Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
1 DC. Stale som dufala trosku.
@korpiklaanka to mi je luto zlatik :( ja narozdiel od iných žien sa už neviem dočkať 1Dc nakolko som po kyrete 31.10.201 už sa modlíím konečne aby prisla a mohli sa snažilkovať
@linsss ja som tiez tak nedockavo cakala na mrchu po cisteni. Myslela som ze sa nam zasa hned podari, ale asi to tak ma byt, nakolko sa mi crta nova robota.
@veron_11 aj my sa asi zacneme snazit az v novom roku. Mala by som nastupit do prace, tak aspon skusobnu nech vydrzim.
@korpiklaanka a ako dlho si už po ?
@linsss takto pred 5 mesiacmi som bola na cisteni. Od septembra sa snazime a nic. A neviem co robit. Ked nastupim do prace ci sa snazit dalej alebo pockat aspon mesiac dva kym prejde skusobna. Na jednej strane, ked sa nedari moze to trvat este dlho. Na druhej strane urcite otehotniem hned ako nastupim do prace. Ale tak nebola by som ani prva ani posledna. Nam sa podarilo na prvy raz a myslela som si ze sa to podari aj teraz. A zatial nic. Tak som v dost blbej situacii.
@korpiklaanka Pozri nebudem ti písať , že čo ma prísť príde lebo sama som nedočkavá ale skôr ti napišem, že postrehla som ako si pisala , niečo ohľadom tej novej práce. Ak by som bola na tvojom mieste išla by som do tej novej práce určite a ak by prišli tie krásne 2 // nechala by som to na osud ako to zariadi . Ak by ma kvoli tehotenstvu prepustili tak by ma prepustili ak nie pracovala by som dovtedy dokedy by som vladala resp. dokedy by to zdrav. stav povoloval . Ale káždopadne dieťa je ten najkrajsí dar aký žena môže dostať a kašlala by som na celú robotu . Práca bola je aj bude . Dieťa človek nedostáva každý mesiac. 🙂
@linsss toto som potrebovala pocut. Navzdy si to zapamatam a v snazeni nepolavime 😘😘😘 dakujem. Toto bolo ako zoslanie z ducha, presne slova pre moju dusicku
@korpiklaanka :-* 🙏 som rada , že to pomohlo 🙂 ved nato tu sme aby sme si navzájom pomáhali. A ja verím tomu , že ak prestaneme tak cielene myslieť len na otehotnenie ( aj ked to je to najviac co si prajeme ) tak sa to podarí. Berieš nejake vitamínky ? ja mam kupení femibion len musim počkať na MsS kedy dojde a pijem alchemiku ...
..aa už som hrozne nedočkava už druhy den mam výtok včera a dnes doobedu ružvkasty a teraz je taky zlto hnedý snad je to konecne už zaciatok MS dnes som 28 den po kyrete....
@korpiklaanka škoda ☹ ráno som si na teba spomenula, že v tieto dni by ti mala (ale nemusela) dojsť mrcha....pamätám sa, že sme cyklus mali približne rovnaký....ale hlavu hore, spomínala si, že si bola chorá....tak to tak asi malo byť 👍 a @linss ti naozaj krásne napísala...počúvaj svoje srdce a snažte sa, keď nato bude chuť... neboj, do dôchodku sa ešte narobíš 😝
@linsss Áno, beriem Femibion. Dosť z neho priberám, ale čert to ber. Aj manžel užíva vitamíny. Ja osobne si myslím, že za to sa nám nedarí, že ešte stále nemám taký normálny menzes, ako som mávala pred tým. No možno to už také nikdy nebude. Nemávala som PMS, ani bolesti ani špinenie. Teraz mám PMS hneď po plodných, na 28 deň začnem špiniť a na 31 sa mi rozbehne menzes a trvá 6 - 7 dní. Takže ako keby som mala 10 dní krámy. Ale to môže byť aj zo stresu, aj zo zmeny, ktorou teraz prechádzam a verím, že všetko je tak ako má byť.
