Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@kvietocekmaly prečo nie 👍 a nad akým psíkom uvažujete?
@kvietocekmaly ja mam takehoto drobca 😍
@korpiklaanka uzasnyyyy ❤
@emasss111 vieš čo ridgeback, už som mala dvoch tak ním mám blízky vzťah 🙂
@kvietocekmaly ridgeback....wauuu....ale to asi bývaš v dome, či?....jeden kámoš mal....ale ešte keď to bolo štena, tak sa to hralo so mnou tak divne, že som mala pocit, že ma chce zožrať a celé tričko mi ten malý beťár potrhal...normálne ho kamoš mal problém dostať odo mňa 😅 asi som sa mu nepáčila 😂 ale inak neskutočné krásne psíky 😍
@korpiklaanka jeeej aké "mojkadielko"...a ako mu musí byť fajn pod tou dekou 😍
@emasss111 to je moje chlpate antidepresivum
Ja by som robotu brala urcite. Budes mat hlavu uplne inde, nebudes mat cas mysliet na tehu a vtedy sa zadari. Ja ked som potratila tak sme si kupili psika, kedze som to velmi tazko znasala, ale nezaplnil tu prazdnotu ani on, ale uz by som ho nedala za nic. Nas je tiez taky divocak, strasne rad obhryza ruky 😀 je to stena takze zatial je to ok. Je to nas maly trhac.
Dievcata. Podla kalendara mam akurat plodne dni. Som zhruba niekede v strede cyklu. Kedze som vsak chora a mam zapal priedusiek, tento mesiac zasa nic... takze do vianoc to nestihneme.
@korpiklaanka jooooj ale možno ta choroba neublíži cyklu 🙂 podľa mna to môže aj tak vyjsť 🙂
Vianoce sú tu ale ozaj čochvíľa, veľmi rýchlo to letí 🙂 tých psickov máte úžasných 🙂 my sme sa rozhodli, že ešte asi počkáme, psíček má ešte čas 🙂
@korpiklaanka to je škoda, lebo mohol to byť pekný darček....ja si tiež myslím, že cyklu by to vadiť nemuselo...ale zas človek keď je chorý, tak asi posledné načo myslí, je ťuťu muťu s partnerom 🙄 a možno to vyjde tesne pred sviatkami a dáte si novoročný darček 👍 určite to príde v ten správny čas, uvidíš 🙏
Dalsia tehulka v mojom okoli a ja zase v slzach.
@krumpel toto uplne chapem. Poplac si. Je to normal. Nedrz to v sebe. A zajtra vstan s tym, ze to male babatko co je na ceste je majacikom nadeje, ze zivot si vzdy najde cestu 😘😘😘
Su to strasne stavy. Ono to neni o tom, ze by som im nedopriala, boze chran, len pride taky naval lutosti, neskutocny.
@krumpel ver ze to poznam.
Piaty den choroby v teplotach a priedusky si piskaju vlastnu melodiu. Netusim kedy bola ci este bude OVU, ale podla aplikacie mala byt vcera. Zvladli sme aj tutu mutu, ze co keby nahodou. Uvidime ako to vsetko dopadne. A vy ako dievcata?
Ja ocakavam ovu za nejaky tyzden takze uvidime. Vcera som vyhadzovala tehu testy, ktore som si robila pred zacatim poslednej ms to je asi tyzden do zadu a boli tam slaby duchovia, ale okom viditelne takze neviem ci to bolo to biochemicke tehu ci ako sa to vola alebo co. Uz mam pocit, ze som zrela na psychiatriu niekedy 😀😀😀😀😀 aaale dala som si zavezok, ze si idem mysel zamestnat niecim inym a od zajtra sa ucim korculovat a idem si skusit spravit vlastny kvasok, a potom sa idem ucit piect kvaskovy chlebik 😀😀😀😀😀
@krumpel ja si tiez teraz zanestnavam hlavu pisanim. Mam rozrobene nejake projekty. Aspon si privyrobim ked som bez roboty a uz sa tesim na vianoce hrozne moc 🤗🤗🤗
Ja akosi prestavam myslieť na babo a plodne neplodné...budeme sa ľúbiť kedy chceme a žiadne silenie...verím že to príde 🙂 pekný víkend zienky
@kvietocekmaly to je najlepsi sposob podla mna. Ja som cele plodne prelezala s horuckou
@kvietocekmaly ja som sa dnes zobudila s myslienkou, ze otehotniem hned ako nastupim do prace 🤣🤣🤣 skoda ze tento mesiac som bola chora. Malo sme boli spolu ale som uz tyzden taka nachladnuta ze az.
@emasss111 prisla mi pozvanka na pohovor. Teple miestecko na urade 🤣 len mam stale vo vnutri taky boj. Ze co chcem? Robotu ci dieta? Je to take cudne ked paralelne pracujem na babatku a zaroven aj na hladani prace. Ja viem ze nic nie je iste, ani robota a uz vobec nie dieta, ale mam taky zmatok v hlave a vravim si, ze pri mojom stasti sa to urcite podari vsetko naraz. Chapes ma? Desim sa toho ze nastupim do prace a o dva mesiace im poviem ze som tehotna. Jasne ze chcem dieta a najradsej by som otehotnela hned a do roboty ani nesla. Vsak vies ako to je aj s otehotnenim a s materskou v nasom state uz toboz... taky bordel mam v sebe
@luckanr waaaaaaw. Co by som ja za to teraz dala. Gratulujem a drzim palceky 😍😍😍
@korpiklaanka dakujem , ja tomu este neverím,az ked uvidím 😀😀
Keby mi to niekto.povedal este minulý tyzden tiez neverím drzim všetky palce nech sa co najskôr podarí!!🍀🍀🍀
@luckanr kiezby. Ja si simultanne hladam zamestnanie a snazim sa otehotniet. Uvidime co bude skor
@ajka32 ďakujem,dnes 13dpo 🙂
Aj mna to dost prekvapilo...😀
@korpiklaanka hej vravi sa ze je dobre sa zamerať aj na ine veci ,mne sa to az tak nedarilo... a robim v škôlke... drzim palce
Dlhšie som sa sem nedostala, preto gratulujem všetkým úspešným kočkám! 🙂
Zároveň sa chcem podeliť... už druhý týždeň mi je ráno čo ráno po raňajkách, zhruba do obeda, zle na vracanie... menštruáciu čakám o 5 dní, všetky testy negatívne, prsia boľavé, bolesti v podbrušku... Mali ste niektorá niečo podobné? Všetko by mi už aj nasvedčovalo tehotenstvu, ale tie negatívne testy... už mám pocit, že som si všetko vsugerovala... 😕

@korpiklaanka Wau to vyzerá super a hlavne kľudne 🙂 určite chod do toho 🙂 peniaze treba a verím že zmena prinesie bábätko 🤰