Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
Babyy dnes uz 2DC ..konecne . Coskoro zacne snazilkovanie 😇
1 dc :(
Dievcata, nejake novinky?
Kočky, taká otázka... robím si ovulačné testy každý deň vždy v rovnakú hodinu. Podľa výpočtov by som už dávno mala mať ovuláciu a možno už aj po nej, no všetky testy mi ukazujú len ducha. Ani jeden nevyšiel v prospech úspešnej ovulácie. Stretli ste sa už s tým?
@korpiklaanka ahojky 🙂 novinky u mna žiadne ...menzes dnes skončil, akurát cez sviatky vychádza ovulácia, tak sa teším, verím že to už vyjde 🙂 teším na Vianoce, na tu náladu, rodinu 🙂 tak dako už vypinam a nemyslim zakaždým na tehotenstvo...aj keď je to ťažké, Bo ako naschval všade samé detičky, maminky, či tehulky ....a ty ako?
@annie89 ovulacne som si zatiaľ ešte nikdy nerobila tak neviem poradiť...ale tuším by mali byt čiarky obe silne, žiaden duch
@kvietocekmaly ja sa tiez vytesujem, uz mam po plodnych, ale dako sme ich prepasli. Unaveni z roboty a ja som behala so psom po doktoroch, idu jej operovat zadne nozicky buduci stvrtok. V stredu idem na prve skolenie do roboty, od januara pracujem a tak uvidime kedy sa podari. Ja by som bola najradsej keby som v lete bola pekne bruskata. Mam same tehotenske saty, ktore som nestihla vyuzit.
Ahojte žienky, ako sa mate? ja sem teraz malo chodim, ale vzdy si to tu prestudujem 🙂 odkedy mi zacal novy cyklus tak som bola v depke lebo moj sen byt cez vianoce uz 2v1 sa rozplynul , potom som zostala chorá a teraz mame toho v robote pred sviatkami vela, ale zacali mi plodne dni tak sa snazim byt v pohode. Ale snazim sa to tak neriesit a nechavam tomu volny priebeh a uvidime. Cez vikend som uz aj nieco napiekla a vcera sme si uz postavili aj stromcek tak sa vytesujem. Vy ste ako na tom? darceky nakupene? napecene?
@ifpif ja som na tom rovnako. Mala som nastupovat akurat na matersku keby to vyslo. Miesto toho od januara nova robota. Ale vsetko je tak ako ma byt. Ale teraz sme boli na oslave a zasa blbe otazky a mne je trapne povedat ze ako sa veci maju. Vzdy mi je luto toho co sa ma to pyta. Ale asi by to tak nemalo byt. Seba by som mala chranit. To je asi jedine co ma trapi. A este trojmesacne babatko v rodine a nic ine sa neriesi. Ja ju lubim, aj maminku, ale obcas si aj poplacem. Inak sa uz tesim na vianoce. Vo stvrtok mi budu operovat psika tak vdaka nemu nebudem od stvrtku nic robit. Len doma pozerat telku a dohliadat na neho. A verte ze to potrebujem.
Ahojte dievčatá, ovulku som mala 13.12./14.12 cca. , 13.12. bolesť podbruška silná, plus pozitívny ovu test ( prvýkrát mi vyšiel pozítivny, že teda boli 2 čiarky rovnako silné). Avšak keďže môj muž nebol doma, tak sme sa tulkali iba 10.12 a 11.12 naplno a potom až 16.12. O bábätko sa snažíme už 14 mesiacov. Podĺa vysledkov som ja v poriadku, partner bol na spg a tiež mu vyšiel super. Nemôžem povedať, že by som sa nejako na to upla. Ale už ma to dojíma, a je mi z toho smutno. Od včera mám bolesť podbruška... ach tak veľmi by som si priala keby ten menzes neprišiel toho 28.12. ... Ake su dalsie postupy, ked su obaja zdravi a nedari sa im? Obaja mame 26 rokov. :( :-/
Ahojte. Máte niektorá skúsenosť s kvapkami Gynex?
@zuzulkazuzika akurat rozmyslam nad nimi aj ja. Budem rada za kazdu infosku 🙂
@sibrez dnes začínam 3 týždeň. Ovulku by som mala mať v asi v piatok alebo cez víkend. Sama som zvedavá,či to vyjde. Na moju psychiku by to bolo to najlepšie .
Ja keby som nevedela ze je to blbost ako voda v kosi, tak poviem ze som tehotna. Na ranajky som si urobila svoje naj ranajky, a ako som zahryzla skoro som sa pozvracala. Ani som ich nezjedla.
@korpiklaanka kolky DC si
@krumpel 22DC
@korpiklaanka tak teoreticky by to aj mohlo byt tehu
@krumpel iba ak z ducha 🙄 cez plodne sme spolu neboli. Aspon co viem 😄
@korpiklaanka a moznaaaaj motika vystrelila aj mimo plodne dni 😀

Len za dva dni mi vobec nestmavla ciarka na teste tak sa aj kus bojim ci bude to hcg stupat. Nooo bolia ma prsia a ine nevim, som dost chora takze mi je celkovo zle, dufam nebudem mat teplotu.