Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
Dievcata. Zasa uplne od veci 🤔 od januara nastupujem do novej prace 🤗🤗🤗🤗 krasne teple kancelarske miestecko bez dochadzania. A babatko nechavam na toho hore. Ked sa podari, tak sa podari. Nejdeme sa prehnane snazit ani snazenie prerusit. Proste si ideme uzivat manzelsky zivot so vsetkym co k tomu patri. Ved dieta nedostavame kazdy mesiac 😍😍😍 Dnes mi volali, že ma vybrali na to pracovné miesto
@korpiklaanka super blahozelam k novemu miestecku. A ver tomu, ze tehu pride ani nebudes vediet ako.
@korpiklaanka blahozelaaam mojik :-* uvidis coskoro tu bude 2 // :-* 🙏
@korpiklaanka gratulkaaaaa, nech sa ti dari v novej praci a dufam, ze dlho tam robit nebudes a pojdes na matersku 😇
Nevadi, ze nepecies, ja by som hned menila nejake nase zakusky za vase oblatky😉
Zienky prajem vam krasneho Mikulasa. Mohol by nam vsetkym doniest dve krasne ruzove palicky 😀
aj ja prajem krásneho Mikuláša a veru nech každej jednej splní toto najväčšie prianie 🙏
@krumpel aj mne sa tam daco mari 😍
Zeny drzte prsty nech to silnie.
Este sa netesim neverim. A ak to aj bude pravda prve tri mesiace sa budem strasne bat.
@krumpel nemozes. To ti nepomoze. Ja viem ze je to tazke ale musis verit. Musis byt v pohode aby aj male bolo v pohode. Ak teda bude silniet ciarka co silno prajem
Ahojte žienky, tak ja hlásim 1DC. Aj som to nejak cítila že sa nezadarilo, ale aj napriek tomu som dúfala. No nič, nový mesiac, nová nádej. Plodné obdobie by som mala mat cez sviatky tak uvidíme. Možno keď bude kľud a pohoda tak sa postasti.
@ifpif dobre na to ideš 🙂 užívaj vianoce
Ahojky zienky 🙂 dlhšie som sa neozvala, ale citam si tu novinky každý deň 🙂
@krumpel gratulujem veľmi moc, už len pozitívne myslieť 🙂 takze snáď pribudne ďalšia a ďalšia a pekne postupne budeme všetky tehulky 🙂
@korpiklaanka gratulujem k novej práci, určite to bude mat len a len dobrý účinok 🙂
Ja zatiaľ ešte nevím či sa zadarilo, ale bolia má po dosť dlhej dobe prsia, tak uvidíme 🙂 menzes by mal prísť asi o 8-10 dni. Len bohvie či nebude zase meškať ako posledne a aj tak nič z toho.
Teším sa na víkend, budeme kupovať posledné darceky, zdobiť stromček a robiť ikebanky 🙂 tak už budeme nasávať vianočnú náladu 🙂
Pekný dnik 🙂 nech už je piatok 😅
@kvietocekmaly ja este nemam ani jeden darcek.aj mikulasske balicky idem robit dnes 😀😀😀
@kvietocekmaly Ďakujem. Teším sa z novej práce. Po 2,5 roku sa konečne budem pekne obliekať, nakoľko v minulej práci som chodila v teplákoch 🙂 Na úrad to asi nebude vhodné 😀 Inak mi volali už z dvoch spoločností, čo som posielala životopisy, že aby som prišla dohodnúť sa. A samozrejme som odmietla miesto recepčnej, musela by som hodinu dochádzať. Keby som si nič nenašla tak tam idem. Ale našla som si doma pod nosom. Tak som rada. A uvidíme, kedy sa nám podarí bábo. Dáko to už nechávam na toho hore, pretože aj túto robotu mi tak prihral. Bola to taká súhra náhod, že to ani náhoda nemohla byť. Preto, hoci chodia ponuky na prácu, už nad inou nerozmýšľam. Možno sa mám v tej práci dať dokopy zdravotne a do ďalších Vianoc sa nám určite podarí. Ešteže nie je v názve skupine rok 🙂
Zeny takze dnes som bola u dokyho. Je tam 3 milimetrova gulicka ale pre istotu mi vzal aj krv na hcg av utorok idem zase na sono.
@krumpel jeeej supeeeer aj ja si prosím gulickuuuuuu kľudne aj dveeeee 🙂
@krumpel aj máš dáke príznaky?

@korpiklaanka ja zase nie som kaaamoska s reznami