❤ a posledné dni mám take pohnútky či si nedáme pod stromček psíka 🙂 trosku iné milé starosti 🙂