@emasss111 hej, krásne napísala. Hneď som si to napísala na nástenku, že dieťa človek nedostáva každý mesiac
@veron_11 co ma byt to bude a v spravnom poradi. Teraz mam prilezistos si este aj vybrat pracu a netlaci ma to ist do roboty. No o par mesiacov sa uspory minu a potom uz mozno nebude volne miesto pre mna. Tak beriem prilezitost a nechavam uz vsetko tak
ahojte 🙂 ja som tu neprispievala, ale bola som snažilka a chodievala som tu čítať príspevky. viete, tichá pozorovateľka :D
Ale chcela by som sa s vami podeliť o môj príbeh. Pred rokom som otehotnela. Mať bábätko je mojím snom už od mala. Ale ako rýchlo to prišlo, tak aj odišlo :( Podstúpila som kyret. Počkala som so snažením tri mesiace, ale bábo neprichádzalo a neprichádzalo. Brala som Inofolic, robila som si testy stále keď bola nejaká oslava a malo sa piť. toľko vyhodených peňazí :D robila som v jednom eshope na polovičný úväzok. Na hľadanie "normálnej" roboty som sa vykašľala, veď čo keď sa podarí, ako budem vyzerať v ich očiach. Ovulačné testy som si robila raz, aj to som nikdy nevidela dve krásne čiarky. Po roku od tehotenstva som sa na to všetko vykašľala. Dostala som sa do depresie, lebo kamarátka spolusnažilka otehotnela a na mňa to doľahlo :( Prestala som riešiť ovuláciu, pila som bez výčitiek, dala som si dokonca piercing do ucha :D bolo to niečo, čo som potrebovala, aby som sa pohla (aj keď to nedáva zmysel :D) v práci som dala výpoveď, dala som si oddych s tým, že sa pripravím na pohovory poriadne a nájdem si perfektnú prácu. Zrazu mi menštruácia meškala (mám 40dňové cykly) Až po štyroch dňoch som si spravila teh. test a bola tam. 🙂 slabá, ale predsa 🙂 Stále keď mi niekto tvrdil, že na to nemám myslieť, som mu v duchu vynadala. Myslela som na to každý jeden deň. Ale asi vážne ten "mámvritizmus" pomáha. Prajem Vám, aby ste sa aj vy na to vykašľali a našli si čoskoro dve čiarky na teste. aaa @korpiklaanka určite choď do práce, pomôže ti to. minimálne psychicky 🙂 Pekný deň Vám všetkým prajem.
Ahojte dievcata. Ja mam po ovu a teraz iba cakat ci mrcha pride alebo nie.
@krumpel dufajme ze nie. Sprijemni si cakanie. Ja dnes idem robit napriklad advent, ked uz je tak krasne.
Nasnezilo nam riadne. Tesiiim sa, musim si ist kupit snehule. V sobotu peciem medovniky 😀 aaa uz mi aj stromcek stoji, zatial iba so svetielkami, ale stoji 😀😀😀😀😀
@krumpel ja by som si tak uzila tuto snehovu nadielku, keby som nemala manzela sofera a nebol od piatej na cestach
Moj je casnik takze je tiez od osmej rana do jedenastej mimo provoz 😀😀😀😀
Ahojte, ja som dnes 21.DC,ale mam tušáka že tento mesiac to nevyšlo. Neviem prečo, nejak to tak cítim. Ale ako sa hovorí nádej umiera posledná. Uvidíme. Ale začala som chodiť na jumping (bola som skepticka voči tomuto cvičeniu, ale je to mega) a strašne sa vytesujem zo snehu. A už sa neviem dočkať ako cez víkend vyzdobim bytík a chystám sa aj na vianočné nákupy. Kedy začínate s pečením? Mne sa zdá ešte skoro, ale už veľa ľudí vypeka vo veľkom. Véd to by som do Vianoc ešte tri krát zjedla :D
@ifpif Ahoj.....aj ja som chodila na jumping jeden a pol roka, je to peckaaaaa...a strašne moc mi to chýba ☹ u nás to skončilo, pre slabý záujem....chodilo nás vždy len 6 a to bolo málo, cvičiteľke sa to neoplatilo....ale je to neskutočne dobrá vec na vybitie energie a pekne to formuje postavu 👍
aj moja mamina mi volala, že ide cez víkend piecť medovníčky....na mňa je to tiež skoro....ja budem piecť ten víkend pre Vianocami....síce dva dni len v kuchyni, ale ja si to užívam a viem, že bude všetko čerstvé heh 🙂
ale zdobiť bytík idem už budúci týždeň, aj som si objednala také krásne zimné posteľné oblečenie, tak sa neviem toho dočkať, ako v ňom budem chrapkať 😀 och sa dnes vytešujem ako malé dieťa, vonku sneží, zajtra ideme do hôr si oddychnúť a potom doma už vytiahnem vianočné výzdoby 🙂 no teším sa ako malé decko heh 😅
inak kým nedojde mrcha, nádej tu je vždy, držím palce 🙏

@veron_11 môžeš poštu