icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

annie89
21. nov 2017

@ajka32 @ajka32 Ahojky 🙂 tak to sme na tom úúúúplne identicky! Ach jáááj, no držím ti palce rovnako ako sebe 🙂 Snáď si tu o pár dní napíšeme aj s fotkami pozitívnych testov :P

ajka32
21. nov 2017

@annie89 joj kiežby, aj keď ja som už skeptik riadny 😀 aj v nedeľu som mala pocit ze už je ms ale zastavilo sa to, dneska opäť bolesti. Ale už nevestu jem, najskôr cez víkend a by náhodou nedošla 😉 držme si palce nech sme na vianky tehulee 😉

annie89
21. nov 2017

@ajka32 čo ješ? :D :D :D

ajka32
21. nov 2017

@annie89 netestujem, blbý mobil 😀 ale jem tak rôzne, väčšinou nejakú potravu 😂 nevestu nejem, zatiaľ 😂

veron_11
Autor odpoveď zmazal
ajka32
21. nov 2017

@veron_11 ja som mala dnes teplotu 36,8.trosku stúpla, včera bola 36,7,ale nemerala som cely cyklus a na tehu je to aj tak nízka podľa mňa. Ty máš aspoň teplotu peknú 😀 hlava sa točí aj mne, aj mám kyselinu riadnu v žalúdku ale to môže byť hocičo iné 😂 inak by som tiež bola kvalitný materiál na psychiatriu 👏

veron_11
Autor odpoveď zmazal
ajka32
21. nov 2017

@veron_11 ja budem najskôr cez víkend testovať ale myslím že aj tak dôjde dovtedy😉 a tiež daj vedieť ako a co, a manžel zlatý, môj neregistruje moje testovanie nejak 😀

annie89
21. nov 2017

@ajka32 už som sa zľakla, že nejaký nový typ redukčnej diéty :D :D

ajka32
21. nov 2017

😂

annie89
21. nov 2017

@veron_11
vítam ťa v klube paranoidných :D
Včera som googlila a vyšlo mi, že ak nie som paranoidná, tak to ešte môže byť mimomaternicové tehotenstvo alebo cukrovka.
Volím radšej tú paranoiu :D :D :D :D :D

veron_11
Autor odpoveď zmazal
emasss111
21. nov 2017

@korpiklaanka tak skús ísť na pohovor, zato nič nedáš a uvidíš.....aj keby ťa vzali, nemusíš to zobrať 😉 neviem síce o aký úrad ide, ale väčšina úradníckych miest je celkom v pohode....najhoršie je vybavovanie "stránok", ale ak by si ich nemala veľa, tak by nemali byť ani žiadne stresy 😀 ja robím na úrade už vyše 4 rokoch, aj muž je úradník a podarilo sa 👍
veď to to, že človek potrebuje robotu, peniaze, keď chce ísť na materskú...máme tu systém aký máme....určite vyskúšaj a rozhodneš sa na základe pocitov...aj keby si otehotnela 2 týždne po nástupe, tak teba to trápiť nemusí...oni si náhradu rýchlo nájdu a pre teba bude bábo to najdôležitejšie 😉 držím palce 🙏

emasss111
21. nov 2017

@luckanr gratulujeeeem....určite ti lekár potvrdí, že je všetko OK 😉 na 13dpo sú to krásne koľajničky 🙂 prajem pekné bezproblémové tehotenstvo 👶

korpiklaanka
21. nov 2017

@emasss111 tie moje zmiesane pocity nesuvisia ani tak s miestom. Ved ak si nic nenajdem, pojdem na tu recepciu od rana. Ale chcem sa vyhnut dochadzaniu. Ja mam zmiesane pocity celkovo s touto situaciou. Ale povedala som si co pride to bude, uvidime v akom poradi. Pri mojom stasti naraz a budem aj tak stastna. Druha vec. Prve tri mesiace su tak neiste, vsak to vieme. Nakoniec by to dopadlo ze nebude ani dieta ani robota. V piatok idem na ten pohovor a este jedno miesto sa obsadzuje na tom istom urade, tam som si tiez poslala ziadost. Je to urad prace 🤣

emasss111
21. nov 2017

@korpiklaanka tak tak, ako píšeš.....nechaj všetkému voľný priebeh a či príde najskôr bábo alebo robota, nechaj sa prekvapiť...možno fakt bude aj práca, aj príjem, aj bábo a to bude to najlepšie 😉 však v prípade, že nebudú žiadne komplikácie, môžeš do práce chodiť do 7. mesiaca 👍
držím palce na pohovore...potom napíš, ako bolo 😉

cukricek312
21. nov 2017

Ahojte baby... čo poviete? Podarilo sa nám ? 🙂

luckanr
22. nov 2017

@emasss111 🙏ďakujem🙏

lenkaaninka
22. nov 2017

Ahojte žienky dávno som sa neozvala tuším v septembri som tu bola. Vtedy som odišla z práce snažili sme sa o baby no nevyšlo a dostala som dobrú ponuku a vrátila som sa v 10 mesiaci späť do práce a baby sme odložili no neužívam antiku nič len prerusovany a dnes som mala dostať ms a nič len pred dvoma dňami hnedý hlienovy výtok a trochu s ružovým teraz. Test negat a horšie že od nedele mi je nonstop na vracanie aj z práce som musela domov tak piatok testnem. Prsia mám opuchnuté. Buď alebo.

lenkaaninka
22. nov 2017
korpiklaanka
22. nov 2017

@lenkaaninka No ja tam nič nevidím. Bohužiaľ, ale to ešte nič neznamená. Zo mňa si tiež takto cyklus urobil minulý mesiac srandu. 28 DC špinenie, ale len také na papieri, niekedy aj za celý deň nič, len ráno a trvalo to 4 dni, až potom prišla menštruácia. Tiež som si myslela, že som v tom. Možno že na teba niečo lezie a možno si naozaj tehu. Testni o dva dni, dúfam že bude čiarka

korpiklaanka
24. nov 2017

Dievcata. Nikdy som nemala PMS. Ziadne bolesti, ani citlive prsniky. Po potrate a kyrete ich ale mam. Uz dvakrat ma to napalilo, myslela som si ze su to tehotenske priznaky, ale uz to citim treti mesiac, takze to je nieco ine. Je to riadna otrava

krumpel
25. nov 2017

@korpiklaanka u mna sa zase zmenila ovu. Po kyrete je bolestiva, pred tym som ani nevedela, ze je.

annie89
25. nov 2017

@ajka32

@veron_11
Ahojte, kočky 🙂 tak ako???

korpiklaanka
25. nov 2017

A ty? Ja sa tu teším z každej čiaročky, hoci moja ešte nebola

sophinka17
25. nov 2017

@cukricek312 urcite!🙂 gratulujem 🤰

annie89
25. nov 2017

@korpiklaanka testovať budem ráno... tak som sama zvedavá :D čo ty?

korpiklaanka
25. nov 2017

@annie89 ja? 25 DC a PMS

ajka32
25. nov 2017

@annie89 ja som 3Dc takže smutne :( ale nevadí, ideme ďalej

veron_11
Autor odpoveď zmazal